2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de zor yiyor canım çareyi iki kaşıkta bir su yada meyve suyu vreřk buldum.

Benimkide arada gece memeyi almiyo vermeye calsiinca agliyo evde gezdryorm kucağımda geri daliyo dalmazsa tekrar emzrmeyi deniyorm gece emmeyi kescek mi acaba
Benimki gündüz emmiyo artık canım. Ek gıdadan sonra böyle oldu. Gece de iki üç kere emiyor o kadar. Bırakırsa hiç üstelemiycem. Devam sütüyle beş ay daha gideriz inek sütüne geçerz. Diye düşünüyorum.

Cok sukur gunduz emmesinde bisey yok ama dikkatini cekcek bisey olmicak yoksa surekli memeyi birakiyo

Dun marketten organik sut aldim,lor yaptim yarimlitresiyle:) su kasik mamasi kavanozu var ya en kucuk,onu doldurdu anca:) sutun benm ictigim sutle bariz farki var hem ben az yagli iciyorum bi de keci peyniri ve bufalo mozarellasi aldim,sirf su manda sutu ya da peyniri faydaliymis diyorlar ya ondan aldim bufalo.. Valla vermeyi dusunuyorum bunlarin da buldum organigini

teşekkürler.
bende bildiğimi söyledim. :) açıkcası bence tuzu az kullanıyorum. o yüzden baya bir zaman vermem gbime geliyor.

Öncelikle geçmiş olsun
Öğün sayım benim de seninle aynı.yoğurt var ek olarak.
sağolasın. İnşaallah bizde geçebiliriz yoğurda.
onları da yese bari. bir iki kaşık, o da ucundan yani. o kadar. sonra mızlanıyor. bende üstelemiyorum. yemekten soğumasın diye. emziriyorum.

5 çay kaşığı mı... Maaşaallah demem lazım size.
biz iki tam kaşık yesek oh ne güzel diyorum. ama ben zorlanımıyorum hiçbir şekilde. ağzını açmak istemediği vakit bırakıyorum. daha yeni yeni geçtik zaten. tatlarına bir alışsın hele. ben böyle düşünüyorum.
bence sizde çok sıkıntı yapmayın yemiyor diye. ben üstelersem hepten soğumasından korkuyorum.

Bizimki cok sk emiyor ya doymuyor mu diyoruz biz de..dun huysuzken oturttum meyve verdim 2dilim seftali yedi,ceyrek de muz.. Sonra sustu
benimki de sık emiyor. bende aynı şeyi düşünüyorum da işte çok da yemesi için zorlamıyorum. alışır zamanla yavaş yavaş İnşaallah.
Maşaallah bu arada. :)

bu arada M Mismommy tam yazarken pc kapandı. senide alıntıladım diye geri dönmedim.
ben bildiğimi paylaşmak istedim. tabiki annesi olarak en doğruyu sen bilirsin. şifa olsun İnşaallah.

Ver cnm afiyet olsun Keci peyniri denedim durdukca daha kokuyo yemedi. Merak ettim bi bakayim bufalo peyniri vsr mi . Ondan da yesin kuzum

csyrc tuzu zaten bazi dr lar az verilmesinde sakınca gormuyor. . Yenileniyor tıp. Yetiskin tansiyon hastasinda bile sıfır tuzsuz yemeyin diyiliyor. Cistik aylardir terliyor. Boncuk boncuk sacindan cok hareketli sicak bi yandan. Terle tuz atiliyor. Etleri bile bollasti. Yağlari eridi . Suzuldu. Artik az cok biliyoruz sıkıntılarini. İllaki kati kural seker gibi yasak olsa zaten vermem.

Bizimki cok sk emiyor ya doymuyor mu diyoruz biz de..dun huysuzken oturttum meyve verdim 2dilim seftali yedi,ceyrek de muz.. Sonra sustu
Evet canim artik sutumuz doyurmuyo sanirim benimkide gece cok sık uyaniyodu yatmadan once yogurt yediriyorm yada muz felan veriyorm eline yiyo gece daha az uyanmaya basladi

Oh oh afiyet olsun alpe yarasin

sen böyle deyince, yaşlıların inatla bebeklere çikolata, reçel gibi tatlılar verme isteği geldi.
şifa olsun kuzucuğuna.

Salı günüsü iş başı
Eymen çok alıstı.. Gecen gün mamasıni kv yedirmek istedi cok ağladı illa ben yedirecekmişim
Hoşuma gidiyor ama,işe başlayinca beni arayacak galiba
Artık yürüteçle ayakkabılığa kadar gidip içini boşaltıyor çekeceğimiz var anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…