2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar böyle hazırlıklar yapmayı düşünüyormusunuz...Dr bana dondurulmuş konserve ürünleri onermiyorum demişti ama bu masum dimi
Bebeksofrası sayfasınıda beğendim

Bide bu sayfalarda okuduğum kadarıyla
siyez bulguru varmış genetiği değişmemiş bilenler alanlar yada araştıranlar bana haber etsin
pitipitikare bilir böyle şeyleri ama ne zamandır görünmüyor
Yulaf unu bulamadım koskoca izmitte
ezmesini çekicem bakalım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1870173
Kızlar böyle hazırlıklar yapmayı düşünüyormusunuz...Dr bana dondurulmuş konserve ürünleri onermiyorum demişti ama bu masum dimi
Bebeksofrası sayfasınıda beğendim
Hazir kavanoz meyve pureleri var. Bu onlarin yaninda masum bence kısin meyvede az. Portakal mandalina gaz yapiyo. Meyveyi buzlukta nasil muhafaza edebiliriz. En azindan mevsiminde olani yiyecek.

Yulaf unu istanbuldada yok. Netten siparis edersen ancak. Alip cekecez.

Yaa benim sormak istediğim birşey var kizz annelerine kızımın kulağını deldirmek istiorum acaba deldiren var mi yoksa erken mi
Çok erken canım. Benim 13 yaşında kızım var kendisi istedi de deldirdik. 5yaşındayken deldirmiştim, yok kıyafete takıldı, yok arkadaşı çekti kanadı diye uğraştım durdum. Sonra kapandı gitti. O zamanlar çok pişman oldum, büyüsün kendi istediği zaman deldir

Biz kendimize yaklaşık 3 yıldır siyez yapıyoruz. Cok lezzetli ve bulgurdan daha az su cekıyor pişerken 1 bardaga bır bakdak su ile pişiriyorum. İlk başlarda kilo ile nişantasında bir restauranttan alıyorduk zaten orda tanışmıs ve sevmiştik.Talep yükselince bir marka pakette satmaya başladı hatta. Demekki bebeğime de yedirebilirim teşşekkurler

selam, bu gece yazlığa gecıcez telden gırmek çok gıcık oluyor
ama belkı ara sıra gırerım.. minnoş yürüteçle evi arşınlıyor her yere burnunu sokuyor.
yarım ssaat önce kahvaltı olarak yulaflı meyveli muhallebı verdım
sebzesını de hazırladım; kabak, patates, sogan, biber, pirinç, t. yagı ve kıyma
benımkı eline yıyecek şeyler çok istiyor ama ben korkuyorum. gecen gün ekmeğin başı için yarım ssat agladı
agzına vermıstım çıkarınca kıyamet koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…