- 30 Ocak 2015
- 19.921
- 29.072
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.581
Oh oh afiyet olsun minnosaverdiğim ekmeğin yarısını yedi lenelinden alsam ağlar kesin
Benm kpde verdi bayramlik alalm diye zaten alinmisti ben kendime aliyim en iyisiAmcası oğluma bayramlık almaya gitti babaanneyle.
Winston xsence gri paket tüm oranları 1 :)ben başladım
1 aydır içiyorum maalesef. napim yaa iyi bile dayandım. günde 2-3 tane içiyorum. 1 yaşında da sütten kesıcem. meme delısı oldu.
Wvet hala yüzde doksann beş anne sütü alıyo benim sıpayaaaaaa emziriyor musun lolla
Beni de anlatmışsın ucundan hiuffGünaydınnnn
Bazen hiç yazmak gelmiyor içimden...
İki gündür deli mevzular konuşuldu
Aileler
Ayrılıklar
İçi yanan herkesin yüreği serinlesin
Girmeyeceğim konuyada...
Gerçekten bazen her iletiye cevap yazma isteği varken bazende sadece okuyorum
Şu içimdeki kendimle başlattığım çoğu savaşa yeniliyorum
Niye savaşıyorum orasıda meçhul
Pembeee
Ne yapasın...
Bedeninin ve ruhunun alışık olmadığı bi coğrafyada sağlam duygulara sahip olmak zor..
evet biliyorum onu. görümcemınki o model. benımkı de durmaz ondaSurrender cybex pallas i gordun mu? Karin kismina gelen destek bolumu var,uzay mekigi snki:) aslinda guzel koruma ve destek ama bebekler skilabilir. Benimki en azindan skilir o kisimdan
büyüğü bende istemıyorum. en iyisi 0-18- 9 18 aylık olanlar.Siz direk 9-36ay gibi bise alabiliyo musunuz ki? Ben group 1 alabilirm(9-18),istesem de buyugu alamam yani. Buyuyunce baska yine alinacak. Ben ekimde alacam gelince yani insallah,simdilik idare eder gitmeye 17gun kaldi
Almak lazım yavaştan da çok pahalılarbizim oto koltugundan başka alacak seyımız yok. oto koltugu alanlar kaç ay için aldınız? len kimse oto koltugu almadımı daha
hala aynı fiyatAlmak lazım yavaştan da çok pahalılar
Joie vardı e bevekte 400 e inmişti almafık
Hata mı ettik acaba
Mısaya kim bakıcak pembe sen okuldaykenkocamdan ileti geldi..
Yaza alırız önce sana salomon kar botu alıcaz okula gideceksin dedi
Şimdi bot beğeneceğim
Bebek arabasıyla mama sandalyesi joie durunun.memnunuZ ama araba koltuğuyla ilgili hiç araştırma yapmadım.çok vermek de istwmiyorum tek maaşa düştük izin aldıpım için.gerçi araba koltığu önemli.tabi içinde oturursa şapşikhala aynı fiyat
geç kalmıs sayılmazsınız :=)
bu da benımSelam annisler, bildirimlere bakmiyorum
Çünkü telden çok gıcık oluyor. Ben bildigin paşa gibi sancı cekmisim, ama allah ciddiyet hissettirmemis . adet sancısı şeklindeydi her şey o yüzden korkmadim sanırım. Ama işte benim sorunum aacı değil o an ki panik. Sezeryana alındı ve doktorun dediği şuydu; " bebegi rahimden çıkardım resmen" panik atak Olmasaydın aslan gibi dogururmusum.
Bebis 2750 g doğdu. Uyanır uyanmaz sütüm geldi, emdi minnos. Sonra emzirme unutuldu ve minnos bana kızdı emmedi.
Çok agresif bisi yalnız :) çok da cadoloz..
Allah bi an önce saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin.
2. el bak sahıbınden de var sürüyle?Bebek arabasıyla mama sandalyesi joie durunun.memnunuZ ama araba koltuğuyla ilgili hiç araştırma yapmadım.çok vermek de istwmiyorum tek maaşa düştük izin aldıpım için.gerçi araba koltığu önemli.tabi içinde oturursa şapşik
boyu kaç ki? hemen bebegını övmeye başladınMusa uzun bebek ..babası gibibu şimdi seneye 12 kilo falan olur 0-13 yada 18 likler cok kullanamz isek söylenir 9-36 bakıyorum ama artık seeneye
Sur bence cok pahalida orta derecede ayni isi goruyor. Allah korusun kaza aninda pahali olan beton degil. Her ne kadar guvenlude olsa iki yasina kadar duz oturtmayin. Ters oturtmak en guvenlisiymis. Hatta carpisma videolari var. Ters ve duz oturan. Ben daha almadim. İsofixlerde koruyuculuk asagi yukari aynievet biliyorum onu. görümcemınki o model. benımkı de durmaz onda
Kamerali bende istiyorum. Bizimkide telsiz. Sadece yatarken degil. Oturma odasindada lazim. Bundanda marka tavsiyesi olan varmi. Telsiz weewell cok memnunumalacak bişi daha var unutmusumtelsiz var ama görüntülü istiyoruz
benımkı uyandıgında ya oturup aglıyor, ya da tırmanıyor yataga koydum şeylere.10 kere bakıyorum ona
İnşallah sorun olmaz canım. Muz yumurta ve ceviz en çok vermek istediklerim bakalım inşallah doktor la görüşelimEvet maalesef. Tereyağına tepki vermiyor yemeklerde ama yoğurt yedikten 3 yada 4 saat sonra kızarmaya başlıyor.
Oğluma yumurta vermeye başladım.
Hergün muz veriyorum.
ceviz de deneceğim ama şu yumurtada biraz daha ilerleyelim. Sonradan birşey çıkmasın.
Surup verdim 38.2 oldu düştü biraz,heralde ates yavaş düşüyor beklemedeyim38 olunca ver canim madem dustu soguk bez koy istersen alnina kasiklarina felan
2 yaşına kadar da imkanı yok ters oturmaz. evet baya pahalı. 2 . el bulmus eşim az önce, akşam alıcakSur bence cok pahalida orta derecede ayni isi goruyor. Allah korusun kaza aninda pahali olan beton degil. Her ne kadar guvenlude olsa iki yasina kadar duz oturtmayin. Ters oturtmak en guvenlisiymis. Hatta carpisma videolari var. Ters ve duz oturan. Ben daha almadim. İsofixlerde koruyuculuk asagi yukari ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?