Eveeet kızlar :) ben çarşamba günü saat tam 06: 00 da eşimi işe yollayıp yatağa geçtiğim sırada bi anda suyum geldi hemde 1 kova
zaten eşim apartmandan daha çıkmamıştı.. hemen geri geldi .. tabi heyecandan bayılacak gibiydi.. ben çok sakindim.. hemen şohbeni aç duş alacam dedim.. adam şohbeni açmadan suyun ısınmasını bekliyordu heyecandan
beni gülme krizleri tuttu.. Ama kocam nerdeyse bayılacak... ben onu sakinleştirdim..
Doğum hikayem pekte iç açıcı değil aslında ... Devlet hastanesinin acil bölümünden giriş yaptık.. kadın doğum servisine yolladılar.. kendi doktorum icapcı olmadığı için başka doktordan yatış yapmak istediler.. kabul etmedim.. kendi doktorumdan sıra almak istedim ama o da kabul etmedi.. icapcı olmadığını söyledi.. Neyse kabul ettim.. Alttan muayenemi yaptı doktor.. sadece 1 cm açılmam vrmış.. nst de 10 dk da 1 gelen 100 lere vuran düzenli sancılarım çıktı..doktor beni usg ye aldı.. bebeği inceledi ve bebeğin kilosundan dolayı normal doğumda bebeğimin kolunda felç, omzunda kırık, hatta ölüm olabileceğini,gece doğum olduğu sırada kendisinin gelene kadar bebeği kaybedebileceğimi söyledi.." eee o zaman sezeryan yap neden bunları anlatıyosun "dedim.. kabul etmedi.. bana kağıt imzalatmak istedi.. tüm sorumluluğun bana ait olduğuna dair.. eşim kıyamet kopardı.. imzalamadık ve çıktık..
32. haftaya kadar gittiğim özel hastane doktoruna gittik ve adama durumu anlattım.. adam alttan muayene etti.. açıklığım hala 1 cmdi. usgde inceledi ve hemen seseryan kararı verildi..10:00 da yatışım yapıldı.. 10:50 'de ameliyata alındım..spinal sezeryan istedim.. ameliyatım çok iyi geçti.. bebeğimin karnımdan çıkartılmada hissettiğim an çok güzeldi.. çıkar çıkmaz ağladı.. o ağladı ben ağladım.. yanağıma koyduklarında hemen sustu.. o anı asla unutamam...ve bebeğimi sağsalim kucağıma aldım.. uzun boylu yakışıklı bi minnoşum oldu..
Ameliyattan çıkar çıkmaz yarım saat içinde emzirdim.. Binlerce çok şükür sütüm hemen geldi..Bebeğim ve ben gayet iyiyiz.. bugünde evimize geldik..