- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.621
Aynen icmiyo bardaga kopuyo dedigin gibibiberon veya alıstırma bardagıyla su ıcıremıyorsan bardagı dene
sırf merakından bile içiyorlar
hem cam oldugu için farklı gelıyor
Benimki de zor yiyor canım çareyi iki kaşıkta bir su yada meyve suyu vreřk buldum.Merhaba ocak anneleri. Ben subat annesiyim 1 subatta dogum yaptim. Simdi soruyorum size hic mi ek besinde sorun yasamiyosunuz bu konu ile ilgili pek sikayet edilmemis :)masallah tabi :) ama ben bebegime hiç birşey yediremiyorum. Ek besine baslayali on gun oldu suan kasigi gordugu an agliyo ve ne yedirirsem en fazla 5 cay kasigi yedirebiliyorum pureleri ise kusuyo. Sadece anne sutu ile besleniyo. 2 tane de dis cikariyoruz. Lutfen allah rizasi icin siz tecrubelisiniz benim gibi olup duzelen var mi. Yardim edin cildiracagim
Benimki gündüz emmiyo artık canım. Ek gıdadan sonra böyle oldu. Gece de iki üç kere emiyor o kadar. Bırakırsa hiç üstelemiycem. Devam sütüyle beş ay daha gideriz inek sütüne geçerz. Diye düşünüyorum.Benimkide arada gece memeyi almiyo vermeye calsiinca agliyo evde gezdryorm kucağımda geri daliyo dalmazsa tekrar emzrmeyi deniyorm gece emmeyi kescek mi acaba
Insallah smdi birakmaz biraz ddaha emsinHer bebek ayni bizler gibi birbirinden cok farkli canim. Bilemedimki...
Cok sukur gunduz emmesinde bisey yok ama dikkatini cekcek bisey olmicak yoksa surekli memeyi birakiyoBenimki gündüz emmiyo artık canım. Ek gıdadan sonra böyle oldu. Gece de iki üç kere emiyor o kadar. Bırakırsa hiç üstelemiycem. Devam sütüyle beş ay daha gideriz inek sütüne geçerz. Diye düşünüyorum.
Cok sukur gunduz emmesinde bisey yok ama dikkatini cekcek bisey olmicak yoksa surekli memeyi birakiyo
teşekkürler.Bir cimdik tuz konulabilir sıkıntı yok cnm coğu doktor bu şekilde söylüyor ztn. Sermin Çakracı kitabında bile yazmıştı komik bir dille bu tuz olayını :) "Başlarım Şimdi Anneliğe" kitabın adı. Tavsiye ederim
sağolasın. İnşaallah bizde geçebiliriz yoğurda.Öncelikle geçmiş olsun
Öğün sayım benim de seninle aynı.yoğurt var ek olarak.
5 çay kaşığı mı... Maaşaallah demem lazım size.Merhaba ocak anneleri. Ben subat annesiyim 1 subatta dogum yaptim. Simdi soruyorum size hic mi ek besinde sorun yasamiyosunuz bu konu ile ilgili pek sikayet edilmemis :)masallah tabi :) ama ben bebegime hiç birşey yediremiyorum. Ek besine baslayali on gun oldu suan kasigi gordugu an agliyo ve ne yedirirsem en fazla 5 cay kasigi yedirebiliyorum pureleri ise kusuyo. Sadece anne sutu ile besleniyo. 2 tane de dis cikariyoruz. Lutfen allah rizasi icin siz tecrubelisiniz benim gibi olup duzelen var mi. Yardim edin cildiracagim
benimki de sık emiyor. bende aynı şeyi düşünüyorum da işte çok da yemesi için zorlamıyorum. alışır zamanla yavaş yavaş İnşaallah.Bizimki cok sk emiyor ya doymuyor mu diyoruz biz de..dun huysuzken oturttum meyve verdim 2dilim seftali yedi,ceyrek de muz.. Sonra sustu
Ver cnm afiyet olsunDun marketten organik sut aldim,lor yaptim yarimlitresiyle:) su kasik mamasi kavanozu var ya en kucuk,onu doldurdu anca:) sutun benm ictigim sutle bariz farki varhem ben az yagli iciyorum bi de keci peyniri ve bufalo mozarellasi aldim,sirf su manda sutu ya da peyniri faydaliymis diyorlar ya ondan aldim bufalo.. Valla vermeyi dusunuyorum bunlarin da buldum organigini
Evet canim artik sutumuz doyurmuyo sanirim benimkide gece cok sık uyaniyodu yatmadan once yogurt yediriyorm yada muz felan veriyorm eline yiyo gece daha az uyanmaya basladiBizimki cok sk emiyor ya doymuyor mu diyoruz biz de..dun huysuzken oturttum meyve verdim 2dilim seftali yedi,ceyrek de muz.. Sonra sustu
Oh oh afiyet olsun alpe yarasinDun marketten organik sut aldim,lor yaptim yarimlitresiyle:) su kasik mamasi kavanozu var ya en kucuk,onu doldurdu anca:) sutun benm ictigim sutle bariz farki varhem ben az yagli iciyorum bi de keci peyniri ve bufalo mozarellasi aldim,sirf su manda sutu ya da peyniri faydaliymis diyorlar ya ondan aldim bufalo.. Valla vermeyi dusunuyorum bunlarin da buldum organigini
Bende aylardir bekliyorm sonunda geldiŞu Zürafa dişliği alalı kaç ay oldu
Gelmedi diş gelmedi
sen böyle deyince, yaşlıların inatla bebeklere çikolata, reçel gibi tatlılar verme isteği geldi.csyrc tuzu zaten bazi dr lar az verilmesinde sakınca gormuyor. . Yenileniyor tıp. Yetiskin tansiyon hastasinda bile sıfır tuzsuz yemeyin diyiliyor. Cistik aylardir terliyor. Boncuk boncuk sacindan cok hareketli sicak bi yandan. Terle tuz atiliyor. Etleri bile bollasti. Yağlari eridi . Suzuldu. Artik az cok biliyoruz sıkıntılarini. İllaki kati kural seker gibi yasak olsa zaten vermem.
Ne güzel inci gibi dişleri olsun inşallahBende aylardir bekliyorm sonunda geldiama nasil agliyodu geceleri zor sakinlestrydm uclari cikti beklyrm bardakla su veriyorm tik tik sesi geldikcr nasl hosuma gidiyo
Insallah canim. :)Ne güzel inci gibi dişleri olsun inşallah
Darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?