- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.721
İnşallah canim sagolCnm kuzu. Allah sifa versin. İyilesir en kisa zamanda insallah.
selam, bu gece yazlığa gecıcez telden gırmek çok gıcık oluyor
ama belkı ara sıra gırerım.. minnoş yürüteçle evi arşınlıyorher yere burnunu sokuyor.
yarım ssaat önce kahvaltı olarak yulaflı meyveli muhallebı verdım
sebzesını de hazırladım; kabak, patates, sogan, biber, pirinç, t. yagı ve kıyma
benımkı eline yıyecek şeyler çok istiyor ama ben korkuyorum. gecen gün ekmeğin başı için yarım ssat agladı
agzına vermıstım çıkarınca kıyamet koptu
yok canım yaa verememKorkma korkma en azindan yumusak kayisi ya da seftali ver oyalansin:) hepsi de ellerini illa batirmak istiyor yemege :)
Ben havuc veriyorum hic koparamiyo cok sinirleniyoyok canım yaa verememkoparır korkarım sonra
durduk yere atraksıyona gerek yok
ben de bi gün verdım. elınden alana kadar trıbe girdimBen havuc veriyorum hic koparamiyo cok sinirleniyo
bende dün koydum sarımsagı.Corbasina sarimsak koydum daha cok yedi
Çok pimpiriklisin galibaben de bi gün verdım. elınden alana kadar trıbe girdim
içimden konusuyorum
ben: kopar mı ki bu
ben: yuhh daha neler
ben: ya koparsa
ben: saçmalama
ben: kopmayacagı varsa da bana denk elır alayım elınden.
sonra bi kıyamet sesi
Kizariklar soluyo. Terleyince isilik oluyo uine. Biryerlere surterse bile. Hassas cildi. Ama rengi keyfi geldi çok sukur.İnşallah canim sagolsenin kuzu nasil canım
Murdum erigini ben tuttum oda elimin ustune tutarak suyunu emdi . Disi var . Alttarafa kabugunu tutuyorum koparamiyor. Bende vermiyorum eline . Gozgore gore cidden atraksiyona gerek yok. Zamanla kendi yiyecek kebndi icecek.yok canım yaa verememkoparır korkarım sonra
durduk yere atraksıyona gerek yok
Cok sukur canim ya beyaz tenli bide azicik kizarsa ortaya cikar benimkinin hic keyfi yok iki uc gündürKizariklar soluyo. Terleyince isilik oluyo uine. Biryerlere surterse bile. Hassas cildi. Ama rengi keyfi geldi çok sukur.
Hasta olunca ustune bide uykusuzluk ekleniyor. Nasil keyfi olsunCok sukur canim ya beyaz tenli bide azicik kizarsa ortaya cikar benimkinin hic keyfi yok iki uc gündür
Bende öyleyim yaa..havuç versem koparirda boğazında kalırsa ekmekte aynı şekilde. Bide etli ürünlerin 1yasina kadar yasak olduğunu biliodum yanlismi hatirliorum acabayeme içme konusunda evet
Nerden buluruz kiBiz kendimize yaklaşık 3 yıldır siyez yapıyoruz. Cok lezzetli ve bulgurdan daha az su cekıyor pişerken 1 bardaga bır bakdak su ile pişiriyorum. İlk başlarda kilo ile nişantasında bir restauranttan alıyorduk zaten orda tanışmıs ve sevmiştik.Talep yükselince bir marka pakette satmaya başladı hatta. Demekki bebeğime de yedirebilirim teşşekkurler
Aynen gece boyunca emip yada mamasini icip oylecene uyurdu. Ama bir kac gündür gece ayagimda uyuyo uyuya kalmaktan korkuyorum bende uyuyamiyorum bu gece az kala ayagimdan dusuyodu bir oyana bir bu yana donmektenHasta olunca ustune bide uykusuzluk ekleniyor. Nasil keyfi olsun. Gunduz yatagina yatirip uyutuyorum. Salliyorum yataginda boydan boya geziyo bir saga bir sola donuyo epey suruyo uyumasi ama . Memlekete gidicez yine mecbur ayakta sallayarak uyutacam duzenim bozulacak.
Blw annesi işte cesaretliKorkma korkma en azindan yumusak kayisi ya da seftali ver oyalansin:) hepsi de ellerini illa batirmak istiyor yemege :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?