2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende o bebe biskuvisi yiyen esek kadar olmus cocuklardandim

Hergun. Hava serinde olsa terletiyor kendini. Egzamami allerjimi birseyi var. Dr her gun yika dedi. Simdi yanaginda cikti yuvarlak kizariklik
Benimkininde sirtinda var 4 yerde. Aynen terliyor yinede... Hergun yikamam lazim ya doktorlar neden soyleyemiyolar egzamami alerjimi? Cildiyeciye goturucem daha buyudu sanki sirtindakiler, bence egzema

bende gun asiriya cektim 10 gundur. Butun yaz her gun yikadim, bir de ben kucagimda yikiyorum dusun altinda zor oluyo artik, ayakta dursalarda oyle yikasam keske
Tabureye oturtturuyorum. Esim tutuyo. Ben yikiyorum. Banyoyu seviyo. Ne hikmetse hareket etmiyor taburede. Kendi kuvetinde her yer su. Nette banyo koltugu var. Degisik fikirler. Tek yikarken hangisi uygun acaba.

aslında mevsımınde yemesı tarftarıyım. kabızlıktan dolayı stok edeyım dedım : baaarsaklar çalışşın

Tembelliğime kendimce uydurduğum kılıf
Dondurucuda besin değeri yok
Konservede koku oluyo sevmem ben zaten

Yaw he he..

Aynen. En cok uzuldugum sey, bu en guzel zamanlarina doyamadan zaman geciyor isle gucle ugrasmakla

Bugün aynısını düşünüp düşünüp
Temizlik yaptığım günlerden
7 ay 17incisiydi...

bende o bebe biskuvisi yiyen esek kadar olmus cocuklardandim
Ne kadan tatlısın o zaman

Bu arada bizde banyo hergün atomm
Hem uyku ritüeli şeysi
Hemde zaten blw sağolsun
Ritüel olmasada şart

konservenın neresı kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…