2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir cimdik tuz konulabilir sıkıntı yok cnm coğu doktor bu şekilde söylüyor ztn. Sermin Çakracı kitabında bile yazmıştı komik bir dille bu tuz olayını :) "Başlarım Şimdi Anneliğe" kitabın adı. Tavsiye ederim

Piyasadaki en pahalı pompa bu yani gerçekten herseyin en iyisini almaya çalışıyoruz hep gol yiyoruz
Evet yarami destin. Marka alip elimde patlatan cok sey oldu. Kullanissiz. Daha orta marka aldiklarim gayet iyi. Kalite acisindanda fark yok. Bazi seyler o yuzden iki defa alindi. Hersey onlar icin ama musrif olmayada gerek yok bence. O yuzden en iyisi marka olana atlamiyorum. Hele saticilarin onerdigi urunu hic almiyorum

Öncelikle geçmiş olsun
Öğün sayım benim de seninle aynı.yoğurt var ek olarak.

Kızlar sürekli aklımda kızımın dişleri var o kadar şey yiyor onları temizlemek gerekir mi? Her yemekten yada yediği herşeyden sonra su veriyorum ama bu ne kadar temizliyordur fikri olan var mı?

Patatesten ve bir çok sebze kendi içinde tuz bulunduruyor Can'ım... Ama tabi bazı doktorlar belli aydan sonra ev yemeklerini yemeğe izin veriyor... Tabi bir anne çocuğunu daha iyi tanır ihtiyacı varsa vermelisin sonuçta tuz eksikliğinden biliyorsun çeşit çeşit hastalık var... Benim ilgimi çektiği için sordum geçen gün benim bir arkadaşımda çocuğuna yemek yaparken bir tutam Deniz tuzu koydu orada da dikkatimi çekmişti onun doktoru verebilirsin demiş

Merhaba ocak anneleri. Ben subat annesiyim 1 subatta dogum yaptim. Simdi soruyorum size hic mi ek besinde sorun yasamiyosunuz bu konu ile ilgili pek sikayet edilmemis :)masallah tabi :) ama ben bebegime hiç birşey yediremiyorum. Ek besine baslayali on gun oldu suan kasigi gordugu an agliyo ve ne yedirirsem en fazla 5 cay kasigi yedirebiliyorum pureleri ise kusuyo. Sadece anne sutu ile besleniyo. 2 tane de dis cikariyoruz. Lutfen allah rizasi icin siz tecrubelisiniz benim gibi olup duzelen var mi. Yardim edin cildiracagim

Atomcum dişten 3 hafta önce başladı durunun uyanmaları.7-8 saat deliksiz uyurdu.şimdi 7-8 kere uyanıyor.işin iyi yanı iki fırt çekip memeden dalıyo yine
Zeynonun da diştendir muhtemelen

Beş kaşık yeter de artar bile.1 yaşına kadar ek gıda doyumluk değil tadımlık zaten.püreyi iki sebzeden yapın.süzgeçten süzün.bi çay kaşığı zeytinyağı koyun.taze fasülyw bile yedi kıxım bu şekilde. Aç olduğu zamanı kollaştırın

Bi kac kisi vardi cnm ek besinde sorun yasayan. Anne sutu aldigi icin ek besini reddediyo sanirim. Kokunu duyarak icmeyi seviyordur. Anne sutunu seviyordur. Biberonla beslenipte ek besin reddeden bebek duymadim ben. Benimki anne sutu ve mama aldi hep 5. Aydan sinra sadece biberon aldigi icin kolay oldu sanirimAma arada az yedigide oluyor. Bazi besinleri sevmiyor degistiriyorum. 6. Ayin bitmemis. Daha erken stres yapma . Burda anne sutu veren arkadaslar insallah yardimci olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…