- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.101
Hergun. Hava serinde olsa terletiyor kendini. Egzamami allerjimi birseyi var. Dr her gun yika dedi. Simdi yanaginda cikti yuvarlak kizariklikNe siklikla banyo yaptiriyorsunuz kizlar minnoslari?
bende o bebe biskuvisi yiyen esek kadar olmus cocuklardandimÖğlen avokado ve şeftali verdim
Avokadoya pek yanaşmadı
Ama şeftaliyi pert etti
Gözleri görünmüyordu masadan aldığımda
Akşam ananas verdim ilk kez
Öyle sıkıyorki eliyle
Suyunu kolundan akıta akıta emdi
A1001 de kasada bebe bisküvisi var
Her alışverişte görüyom
Bugün aldım
Ama bebek için değil kendime...
(Çünkü çocukluktan kalma bebe püskevit hasreti olan çocuklardandım ben
Kazanmanın çok zor emeğin çok olduğu günlerde evin buzdolabının üzerinde erişemeyeceğimiz yerde içine konulan kavonozu bile unutmadığımmm.... ))
Neysee
Geldim eve verdim ananası
Suyunu içiyo yutamıyo...
İp ip gibi takılıyo boğaza
Ben ne yaptım
Verdim bebe püskevitini...
Önce ananas suyuna batırdım
Vıccııkk oldu
Sonra direk verdim
Dişiyle kırt kırt taradı... :))
Bak ben bunuda yapardım he küçüüükene
Dişimle bisküvileri tırajlardım
Hani yeni asfalt dökmek için eski asfaltı şöyle tırtıklı tırtıklı yapıyorlar ya... :))
Conta yakıyom ben bu saatlerde...
Sen onu demir ilacinda gor bide. Bazen meyvesiz veriyorum. Basima gelecegini bile bile. Kiyafetleri mahfoluyoYa bu kiz iyice delirtiyo beni, zor sabrediyorum. Bu agzinda biriktirip tukurme nerden cikti ya
Benimkininde sirtinda var 4 yerde. Aynen terliyor yinede... Hergun yikamam lazimHergun. Hava serinde olsa terletiyor kendini. Egzamami allerjimi birseyi var. Dr her gun yika dedi. Simdi yanaginda cikti yuvarlak kizariklik
evet yapılıyormus. ama başka bi meyveyle karıstırsan daha ıyı olur. ötekı türlü ne idüğü belırsız bişi oluyrüzümde yapabilirmiyiz ajaba
Demirine baktirdinmi miss?Sen onu demir ilacinda gor bide. Bazen meyvesiz veriyorum. Basima gelecegini bile bile. Kiyafetleri mahfoluyo
Ben yapmicam ya, kuru meyvelerden veririm, onlarda yeterince mineralli vitaminlievet yapılıyormus. ama başka bi meyveyle karıstırsan daha ıyı olur. ötekı türlü ne idüğü belırsız bişi oluyr
sana kalmıs bişiBen yapmicam ya, kuru meyvelerden veririm, onlarda yeterince mineralli vitaminliannem fasulye domates bamya koydu yeter herhalde
Aslinda biri gaz versin diye bekliyodumsana kalmıs bişi
kızlar atoma gaz verınAslinda biri gaz versin diye bekliyodumusengeclikten
Tabureye oturtturuyorum. Esim tutuyo. Ben yikiyorum. Banyoyu seviyo. Ne hikmetse hareket etmiyor taburede. Kendi kuvetinde her yer su. Nette banyo koltugu var. Degisik fikirler. Tek yikarken hangisi uygun acaba.bende gun asiriya cektim 10 gundur. Butun yaz her gun yikadim, bir de ben kucagimda yikiyorum dusun altindazor oluyo artik, ayakta dursalarda oyle yikasam keske
aslında mevsımınde yemesı tarftarıyım. kabızlıktan dolayı stok edeyım dedım :baaarsaklar çalışşın
Aynen. En cok uzuldugum sey, bu en guzel zamanlarina doyamadan zaman geciyor isle gucle ugrasmakla
Ne kadan tatlısın o zamanbende o bebe biskuvisi yiyen esek kadar olmus cocuklardandim
konservenın neresı kötüTembelliğime kendimce uydurduğum kılıf
Dondurucuda besin değeri yok
Konservede koku oluyo sevmem ben zaten
Yaw he he..
Bugün aynısını düşünüp düşünüp
Temizlik yaptığım günlerden
7 ay 17incisiydi...
Ne kadan tatlısın o zaman
Bu aradan bizde banyo hergün atomm
Hem uyku ritüeli şeysi
Hemde zaten blw sağolsun
Ritüel olmasada şart
Egzema dedi. İlk oldugunda tam anlasilmadi. Her yeri kizariktiBenimkininde sirtinda var 4 yerde. Aynen terliyor yinede... Hergun yikamam lazimya doktorlar neden soyleyemiyolar egzamami alerjimi? Cildiyeciye goturucem daha buyudu sanki sirtindakiler, bence egzema
Yok beeekonservenın neresı kötü
Yok bakilmadan baslandi. Daha bakilmadiDemirine baktirdinmi miss?
Ayy bide kuru meyve cikarmayin başima. Valla atom çoğu kisi yapiyor . Sende ayak uydur. Kisin da hazirladigim su meyveyi verdim deyince sende dersin.kızlar atoma gaz verın
bende hal kalmadıama kuru meyvelerden de süper olur. hem onlar daha vitamınlıymıs
kuru meyve o anlık zaten. onda yapacak bişi yokAyy bide kuru meyve cikarmayin başima. Valla atom çoğu kisi yapiyor . Sende ayak uydur. Kisin da hazirladigim su meyveyi verdim deyince sende dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?