- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.081
hadi bakalım. tez zamanda cıkarsın şeker :=)Geçen gün diş yok demiştim ya,alt tarafta delik gördüm galiba diş çıkıyor. İshal,huysuz ve iştahsız.
valla aynen öyle.. şükür ki zaman geciyor bir şekildeYaa hepsimi aynı bu minnoslarin sabaha kadar hal kalmıyor göğüslerimde en fazla gece bir saat uyuyor çoğunlukla yarım saatte uyanıyor meme ağzında
Yok sallamak pispislamak hele bi teşebbüs et yirtiyor ağlıyor o meme ağza girecek başka hiç bir şey susturamaz
Okurken yoruldum vallalen tembel pembe, azcık benden feyz al3 kilo erik, 2 kilo incir, 2 kilo armut yaptım
bitirdimçocuk için oldugundan mütevellit sirkeli suda bekletıp yıkadım defalarca. kabuklar soyuldu falan filan...
o anda mutfak pazardan dolayı feci.. dolap temızlenıp yerlestırılecek
balık yapılacak
çocugun maması yedırılecek
yıkanacak
uyutulacak
derken cocuk uyumayacak, o esnada yemek yenılecek.. sonra tekrar uyutmaya calısılacak
derken uyuttuk
benımkı de agzında bekletip mel mel bakıyor suratımaYa bu kiz iyice delirtiyo beni, zor sabrediyorum. Bu agzinda biriktirip tukurme nerden cikti ya
iş bitmiyor hiç yaaOkurken yoruldum valla
En son kendi tarttığımda 8500 dü canımSen blv cisin birseyde yemiyo kac kilo. Sutun cok yagli o zaman. Masallah.
Hadi yaaaa
her gün yıkıyorum. ama 3 gündür yıkamıyordumNe siklikla banyo yaptiriyorsunuz kizlar minnoslari?
aslında mevsımınde yemesı tarftarıyım. kabızlıktan dolayı stok edeyım dedım :En son kendi tarttığımda 8500 dü canım
7 ay 17 günlüğüZ
Ben yemek konusunda çok takmamaya çalışıyorum
Blw de o yüzden çaktırma
Hadi yaaaa
Tühh
Ne iyi olurdu
Surrender Pembedon5 ortalığı duman ettiniz
Konserveciler sizi...
@cisrik
Puhahaha bu saatte böyle oluyom
csyrc
Sen benimkini görsennn
Kirliliktee
Burnundaki ve kulağındakileri yıkamayla bile çıkaramıyorum
Offf cok zor cok...benımkı de agzında bekletip mel mel bakıyor suratıma
Aynen. En cok uzuldugum sey, bu en guzel zamanlarina doyamadan zaman geciyor isle gucle ugrasmaklaiş bitmiyor hiç yaa
çok garipOfff cok zor cok...
bende gun asiriya cektim 10 gundur. Butun yaz her gun yikadim, bir de ben kucagimda yikiyorum dusun altindaher gün yıkıyorum. ama 3 gündür yıkamıyordum
bu 3. gündü yıkadık
Benimkide yemedi, tiktim gene yemedi, agladi gene yemedi. Doktum.. Cadi.çok garip
benımkı bayıla bayıla sebze yemezdı elbette. bi şekilde yerdi
ama 3 gündür yedıremıyorum. bugun aglata aglata yedırdım bıraz. ne olursa artık cingöze
bende kucakta yıkıyorum. onu yıka, bornozu giy. üstünü giydir. zırlasın o andabende gun asiriya cektim 10 gundur. Butun yaz her gun yikadim, bir de ben kucagimda yikiyorum dusun altindazor oluyo artik, ayakta dursalarda oyle yikasam keske
Ben epidural oldum. Epiduralde katater bir gun sende kaliyor. Sezeryan oldugum gece agri kesiciyide ordan yaptilar. Ertesi gun cikardilar. Hicbir sikaretim olmadi. Ayaga kalkmam saatim geldikten sonra bol bol yurudum. Hareket ettim. Ve bol su ictim.evet belden iğne vurulup belden aşağısı uyuşturlanoperasyon canım..doktora gitmedim bu konuda..doğum yapalı 7,5 ay oldu hala başağrısı ve kaskatı bir bel ve ağrısı çekiyorum..acaba sezeryanmı bunlara sebep spinal mi yoksa başka şeyler mi bir türlü kestiremiyorum..doktora gideceğim ama sizlere bir sorayım dedim.
40 cc kucuk degilmikavanoz sipariş ettim.. 50 tane mavi ekose kapaklı
35.90 tl40 cc lik
şeftali armut erik
yoğurt mayalıcam bide bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?