2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

len biriniz cevap verin erikleri dogruycam
Pişir canım..sıcak koy ..
Sonra sıkıca kapa ters çevir..
Ben sipariş edince kavanoz
Doğrucam kavanoza koycam kapıcam..düz bi şekilde düdüklüye kpycam
3/4 su gelecek şekilde de su..buhar cıkışı acık 30 dk fışlatcam yada 20 dakka alcam ordan kapağı iiica sıkcam ters cevircem düz zemine üstüne havlu..ılıyınca düzeltiğ yerlerine

3 gündür resmen pestilim çıktı çocuğa bişeyler oldu resmen bir anda huyu suyu değişti heralde tekrar diş çıkarıyor hiç bir şeyi beğenmiyor yine uymuyor üstelik sürekli yanaklarını şişirip geziyor ortalıkta bizimki memnuniyetsiz olunca yanak şişiriyor vayyy beee herşey üst üste kurbanda geliyor

ahsen, marmelat sen mı yapmıstın kış için? kavonozlara sıcakken koyup kapagını sıkıca kapatıyorduk dimi?
Evet canım aynı anda kavanoz ve kapağını da kaynattım kapağı kurulayıp sıkıca kapattım ters çevirdim bir gün öyle bekledi sonra dolaba kaldırdım
Bu islemler tam olarak neden yapılıyor bilmiyorum
Ama annemden öğrendiğim böyle

Pembe domatesi nasıl yaptın? Bi kasa domates aldım bakışıyoz akşamdan beri

sıcak şekilde koydum ve kapatıgını kapatıp ters cevırdim
kavonoz kaynatma yok

Çabuk geçer İnşaallah.
Geçmiş olsun.
Bizimki de mama sandalyesindeyken atıyor oyuncağını yere. Sonra bakıyor öyle. Alıyorum veriyorum yine aynı. Birde kendini sarkıtıp atıyor.

O dedğin belden aşağısının uyuşturulduğu mu oluyor?
Bir öğrenemedim ya adını.
Eğer oysa, bende öyle oldum. Ben ilk hafta çok çektim. ayağa kalkınca başağrısı mide bulantısı.. çok kötüydü.
Acilde saatlerce serum yedim, 5 günlük oğlum yanımda.
Ama şimdi hiçbirşeyim yok.
Doktoruna sordun mu? Normal miymiş?
Geçmiş olsun. Geçer İnşaallah.

Iyi geceler kızlar

Ben konserve domates yaptım 10 kavanoz
Dolabada taze fasulye ve vişne koydum
Erik halam memleketten yapıp getiriyor zaten her sene kuşburnu recelimde kaynana getiriyor

Eşim bugün 50kusur vermiş oyuncak telefon almış bir iki oynadı attı yüzüne bakmıyor daha

Ben alsaydim bana kızardı o kadar verilirmi diye bide oynamadi bak derdi

evet belden iğne vurulup belden aşağısı uyuşturlanoperasyon canım..doktora gitmedim bu konuda..doğum yapalı 7,5 ay oldu hala başağrısı ve kaskatı bir bel ve ağrısı çekiyorum..acaba sezeryanmı bunlara sebep spinal mi yoksa başka şeyler mi bir türlü kestiremiyorum..doktora gideceğim ama sizlere bir sorayım dedim.

defalarca uyanıyor .. emziriyorum. memeyı alınca susuyor
Yaa hepsimi aynı bu minnoslarin sabaha kadar hal kalmıyor göğüslerimde en fazla gece bir saat uyuyor çoğunlukla yarım saatte uyanıyor meme ağzında

Yok sallamak pispislamak hele bi teşebbüs et yirtiyor ağlıyor o meme ağza girecek başka hiç bir şey susturamaz

doktorum bana işte adı neyse onun yan etkisi demişti.
doğumdan sonra kahve için diyorlar hatta başağırısını hafifletirmiş.
birde minoset ağrı kesicinin kafeinli olanından yazmıştı acildeki doktor. daha etkili olur diye.
Ablam iki tane normal doğumdan sonra 3.de mecburen sezeryan oldu. Benim o halimi görünce, kendini korkudan komple bayılttırmış doğuma girerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…