2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyleyim yaa..havuç versem koparirda boğazında kalırsa ekmekte aynı şekilde. Bide etli ürünlerin 1yasina kadar yasak olduğunu biliodum yanlismi hatirliorum acaba
Hic bisey olmaz canim korkma zaten yutamadiklarini kendileri cikariyo ben her gum ekmek veriyorm mutlaka eline kopariyo koca koca yutamadgini çıkariyo bi kere bogaznda kaldi 5 saniye bekledim cikaramayinca koluma yuzustu yatrdm sirtina vurdum cikti

Kızlar bugün ebebekten kıdsme'nin 6 aylık bebekler için diş , dil ve damak temizliyicisini aldım çünkü o dişler E bakabilecek durumda değil yemeklerden sonra temizleyeceğim bizimkininde hoşuna gitti temizlerken kaşımış oluyorum çokk keyif alıyor silikon bişey

Bu arada bizim kız 7 aylık oldu ama 9 ay zıbınları olmuyor 1-2 yaş aldım bugün eskiden mışıl mışıl uyuyan kız artık terelelli uyumuyor işler birikiyor 1 dk müsade etmiyor hiç bir şeye şimdi telefonlar kumandaları kaldırıyoruz elektronik eşyalara karşı büyük ilgisi var eline tablet verince kendi kendine bişeyler yapıyor telefonda ilk kim varsa arıyor ve bağırıyor üstelik babası ona kapalı telefonu açmayı öğretti şimdi evde telefonu saklayacak yer arıyorum o küçük parmağı ile dokunuyor iyiyor ve arıyor sonra karşıdaki insan cevap verince bağırıyor sonrada başlıyor gülmeye televizyonları parmağı ile dokunup itince açılacağını sanıyor tvnin yanına yürüteç ile gidiyor parmağı ile dokunuyor itiyor açılmıyor çok sinirleniyor sonrada açılmayınca ağlıyor offf benim bu kızla başım dertte mutfak masasının ayakları metal onu görünce çıldırıyor elinde ne varsa vuruyor buzdolabına vuruyor şuanda evde bir çok şey hasarlarımız durunda ve ben uykusuz ütü ev beni bekler ...

Sadece 6aylık bebekler icin mi kullanilio yoksa hepsini kapsiomu..

Benim kizin zibinlari hep 9 12 ay aliorum biraz büyük oluo ama küçük olmasından iyidir..elbiselerinide 1buçuk iki yaş aliorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…