2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zati bigünde döktürmesen

Sagol canim. İnsallah sizde saglikli bir sekilde atlatirsiniz. Yumurtalik yukarda olmasi simdi bir sorun teskil etmiyor sanirim. İnsallah duzelir hemen. Bizimkini ürolog yapti. İstersen bir urologa goster.

Sagol canim. İnsallah sizde saglikli bir sekilde atlatirsiniz. Yumurtalik yukarda olmasi simdi bir sorun teskil etmiyor sanirim. İnsallah duzelir hemen. Bizimkini ürolog yapti. İstersen bir urologa goster.
Sünnet için acelemiz yok artık. Yumurtalık için olunca ikiside çıkacak aradan hayırlısıyla.

Buyumesinler ya boyle coktatlilar
He yaaa...
Artık kendimize çok çeki düzen vermemiz gerekiyor
İstediğimiz gibi bir ebeveyn olamamaktan endişeliyim
Başka insanlarla dialoglarımız
Durumlara karşı tepkilerimiz
Hepsi hepsi
Artık gözlerime bakıyor
Tehlikeli yerlere emeklediğinde kızıyorum
Dönüp bakıyor...

Hatayı en başta yaptık demek istemiyorum

İyi evlat yetiştirmek bize borç
İyi evlat
İyi kul
İyi çocuk
İyi öğrenci
İyi arkadaş
İyi eş
İyi baba
İyi patron
Vs vs vs

Ah biz analar ne çok okumak gerekkk..

Sur, hiuf , nesli ankara cok sagolun. İnsallah sizde kolaylikla atlatirsiniz. Sur haric tabiiGeciktirmeden yapmak daha iyi. Kalkmaya calisiyor. Keske onceden yaptirsaymisim dedim.
Canm bizim problem olmasa bem doğduğunda yaptırırdım vallahi
Hatta 1 hafta sonra hastaneden aramışlardı
Düşünürmüsünüz diye
Acı duymuyorlar şimdi demişlerdi...

Evet canım bendim
Yani benim oğlan :)
2 tane çocuk dr da genel cerrahi yönlendirdi
O da 1.5 yaşına kadar ufak bir operasyon olarak söyledi
Bi yumurtalığındada su var ayrıca...
Hala
Karnımdaykende vardı
Geçmedi
3 aydır dr gitmiyorum
Çok yanlış biliyorum sebepte yok
Offff

Zati bigünde döktürmesen

Anlatmam gerekenler var...

Kendi ciğerimi deldiğim yetmeli bence
Neyse
Masumlara zarar vermiyim
Tamam sustum

pembe yağmurlu bir muş akşamından seslenmektedir..
Uyucam..
Oğlum bugün pirinçli semizotu yedi annesini mutlu etti
Yarın balık var..levrek bakalım beğenip yicek mi..

Siz okuyun yazın..sabah okurum..

bi sus

Kızlar uyku tulumu alacak olan var mı ve nasıl bişi almayı düşünüyosunuz ? Ben şu torba uyku tulumu şeklinde olanlardan almayı düşünüyodum bi arkadaş dedi ki onlar hiç kullanışlı değil ben giydirilenlerden aldım çok kullanışlıydı dedi. Kafamı karıştırdı yaa pöfff

Delorean_ canım görmedim hamilelik takvimini kusura bakma. Ben şu an hiç düşünemediğim için yani şimdi hamile kalsam aman allahım
Diye düşündüğüm için öyle dedim.
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin canım gözünüz aydın. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bende giydirenlerden dusunuyorum. Dinuyorlar artik. Donmek ne kelime yatakta her yere gidiyo. Torba seklinde rahat edemez donemez. Daha kucukler icin sanki o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…