- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.301
Bu mesajımdan ne öğrendin pembito?
Lolla yumyrta yemez mi
Zati bigünde döktürmesenPembeePembedon5 uzun yazmış olduğun kış ruhuna giriş yapmış duygularına istinaden yorumum şudur ki...
Kucağımıza sığan bu küçük insanlar bir gün ellerini tutturmayacak kadar büyüdüğünde
Hatta o elin elimizi öpmesini umut edip beklediğimiz de
Yani evden uçup gittiklerinde bu zorlu günleri çok arıycaz...
Oysa hayat onlardan önce ne boşmuş...
Sagol canim. İnsallah sizde saglikli bir sekilde atlatirsiniz. Yumurtalik yukarda olmasi simdi bir sorun teskil etmiyor sanirim. İnsallah duzelir hemen. Bizimkini ürolog yapti. İstersen bir urologa goster.Bende başıma gelmesinden korkuyorum.
Kınamadım ama hep saçma ve yapmam ben yaa dediğim bir davranıştır. Bakalım ne olacak halimiz.
İşe yarar İnşaallah.
Bu arada M Mismommy geçmiş olsun. Rabbim damatlığını da göstersin.
Bizde yaşına girince olacağız galiba. Yumurtalıklarında bir hareket yok gibi.
Bu arada H hiuf sendin galiba. Oğlun yarı sünnetliymiş. Bir işlem gerekli demişler galiba sana. Benim oğlanda yarı sünnetli ama bize bişey demedi. Ne çocuk doktoru ne de cerrahı.
Bizde de yumurtalıklar yukarda. Hemde ikisi de. 1 yaşına kadar beklemedeyiz o sebeple. Sonuç ameliyat.
Sünnet için acelemiz yok artık. Yumurtalık için olunca ikiside çıkacak aradan hayırlısıyla.Sagol canim. İnsallah sizde saglikli bir sekilde atlatirsiniz. Yumurtalik yukarda olmasi simdi bir sorun teskil etmiyor sanirim. İnsallah duzelir hemen. Bizimkini ürolog yapti. İstersen bir urologa goster.
He yaaa...Buyumesinler ya boyle coktatlilar
Canm bizim problem olmasa bem doğduğunda yaptırırdım vallahiSur, hiuf , nesli ankara cok sagolun. İnsallah sizde kolaylikla atlatirsiniz. Sur haric tabiiGeciktirmeden yapmak daha iyi. Kalkmaya calisiyor. Keske onceden yaptirsaymisim dedim.
Evet canım bendimBende başıma gelmesinden korkuyorum.
Kınamadım ama hep saçma ve yapmam ben yaa dediğim bir davranıştır. Bakalım ne olacak halimiz.
İşe yarar İnşaallah.
Bu arada M Mismommy geçmiş olsun. Rabbim damatlığını da göstersin.
Bizde yaşına girince olacağız galiba. Yumurtalıklarında bir hareket yok gibi.
Bu arada H hiuf sendin galiba. Oğlun yarı sünnetliymiş. Bir işlem gerekli demişler galiba sana. Benim oğlanda yarı sünnetli ama bize bişey demedi. Ne çocuk doktoru ne de cerrahı.
Bizde de yumurtalıklar yukarda. Hemde ikisi de. 1 yaşına kadar beklemedeyiz o sebeple. Sonuç ameliyat.
Zati bigünde döktürmesen
He yaaa...
Artık kendimize çok çeki düzen vermemiz gerekiyor
İstediğimiz gibi bir ebeveyn olamamaktan endişeliyim
Başka insanlarla dialoglarımız
Durumlara karşı tepkilerimiz
Hepsi hepsi
Artık gözlerime bakıyor
Tehlikeli yerlere emeklediğinde kızıyorum
Dönüp bakıyor...
Hatayı en başta yaptık demek istemiyorum
İyi evlat yetiştirmek bize borç
İyi evlat
İyi kul
İyi çocuk
İyi öğrenci
İyi arkadaş
İyi eş
İyi baba
İyi patron
Vs vs vs
Ah biz analar ne çok okumak gerekkk..
Canm bizim problem olmasa bem doğduğunda yaptırırdım vallahi
Hatta 1 hafta sonra hastaneden aramışlardı
Düşünürmüsünüz diye
Acı duymuyorlar şimdi demişlerdi...
Evet canım bendim
Yani benim oğlan :)
2 tane çocuk dr da genel cerrahi yönlendirdi
O da 1.5 yaşına kadar ufak bir operasyon olarak söyledi
Bi yumurtalığındada su var ayrıca...
Hala
Karnımdaykende vardı
Geçmedi
3 aydır dr gitmiyorum
Çok yanlış biliyorum sebepte yok
Offff
Anlatmam gerekenler var...
Kendi ciğerimi deldiğim yetmeli bence
Neyse
Masumlara zarar vermiyim
Tamam sustum
Sen hamile misin yoksa ? 9 aylık bebekle ? İkinciyekiizlaaar bi ara bu topige cok takiliyordum. belki beni unutmussunuzdur
aranizda ikinciye hamis olan varmii
Bende giydirenlerden dusunuyorum. Dinuyorlar artik. Donmek ne kelime yatakta her yere gidiyo. Torba seklinde rahat edemez donemez. Daha kucukler icin sanki o.Kızlar uyku tulumu alacak olan var mı ve nasıl bişi almayı düşünüyosunuz ? Ben şu torba uyku tulumu şeklinde olanlardan almayı düşünüyodum bi arkadaş dedi ki onlar hiç kullanışlı değil ben giydirilenlerden aldım çok kullanışlıydı dedi. Kafamı karıştırdı yaa pöfff
Hayirli olsun. Allah saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin. İkinciyi hic düsunmuyorum. Allah yardimcin olsunkiizlaaar bi ara bu topige cok takiliyordum. belki beni unutmussunuzdur
aranizda ikinciye hamis olan varmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?