2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doğum hikayem ahahaha duygulandım be

Siz direk 9-36ay gibi bise alabiliyo musunuz ki? Ben group 1 alabilirm(9-18),istesem de buyugu alamam yani. Buyuyunce baska yine alinacak. Ben ekimde alacam gelince yani insallah,simdilik idare eder gitmeye 17gun kaldi

@Surrender cybex pallas i gordun mu? Karin kismina gelen destek bolumu var,uzay mekigi snki:) aslinda guzel koruma ve destek ama bebekler skilabilir. Benimki en azindan skilir o kisimdan

Ates disten sanirim 37.7 yi gördü ilik duş sonrasi 37 lerde yine ates düşürücü vermelimiyim yoksa 38 beklemelimiyim ateşten de feci korkuyorum

bizim oto koltugundan başka alacak seyımız yok. oto koltugu alanlar kaç ay için aldınız? len kimse oto koltugu almadımı daha
9-18 kilo aldım. 18 kilo neredeyse 4 yaşa denk geliyor. 9-36 çok büyük şuanda kullanımı kullanışsız bebek içinde kiçük kalıyor. Zaten 4-5 yaşından sonrada koltuğa oturur mu meçhul..
BeSafe isofixli modelini aldım. Koltuktaki en önemli şey çarpışma testi sonuçları. Bi çok markada bu yok.içinin kumaşı ve rahatlığıda önemli çocuk için. Bizimki çok sevdi koltuğunu artık eşim araba kullanırken bende önde oturuyorum :) bide bu modelin yatış pozisyonu var uyuduğunda çok rahat oluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…