2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa hani gecicekti 12.haftada
Butun hayallerim suya dustu bak simdi....
Neyse belki geçer diye teselli edeyim kendimi :)

Insallah sonuclarin coook guzel cikar canim saglikla kucagina alirsin oglusunu yada kizini aman saglikli olsunda onemli degil dedigin gibi...1 aya kadar net sonucta belli olur zaten :)

Kızlar söylemeyi unuttum doktor diyor ki en sağlıklı yolculuk uçaktır. Doktor aksini belirtmedikçe 34. haftaya kadar uçak yolculukları serbestmiş sağlıklı gebeliklerde

ayyy maşallah sonuçlar da iyi çıkar merak etme, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da Allahım onlara huzurlu güzel bir kader yazsın, uzun ömürleri olsun sevgi dolu, hastalıktan uzak.

Olsun bebeğim üzülme bebişlerimiz sağlıklı olsunda bulansın gerekiyorsa :) Doktorun dediğine göre bu süreçte çok iyi beslenemeyebilirmişiz hiç soun değilmiş 4. ay bitiminden sonra yediklerimiz içtiklerimiz önem taşıyormuş normal yediğimizden 250 kalori yada gram yememiz bile yeterliymiş bebeğimiz için. 12 haftalar için +3 hafta daha folic asit kullanacakmışız

Ama bu kişiye göre değişiyor ki, başka insanları ölçü alıp üzmeyin kendinizi. Benim iki hamileliğimde de hiç bulantım olmadı, yengeminse doğuma gidene kadar deli gibi bulanırdı ve kusardı iki hamileliğinde, yeğenim ise sadece 3 ay bu sıkıntıyı çekti yine iki hamileliğinde de. Tamamen kişiye ve bünyeye göre değişiyor bu durumlar.

Seninki yine normal canım bende daha ileri haftadasın ama akşamki gerginliği anlatamam sanki bi iğne batırsan patlıcak ben daha kremlere başlamadım alsam iyi olacak sanırım
senin aylarda da oluyordu ama bu kadar çok değildi artık iyice artmaya başladı ve hiç azalacak gibi durmuyor sürekli büyüyeceğini düşünürsek, neyse ki 6 ay sonra bitecek zor bir süreç ama dayanmak zorundayız herkes yaşadı bunları böyle de avutuyorum kendimi :)

Aynen tatlimm raziyim herseye saglikla kucagima alayimda....
Sana decavit vermedi oyleyse folik asite devam ediosun

Elbette oyle farkindayim ben abartarak yazdim sadece hem saglikli olsunlarda herseye katlaniriz Allah in izniyle

ayyy maşallah sonuçlar da iyi çıkar merak etme, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da Allahım onlara huzurlu güzel bir kader yazsın, uzun ömürleri olsun sevgi dolu, hastalıktan uzak.
Aminnnnnnnnn bebişimmm içimi ferah tutuyorum ki iyi çıksın sonuçlar aklıma hiç kötü şeyler gelmiyor. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız tüm hamişler bu testlerden...

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin her birimizeeee

benim geçti ama ya.12. hafta da tekrar başlar mı bulantı ilk defa duydum

amin amin, dün kız olsa erkek olsa nasıl olur diye düşündüm, kız olsa bize yardım eder, evcil olur, erkek olsa ergenliği çok zor olur, evden kaçar gider falan söz dinlemez kızlar yaşlanınca daha vefalı oluyorlar, erkekler evden kopuyorlar genelde offf daha şimdiden bunları düşünmeye başladım valla işimiz zor annişler

benim geçti ama ya.12. hafta da tekrar başlar mı bulantı ilk defa duydum
Degisir canim bunyeye gore korkma Allah in izniyle gecicek hepsi...Bu arada sen anneyle ayni oluyormus dedinya..Annem bana hamileyken arabada vapurda cok bulanmis bide kizartma kokusundan cok tiksinmis 4.aya kadar.Ayni bende oyleyim arabada gitmek mesele benim icin.Ama annem kardesime hamileyken 8.aya kadar bulanti olmus insallah ben yasamam onu :)

ikisinde de farklı mı olmuş yani :) halbu ki kızlarda daha kötü olunur derler birde.demek vücudun o anki durumuna bile bağlı.inşallah başlamaz tekrarda kurtuldum diye sevinirken.belkı pinke hava değişimden olmuştur ama çünkü onunda bitmişti bir ara..inşallah yaşamazsın canım :)

yok yok evham yapma canımcım ,senın takvım 12. hafta gzukuo ,doktor cınsıyetle ılgılı bısey dedımı :)
Canim.ben 9.haftada gittim en son bu ctesi bidaha gidiyorum 11+4 oluyorum ense kalinligi ve ikili test icin bakalim belki tahmin eder :)
Bu takvim niyeyse onden gidiyo oysa doktorun dedigi dogumm tarihini girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…