2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bide oğluşum kablo görmesin
Üçlü prizleri kwşfetmesin
Bişide yapmıyo tutuyo öyle
Eline kablo verdim gözetimimde...dolandı dolandı durdu..kulaklık için ağladı ..yenisini verdik temiz diye
Kördüğümenmiş
Akşama kadar onla uğraştı..kordon falan mı sanıyor acaba
Bide sürünüyor o çorap çıkıyor ayaktan
Hepte bir tanesi..ay uuucam

Keske bi baktiraydin, ben baktirdim gayet guzel dedi degerleri. Aynen devam yani.. Sonucta demirin fazlasida zarar vucuda
Ben daha once bahsettim. Arastiripta kullandim. Bu saglik bakanligin istemiyle arastirmalarla karar verilmis. Simdiye kadar kullanip yuksek cikan cok cok nadirdir. Ama dusuk cikan cok. Ek gidaya gecince dusuyo demir zaten. Dusuk olmasada iyi bir seviyede olmasi lazim.

Pembe findik, ceviz demisken. Gun icinde ceviz kirip bende cekicem. Persembe pazardan domates ve kapya biber alip karisik yapacam. Pazari bekliyorum. Meyvede alayim. Kurbanda geliyo. Buzluk ta dolu. Derin dondurucu lazim yaaaa

Pembe findik, ceviz demisken. Gun icinde ceviz kirip bende cekicem. Persembe pazardan domates ve kapya biber alip karisik yapacam. Pazari bekliyorum. Meyvede alayim. Kurbanda geliyo. Buzluk ta dolu. Derin dondurucu lazim yaaaa
of o uğ-ur derin don-durucu ..ah memedali beğ ...
Tıka basa doldurmayacağım .o acılınca yıkılmaları yokmu ..hele bide hepsi ayaklanınca ...ikomşum kurban etlerini grtir koy benimkine dedi
İnsanın memleketlisi işte ya
Emzirdimde..kolumu bi sinek ısırmış..vıvıvvıv sesi geldiydi ellemiyomda ...
Oğlanı yere aldım bnde yatağa geçtim..şimdi gün ışıyor 9 kere debelenecek..
Kendi siyah perdemizi beyin odasına taktık
Bizim oda az sonra bembeyaz olacak..
Uyugamam orda.
Rüyamda konserve yapıyordum..
Canm kuşkonmaz çekti

Artik sabahlari direk asagi inip cizgi film aciyorum-hollandaca ama. Ben de begendim baya tuttum bu isi tirnaklarini da yeni kestim,emerken resmen parcaliyor,hamilelikte boyle cizik olmamisti yani

Artik sabahlari direk asagi inip cizgi film aciyorum-hollandaca ama. Ben de begendim baya tuttum bu isi tirnaklarini da yeni kestim,emerken resmen parcaliyor,hamilelikte boyle cizik olmamisti yani
önce Türkçe ..
Bizde trtcocuk izliyoruz
Akşam rüzgar gülü var..başladığı zaman oyunu bırakıp izliyor..
Ne anlıyorsa..bizde eşimle soruları bilmeye uğraşıyoruz

Bu hamak sevdası sebebidir..
Hamağı dövüyor ee uyku var emziği atıyor içinden al memeye daya yok yok...
Çözüm: telefonumda varolan hint müzikleri
Açıyorum diniyor dinliyor uyuyor..
Arada rep kaktırıyorum mızordanıyor
Şimdi ayağımı hamağa uzatıp yere attığım yorganın üstünde bende uyucam
Menemen yapayım uyanınca ,saksıya ektiğim biberlerle
Öğlene labneli avakado yer..
Akşama işkembe çorbası

önce Türkçe ..
Bizde trtcocuk izliyoruz
Akşam rüzgar gülü var..başladığı zaman oyunu bırakıp izliyor..
Ne anlıyorsa..bizde eşimle soruları bilmeye uğraşıyoruz

Ben ne bakardim o trtcocuk kanalina yaa yegenlerle :) pembe ortaya karisik hem konusup hem izleyiyorum da alpe muge anli ableeaagg yeter hahahaha hergun izliyom,su an mesela
Sizinki de keyf ama haa bu arada

Ben ne bakardim o trtcocuk kanalina yaa yegenlerle :) pembe ortaya karisik hem konusup hem izleyiyorum da alpe muge anli ableeaagg yeter hahahaha hergun izliyom,su an mesela
Sizinki de keyf ama haa bu arada
Sahi evlilik programları bu yılda var yettti be ..
Tv izlediğim yok..
Annem ablam gelince film izlicem
Tinga tinga nanga punga dost...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…