- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.261
Kıyamam yaZeynep cildirdi ya... Cocugun tamamen huyu suyu degisti artik zapdedemiyorum
Yapmaaa başlamaa devamı gelir onunCanim istemiyo diyodum daha dune kadar, simdilerde geceleri 1 tane sigara yakar oldum. Insallah devamini getirmem
Hihhhhiiiyi düşün
ben mi sorarım?
haklısın canım..geç yürümesi daha iyi..tarlaya tabana mı gidecek sankiAmin canm inan ne kadar gec yururse o kadar iyi benim ortanca da cabucak yurudu basimiza acmadigi is kalmamisti en son vitrini devirebilmisti
Edebiyatci misin sen ya da sair ruhluPembeePembedon5 uzun yazmış olduğun kış ruhuna giriş yapmış duygularına istinaden yorumum şudur ki...
Kucağımıza sığan bu küçük insanlar bir gün ellerini tutturmayacak kadar büyüdüğünde
Hatta o elin elimizi öpmesini umut edip beklediğimiz de
Yani evden uçup gittiklerinde bu zorlu günleri çok arıycaz...
Oysa hayat onlardan önce ne boşmuş...
Benim ortancada 9 aylik yuruyordu 10 aylikken tezgah ustundeydi basina gelmeyen kalmamisti bilen bilir zor gec olsun da guc olmasinhaklısın canım..geç yürümesi daha iyi..tarlaya tabana mı gidecek sanki..benim oğlan 8,5 aylık yürümüştü de çok çektim ben..nereye bastığını bilmiyor,pat küt düşüyordu
bizimki işaret parmağımın ucu kadar kaldı canımBebeklerinizin bingildaklari ne durumda?
Bizimki 1 lira büyüklüğünde halen.
çok geçmiş olsn canımOglum grip olduuyumuyo yemiyo ac yavrum memede sutte bitti tamamen mama iciyordu onuda icmedi zar zor mama icirip surup verdim uyudu 5 den beri ayaktaydi uyumak bile istemedi uysal ogluma ne oldu benim
grçmiş olsun canımOğlum çok kötü hasta olmuş
Burnu tıkanıyor ve nefes alamadığı için çok kötü ağlayarak uyandı kaç kere
Burnunu çekmemede izin vermiyo daha kötü ağlıyoooo
Napıcam ya...
Fışır fışırr burnu
Akşam yatmadan önce burnundan kocaman sümük akmıştı dudağına kadar emeklerken şok olmuştum...
Ya offf
Bi sabah olsun ya
Ay aglatcaksn ama gozlerim doldu bile hemenPembeePembedon5 uzun yazmış olduğun kış ruhuna giriş yapmış duygularına istinaden yorumum şudur ki...
Kucağımıza sığan bu küçük insanlar bir gün ellerini tutturmayacak kadar büyüdüğünde
Hatta o elin elimizi öpmesini umut edip beklediğimiz de
Yani evden uçup gittiklerinde bu zorlu günleri çok arıycaz...
Oysa hayat onlardan önce ne boşmuş...
Canim ben bunu arastrdm yaninda babasi bile olsa ben odadab cikinca agliyo bu aylarda bebek annesi gidincr geri gelmicegini dusunurmus o yuzden aglarms odadan cikcaksam ona gozukmeden çıkıyorum tabi bi 10 dk snra felan farkedip agliyo odadan cikiyo hemen beni ariyo sipaSelam kızlar benim pasa bana bitişik yapışıyor arkami dönmeden ağlıyor ya tuvalete bile gudemuyorum yurutecte durmuyor oyuncaklardan skliyor boyle ne zana kadar sürecek aksama kadar bazen çok bunaluyorum sizin bebslerde boyle mi
Bende dun sabah yanima aldm ilk defa uzun bi sureden sonra uyanmadan 2 saat uyudu 6 bucktab sonra normalde 7 bucukta kalkar 8de kalkar bi dha uyumazuyuma problemini adım adım çözdüm gibi..gece uyutmaya zor geçiyordu bizim adam,,mememin üstünde dönüp duruyordu yetmiyormuş gibi ayaklarımda sallıyordum..üç gcedir yanıma yatırıyorum biraz emziriyorum ,yanına uzanıp bekliyorum..yatakta kendini bi oraya bi buraya ata ata uykuya dalıyor..üstüme çıktıkça yastığına koyup sırtına masaj yapıyorum..bu gece daha kolay daldı maşallah..artık böyle...iki gündür ellerini bırakıp taytay durmaya başladı..biraz ürküyor ama merak ta ediyor,,parmaklarından tutup güven veriyorum...dişler hala yok..yüzümüze bakıp iiiiiiii diye bağırıyor iletişim kurmaya çalışıyor,sürekli ilgi istiyor ve bu bizim çok hoşumuza gidiyor..bardakla su içmeye geçtik iyice..
Ama cok zevkli oluyo yaa tabi temizligi ayri bi dert gunde 3 kez mutfak sil supur mama sandalyesini temizle banyoya sok yikaBlw'ciler size uydum pankekle kahvaltı yaptırayim dedim..
Önce minik minik elimle besledim. Sonra sıkıldı yemek istemedi. Eline vereyim dedim belki yer..
Sonuç: mıncık mıncık edilmiş yemek. Kafa göz pijamalar sandalye yerler batık. Üstelik mideye bişey gittiğinden de şüpheliyim
Bu ne agidiş yaoww. Allah size kolaylik versin H hiuf ve diğer blwci anneler..
Böyle canım böyle, aynen dediğin gibi yapışık. Bi süredir peşimden de ağlıyor odadan çıkınca. .Selam kızlar benim pasa bana bitişik yapışıyor arkami dönmeden ağlıyor ya tuvalete bile gudemuyorum yurutecte durmuyor oyuncaklardan skliyor boyle ne zana kadar sürecek aksama kadar bazen çok bunaluyorum sizin bebslerde boyle mi
Aman kalsın onun da zevkiAma cok zevkli oluyo yaa tabi temizligi ayri bi dert gunde 3 kez mutfak sil supur mama sandalyesini temizle banyoya sok yika
Benimki bezin arkasindan geliyo ben silerken bi gun eline vercem alda sil diyeBöyle canım böyle, aynen dediğin gibi yapışık. Bi süredir peşimden de ağlıyor odadan çıkınca. .
Bunalmak yok dünür yarın bi gün peşimizden ağlama bitecek başka şebeklikler başlayacakKoşturmaya devam..
Aman kalsın onun da zevkiarada bi yaparım ama her öğün zor valla Allah kolaylık versin size bir de etrafı temizlerken uslu uslu bekleyen bebiş. Zira benimki beklemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?