- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.041
afiyet olsun :=)Brokoli mincir mincirguzel yedik masallah
ahsen, marmelat sen mı yapmıstın kış için? kavonozlara sıcakken koyup kapagını sıkıca kapatıyorduk dimi?
Ne güzel yanında yatırabiliyorsun bizimki gece uyandimi tekrar uyutmak icin sallamak lazim yoksa uykuya dalamıyor haliyle yanimdada yatmiyor sizde nasilben 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum. ne olursa olsun bence anneye ıhtıyacı var. bazı kuralların canı cehenneme
Pişir canım..sıcak koy ..len biriniz cevap verin erikleri dogruycam
Bende vercem brokoli dun yemege gitmstk biraz yedirdm sevdi hemen almam lazmBrokoli mincir mincirguzel yedik masallah
Evet canım aynı anda kavanoz ve kapağını da kaynattım kapağı kurulayıp sıkıca kapattım ters çevirdim bir gün öyle bekledi sonra dolaba kaldırdımahsen, marmelat sen mı yapmıstın kış için? kavonozlara sıcakken koyup kapagını sıkıca kapatıyorduk dimi?
Evet canım aynı anda kavanoz ve kapağını da kaynattım kapağı kurulayıp sıkıca kapattım ters çevirdim bir gün öyle bekledi sonra dolaba kaldırdım
Bu islemler tam olarak neden yapılıyor bilmiyorum
Ama annemden öğrendiğim böyle
Pembe domatesi nasıl yaptın? Bi kasa domates aldım bakışıyoz akşamdan beriPişir canım..sıcak koy ..
Sonra sıkıca kapa ters çevir..
Ben sipariş edince kavanoz
Doğrucam kavanoza koycam kapıcam..düz bi şekilde düdüklüye kpycam
3/4 su gelecek şekilde de su..buhar cıkışı acık 30 dk fışlatcam yada 20 dakka alcam ordan kapağı iiica sıkcam ters cevircem düz zemineüstüne havlu.. ılıyınca düzeltiğ yerlerine
defalarca uyanıyor .. emziriyorum. memeyı alınca susuyorNe güzel yanında yatırabiliyorsun bizimki gece uyandimi tekrar uyutmak icin sallamak lazim yoksa uykuya dalamıyor haliyle yanimdada yatmiyor sizde nasil
sıcak şekilde koydum ve kapatıgını kapatıp ters cevırdimEvet canım aynı anda kavanoz ve kapağını da kaynattım kapağı kurulayıp sıkıca kapattım ters çevirdim bir gün öyle bekledi sonra dolaba kaldırdım
Bu islemler tam olarak neden yapılıyor bilmiyorum
Ama annemden öğrendiğim böyle
Çabuk geçer İnşaallah.Kızlar Dr gittik bugün iki haftada 150gr kilo vermiş
Yemiyor Dr üst damak kabarmis diş geliyor dedi yemiyorsa zorlama
Kakasi distenmis isterseniz kaka yapınca getirin tahlil yapalım dedi halsizlik fln yok gayet neşeli keyfi yerinde görünüyor dedi
decatabs d vitamini değiştirdi bu verdiğim istahinida açacak dedi
Kızlar balgami var geçirdiği işlemden ddolayı boğazı bayaga zorlanmistir dedi
Balgam söktürücü antibiyotik verdi
Bugün ben onun etrafında donmekten yoruldum o yorulup uyumadi
Ay bide sinirlenince yurutecteyse ellerini yurutece vurup ağlıyor
Bizim memlekette bir köyü bir esege bindiriyor derler edepsizlikte derler aynı öyle
Bide elindekini atıyor ağlıyor ona bakıp
Hopp gene atıyor
O dedğin belden aşağısının uyuşturulduğu mu oluyor?@eymentaa canım,,geçen gün sana bir şey soracaktım,fabrikan yandığı geldi aklıma sonra vazgeçtim..sen spinal le doğum yapmıştın dimi...şu ay oldu hala başağrım ve bel ağrım geçmedi...ara ara ağrıyor ve hasta edip yatağa düşürüyor beni..acaba sende de oluyor mu.bu yaşıma kadar böyle ağrı çekmediğim için ben spinalden şüpheleniyorum..sende de oluyor mu ağrılar..
Bende vercem brokoli dun yemege gitmstk biraz yedirdm sevdi hemen almam lazm
evet belden iğne vurulup belden aşağısı uyuşturlanoperasyon canım..doktora gitmedim bu konuda..doğum yapalı 7,5 ay oldu hala başağrısı ve kaskatı bir bel ve ağrısı çekiyorum..acaba sezeryanmı bunlara sebep spinal mi yoksa başka şeyler mi bir türlü kestiremiyorum..doktora gideceğim ama sizlere bir sorayım dedim.Çabuk geçer İnşaallah.
Geçmiş olsun.
Bizimki de mama sandalyesindeyken atıyor oyuncağını yere. Sonra bakıyor öyle. Alıyorum veriyorum yine aynı. Birde kendini sarkıtıp atıyor.
O dedğin belden aşağısının uyuşturulduğu mu oluyor?
Bir öğrenemedim ya adını.
Eğer oysa, bende öyle oldum. Ben ilk hafta çok çektim. ayağa kalkınca başağrısı mide bulantısı.. çok kötüydü.
Acilde saatlerce serum yedim, 5 günlük oğlum yanımda.
Ama şimdi hiçbirşeyim yok.
Doktoruna sordun mu? Normal miymiş?
Geçmiş olsun. Geçer İnşaallah.
Yaa hepsimi aynı bu minnoslarin sabaha kadar hal kalmıyor göğüslerimde en fazla gece bir saat uyuyor çoğunlukla yarım saatte uyanıyor meme ağzındadefalarca uyanıyor .. emziriyorum. memeyı alınca susuyor
doktorum bana işte adı neyse onun yan etkisi demişti.evet belden iğne vurulup belden aşağısı uyuşturlanoperasyon canım..doktora gitmedim bu konuda..doğum yapalı 7,5 ay oldu hala başağrısı ve kaskatı bir bel ve ağrısı çekiyorum..acaba sezeryanmı bunlara sebep spinal mi yoksa başka şeyler mi bir türlü kestiremiyorum..doktora gideceğim ama sizlere bir sorayım dedim.
Geçen gün diş yok demiştim ya,alt tarafta delik gördüm galiba diş çıkıyor. İshal,huysuz ve iştahsız.defalarca uyanıyor .. emziriyorum. memeyı alınca susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?