- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.641
Eveeettt.bende ocak annesiyim yeni üye olduğum için geç kaldim galiba biraz suan kizim 7ay 8günlük elhamdülillah.neler konuştunuz neler paylastiniz hepsini okumadım doğrusu..
Hoşgeldin cnmEveeettt.bende ocak annesiyim yeni üye olduğum için geç kaldim galiba biraz suan kizim 7ay 8günlük elhamdülillah.neler konuştunuz neler paylastiniz hepsini okumadım doğrusu..
Bizimki cok sk emiyor ya doymuyor mu diyoruz biz de..dun huysuzken oturttum meyve verdim 2dilim seftali yedi,ceyrek de muz.. Sonra sustu
Dun marketten organik sut aldim,lor yaptim yarimlitresiyle:) su kasik mamasi kavanozu var ya en kucuk,onu doldurdu anca:) sutun benm ictigim sutle bariz farki varhem ben az yagli iciyorum bi de keci peyniri ve bufalo mozarellasi aldim,sirf su manda sutu ya da peyniri faydaliymis diyorlar ya ondan aldim bufalo.. Valla vermeyi dusunuyorum bunlarin da buldum organigini
HosbuldukHoşgeldin cnm
hayatta hiç birşey için geç değildirEveeettt.bende ocak annesiyim yeni üye olduğum için geç kaldim galiba biraz suan kizim 7ay 8günlük elhamdülillah.neler konuştunuz neler paylastiniz hepsini okumadım doğrusu..
Ben ek gıdaya geceli çok oldu çünkü kizim anne sütunu 20gun içti.mamayla büyüdü diyebilirim. Dişleride 1hafta oldu çıkalı çok şükür iyi gecirioruzhayatta hiç birşey için geç değildir
maşallah prensese
hoşgeldin
ek gıda ve diş konuları şu an revaçta
aya göre türlü türlü hallerimiz değişiveriyo
Benim oglumda mama agirlikli beslendi. 6 ay bitmesine yakin sutum bitti. Kismet o kadar. Biz neler veriyoruz paylastik. Neler yiyor minnosunBen ek gıdaya geceli çok oldu çünkü kizim anne sütunu 20gun içti.mamayla büyüdü diyebilirim. Dişleride 1hafta oldu çıkalı çok şükür iyi gecirioruz
Hoş geldin canimEveeettt.bende ocak annesiyim yeni üye olduğum için geç kaldim galiba biraz suan kizim 7ay 8günlük elhamdülillah.neler konuştunuz neler paylastiniz hepsini okumadım doğrusu..
Hoş buldukHoş geldin canim
Gecmis olsun ya. Hastalik ayri dert ,bebekle ilgilenememek ayri dert bide bebege gecirmeme cabasi ayri dert,Kabak havuç ve pirinç pişirip veriorum meyvali yoğurt ve meyva rendeleyip veriorum bugünde pirinç pilaviyla yoğurdu karıştırıp verdim çok sevdi.ve ben bugün fena hastayım kızıma yanasamiorum
Ayy cok guzel yaBizim oğlan baba ve heye diyor(heye :,Adanada evet demek)
Babasi sevincten kafayi yedi resmenAyy cok guzel yababa yada anne demesini dort gozle bekliyoruz biz . Bizimki heee diyo ciglik atiyo. Bebekce birseyler arada.
Babasi sevincten kafayi yedi resmen
Bizim oğlan baba ve heye diyor(heye :,Adanada evet demek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?