- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.701
Ne yapiyorsun cnm. Gece gece yakmissin. Dertlenmissin
Hazir kavanoz meyve pureleri var. Bu onlarin yaninda masum bence kısin meyvede az. Portakal mandalina gaz yapiyo. Meyveyi buzlukta nasil muhafaza edebiliriz. En azindan mevsiminde olani yiyecek.Eki Görüntüle 1870173
Kızlar böyle hazırlıklar yapmayı düşünüyormusunuz...Dr bana dondurulmuş konserve ürünleri onermiyorum demişti ama bu masum dimi
Bebeksofrasısayfasınıda beğendim
Yulaf unu istanbuldada yok. Netten siparis edersen ancak. Alip cekecez.Bide bu sayfalarda okuduğum kadarıyla
siyez bulguru varmış genetiği değişmemiş bilenler alanlar yada araştıranlar bana haber etsin
pitipitikare bilir böyle şeyleri ama ne zamandır görünmüyor
Yulaf konu bulamadım koskoca izmitte ezmesi cekicem bakalım
Kayısı şeftali çok seviyor benimki zaten pek bişey yiyemiyor alerjik koalamHazir kavanoz meyve pureleri var. Bu onlarin yaninda masum bence kısin meyvede az. Portakal mandalina gaz yapiyo. Meyveyi buzlukta nasil muhafaza edebiliriz. En azindan mevsiminde olani yiyecek.
csyrc instagram da seven.anne diye bi sayfa denk geldi oğluşu çok güzel yiyor masallah blw yapasım geldi
İyiyim canim napayım pasam cok oksuruyo uyuyamiyo oksurukten bide oksurunce kiziyo kendine aaahhhh yapiyo uykusu mahvoluyo oksurukten ben yakmayimda kim yaksin missNe yapiyorsun cnm. Gece gece yakmissin. Dertlenmissin
Cok gecmis olsunİyiyim canim napayım pasam cok oksuruyo uyuyamiyo oksurukten bide oksurunce kiziyo kendine aaahhhh yapiyo uykusu mahvoluyo oksurukten ben yakmayimda kim yaksin miss
Sagol canimCok gecmis olsun. İnsallah hemen iyilesir. Allah şifa versin cnm. Nasil uyusun hasta olunca biz bile uyuyamiyoruz.
İyiyim canim napayım pasam cok oksuruyo uyuyamiyo oksurukten bide oksurunce kiziyo kendine aaahhhh yapiyo uykusu mahvoluyo oksurukten ben yakmayimda kim yaksin miss
MaşallahBenim kizim baba dede dio bugünde anne diye agliodu
Çok erken canım. Benim 13 yaşında kızım var kendisi istedi de deldirdik. 5yaşındayken deldirmiştim, yok kıyafete takıldı, yok arkadaşı çekti kanadı diye uğraştım durdum. Sonra kapandı gitti. O zamanlar çok pişman oldum, büyüsün kendi istediği zaman deldirYaa benim sormak istediğim birşey var kizz annelerine kızımın kulağını deldirmek istiorum acaba deldiren var mi yoksa erken mi
Sagol canim. Hastaneye getirdim simdi bogazi iltihap olmus gece hic uyumadiCok gecmis olsun canimahh mi diyor bi de yaa :/
Bide bu sayfalarda okuduğum kadarıyla
siyez bulguru varmış genetiği değişmemiş bilenler alanlar yada araştıranlar bana haber etsin
pitipitikare bilir böyle şeyleri ama ne zamandır görünmüyor
Yulaf unu bulamadım koskoca izmitte
ezmesini çekicem bakalım
Sagol canim. Hastaneye getirdim simdi bogazi iltihap olmus gece hic uyumadi
Sagol canim. Hastaneye getirdim simdi bogazi iltihap olmus gece hic uyumadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?