2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben başladım
1 aydır içiyorum maalesef. napim yaa iyi bile dayandım. günde 2-3 tane içiyorum. 1 yaşında da sütten kesıcem. meme delısı oldu.
Winston xsence gri paket tüm oranları 1 :)
Seni çok iyi anlıyorum bende emzirmenin son dönemlerinde başlamıştım tek tük. Hatta bazen bi kadeh şarap içip 4 saat emzirmiyordum. Emzirme bitti bizde dibini görüyorum şimdi. Ama kızım görmüyor sigarayı ve görmesinide istemiyorum. Yapabildiğim kadar gizli yapıcam,sigara içen anne modeli olmak istemiyırum.

Beni de anlatmışsın ucundan hiuff

Siz direk 9-36ay gibi bise alabiliyo musunuz ki? Ben group 1 alabilirm(9-18),istesem de buyugu alamam yani. Buyuyunce baska yine alinacak. Ben ekimde alacam gelince yani insallah,simdilik idare eder gitmeye 17gun kaldi
büyüğü bende istemıyorum. en iyisi 0-18- 9 18 aylık olanlar.

hala aynı fiyat
geç kalmıs sayılmazsınız :=)
Bebek arabasıyla mama sandalyesi joie durunun.memnunuZ ama araba koltuğuyla ilgili hiç araştırma yapmadım.çok vermek de istwmiyorum tek maaşa düştük izin aldıpım için.gerçi araba koltığu önemli.tabi içinde oturursa şapşik

bu da benım

2. el bak sahıbınden de var sürüyle?
biz şuan 2. el bakıyoruz istediğimizi bulamazsak sıfır alıcaz mecbur. ama kesınlıkle aklımda römer var

alacak bişi daha var unutmusum telsiz var ama görüntülü istiyoruz
benımkı uyandıgında ya oturup aglıyor, ya da tırmanıyor yataga koydum şeylere. 10 kere bakıyorum ona

evet biliyorum onu. görümcemınki o model. benımkı de durmaz onda
Sur bence cok pahalida orta derecede ayni isi goruyor. Allah korusun kaza aninda pahali olan beton degil. Her ne kadar guvenlude olsa iki yasina kadar duz oturtmayin. Ters oturtmak en guvenlisiymis. Hatta carpisma videolari var. Ters ve duz oturan. Ben daha almadim. İsofixlerde koruyuculuk asagi yukari ayni

alacak bişi daha var unutmusum telsiz var ama görüntülü istiyoruz
benımkı uyandıgında ya oturup aglıyor, ya da tırmanıyor yataga koydum şeylere. 10 kere bakıyorum ona
Kamerali bende istiyorum. Bizimkide telsiz. Sadece yatarken degil. Oturma odasindada lazim. Bundanda marka tavsiyesi olan varmi. Telsiz weewell cok memnunum

İnşallah sorun olmaz canım. Muz yumurta ve ceviz en çok vermek istediklerim bakalım inşallah doktor la görüşelim

2 yaşına kadar da imkanı yok ters oturmaz. evet baya pahalı. 2 . el bulmus eşim az önce, akşam alıcak
iyisinden alıp 2. almak daha mantıklı. tabii ki yeni olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…