2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

M
Kamerali bende istiyorum. Bizimkide telsiz. Sadece yatarken degil. Oturma odasindada lazim. Bundanda marka tavsiyesi olan varmi. Telsiz weewell cok memnunum

Ben motorola cam kullaniyorum. Hem ses hem goruntu+ bir sey olursa ekrandan mikrofona basip konusup sesimi ogluma duyuruyorum. + muzik var + wifi ile calisiyor balkonda oturabiliyorum. Tavsiye ederim tek dezavantaji ekranin sarji cok kisa gidiyor

Burdaki tum anneler hepiniz cok hamaratsiniz. Hergun okunaya calisiyorum ve Cok sey ogreniyorum
bazen tariflerden feyz alip kendi tariflerimi yaratiyorum. Ne kadar burda yazip paylasmak istesemde hem calisip hem ogluma baktigim icin cok yazamiyorum. Aslinda en cokta blw'e hevesleniyorum ama cok zor geliyor.
Ek gidaya baslamadan once cok heycanliydim ama suan sadece her sabah bir yumurta sarisi ve gun icinde ceyrek muz ve belki bir iki kasik sebzeli puresinden oteye gecemedim.
Bu ara dis sikintisi da var agzini kitliyor cok zorlaniyorum. Sizlerin her ogunde ne kadar zmaan ayirdiginizi merak ediyorum. Cok zorlayip azicik olan yeme istegini de engellemekten korkuyorum acikcasi.
Hergun guzel kaka yapiyor bu da benim doyduguna dair tesellim iste.
Oto koltugundan bahsettiniz biz dogdugundan beri chicco keyfit30 kullaniyoruz biraz dar geliyor ama sanirim daha idare eder. Sonrasinda recaro almak istiyoruz cunku recaro yaris otolari icin koltuk uretiyor ve binbir testten geciyor. Bir goz atmanizi tavsiye ederim.

Ya simdi minnosun sirtinda 3 yerde egzamamsi bisey olunca yeni birsey vermeye korkuyorum. Ceviz vermek istiyodum inanilmaz faydali, yesil biber vermek istiyodum, en yuksek c vitamini orani. Tavuk verecektim, simdi biraz beklesemmi acaba?
Atom selam. Bi yerde aşı sormuştun. Dra sordum bende. 9.ayda kızamık sağlık ocağında 10. Ayda menenjit hastanede. Kızamık normalde sadece 1yasindaymis. Ama ülkemize yapılan aşırı göçten bir doz da 9.ayda yapılıyormus artık.
Egzamaya gelince. Kızımın cenesindeki tamamen geçti. Linola bakim kremlerine devam ediyorum banyodan sonra. Geçen ay sırtında üç tane küçük çıktı nohut kadar. O kremden sürdüm her gün. Tamamen geçirdi sırtını. Belki tesadüf bilemiyorum ama aynı şeyi yaşadığımız için belki sana yol gösterir diye anlatayım dedim.
Bu arada yeme içmeden sakinmiyorum. Cevize de başladik. Öperim kızçeni

Disler pespese cikiyor . Mahvetti bizi. Kulak agrisi dis huzursuzlugumuz bitmedi. Kulak solunum enf. Gecerse sunnet var daha. Bugun sebze corbasi
Patates, havuc, kabak, irmik, et, tereyag, yarim domates az tuz
Cobalt bayagi bi zaman aliyor. Gunluk taze meyve puresi hazirliyorsun . Bazen yemiyor. Ben yiyorum yada sinirimden dokuyorum. O kadar zahmetle hazirliyorum sonuc bazen cop oluyor. Zorluyorum bazen. Zorlayarak bir tabagini yemis oluyor. Masal sarki turku zorla oluyor. Bazende kendi guzel yiyor. Cunku bazen oturmaktan sıkılip yemiyor. Ayakta yediriyorum. Akli erince zorlarsak bdnce sorun ama su sartta yemege ihtiyaclari var. Bu ayda zorlanmali bence yemiyorsa. Biz bir gun yemeden durabiliriz. Buyuyup gelismiyoruz. Onlar duramaz. 3-4 saat ara ile besleniyorlar bizden fazla yiyorlar. Gelismeleri icin sart. Yedigini unutabilir. Konsantreleri dagilabilir. Biz yedirirken ogreniyor yemegi.

boyu kaç ki? hemen bebegını övmeye başladın asıl hatayı 36 aya kadar alırsan yaparsın
Sinir etti adam..işten geldi..arkadaşı 150 tl bişi almışmış..zaten içinde oturrmuyormuşmuş
Hata yaparsın o paraya demiş eşoğulueşak...
Muşa çok demiş..
İtoğlit
Ben aldım zaten ona oturdugu yok bi uyurken demiş
Sanne. ..
Ben karışmıyorum umrumda bile değil naparsan yap dedim..
Çok sinirliyim

Merhaba sinirliyken bile guzelsin.
O arkadaş Muşa koltuğu cok veya cocuğuna fazla görüyor olabilir ama en sinir olduğum şey çocuk koltugu kullanılmaması bu bir ülkenin ne kadar geri kalmış olduğunun en bariz göstergesi. Önde kucakta bebek taşıyanlar ise çıldırma sebebim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…