2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

@Surrender bamya bamya derken ban mı yedin kız ban_ya
Eveeettt.bende ocak annesiyim yeni üye olduğum için geç kaldim galiba biraz suan kizim 7ay 8günlük elhamdülillah.neler konuştunuz neler paylastiniz hepsini okumadım doğrusu..

Bizimki cok sk emiyor ya doymuyor mu diyoruz biz de..dun huysuzken oturttum meyve verdim 2dilim seftali yedi,ceyrek de muz.. Sonra sustu

maşallahhh
doymuyo demekki
gece uyannmaları bizde de çok arttı
ya açckıyo diyorum ama kalkınca 3 dk emiyo eee
açıktıysa daha çok emsin
e az emince tekrar uyanması daha kısa oluyo
nerde o gece 3 saatte bir uyanan çocuk hep bir saatte bir uyanıyo nadir 2 saatte bir uyanıyo

heyytt bee anaya bak anayaaa
oğlu için neler bulurmuş da neler yaparmış
helal sana cisrik
hem blw hem organik waoouaww

Eveeettt.bende ocak annesiyim yeni üye olduğum için geç kaldim galiba biraz suan kizim 7ay 8günlük elhamdülillah.neler konuştunuz neler paylastiniz hepsini okumadım doğrusu..
hayatta hiç birşey için geç değildir

maşallah prensese
hoşgeldin

ek gıda ve diş konuları şu an revaçta
aya göre türlü türlü hallerimiz değişiveriyo

hayatta hiç birşey için geç değildir

maşallah prensese
hoşgeldin

ek gıda ve diş konuları şu an revaçta
aya göre türlü türlü hallerimiz değişiveriyo
Ben ek gıdaya geceli çok oldu çünkü kizim anne sütunu 20gun içti.mamayla büyüdü diyebilirim. Dişleride 1hafta oldu çıkalı çok şükür iyi gecirioruz

Kabak havuç ve pirinç pişirip veriorum meyvali yoğurt ve meyva rendeleyip veriorum bugünde pirinç pilaviyla yoğurdu karıştırıp verdim çok sevdi.ve ben bugün fena hastayım kızıma yanasamiorum

Kabak havuç ve pirinç pişirip veriorum meyvali yoğurt ve meyva rendeleyip veriorum bugünde pirinç pilaviyla yoğurdu karıştırıp verdim çok sevdi.ve ben bugün fena hastayım kızıma yanasamiorum
Gecmis olsun ya. Hastalik ayri dert ,bebekle ilgilenememek ayri dert bide bebege gecirmeme cabasi ayri dert,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…