2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canm inan ne kadar gec yururse o kadar iyi benim ortanca da cabucak yurudu basimiza acmadigi is kalmamisti en son vitrini devirebilmisti
haklısın canım..geç yürümesi daha iyi..tarlaya tabana mı gidecek sanki ..benim oğlan 8,5 aylık yürümüştü de çok çektim ben..nereye bastığını bilmiyor,pat küt düşüyordu

Edebiyatci misin sen ya da sair ruhlu

haklısın canım..geç yürümesi daha iyi..tarlaya tabana mı gidecek sanki ..benim oğlan 8,5 aylık yürümüştü de çok çektim ben..nereye bastığını bilmiyor,pat küt düşüyordu
Benim ortancada 9 aylik yuruyordu 10 aylikken tezgah ustundeydi basina gelmeyen kalmamisti bilen bilir zor gec olsun da guc olmasin

Cocuklarin ustune bisey ortmeyi denemeyin geceleri.ozellikle agir yorganlar yada ince pike hic farketmez.gece yüzüne geldigi zaman üstlerinden cekemiyorlar.nefessiz kalma ihtimalleri cok yuksek.en sagliklisi uyku tulumu.bu arada istedigim gibi kislik bir uyku tulumu hala bulamadim oda ayri

Blw'ciler size uydum pankekle kahvaltı yaptırayim dedim..
Önce minik minik elimle besledim. Sonra sıkıldı yemek istemedi. Eline vereyim dedim belki yer..

Sonuç: mıncık mıncık edilmiş yemek. Kafa göz pijamalar sandalye yerler batık. Üstelik mideye bişey gittiğinden de şüpheliyim

Bu ne agidiş yaoww. Allah size kolaylik versin H hiuf ve diğer blwci anneler..

grçmiş olsun canım

uyuma problemini adım adım çözdüm gibi..gece uyutmaya zor geçiyordu bizim adam,,mememin üstünde dönüp duruyordu yetmiyormuş gibi ayaklarımda sallıyordum..üç gcedir yanıma yatırıyorum biraz emziriyorum ,yanına uzanıp bekliyorum..yatakta kendini bi oraya bi buraya ata ata uykuya dalıyor..üstüme çıktıkça yastığına koyup sırtına masaj yapıyorum..bu gece daha kolay daldı maşallah..artık böyle...iki gündür ellerini bırakıp taytay durmaya başladı..biraz ürküyor ama merak ta ediyor,,parmaklarından tutup güven veriyorum...dişler hala yok..yüzümüze bakıp iiiiiiii diye bağırıyor iletişim kurmaya çalışıyor,sürekli ilgi istiyor ve bu bizim çok hoşumuza gidiyor..bardakla su içmeye geçtik iyice..

Selam kızlar benim pasa bana bitişik yapışıyor arkami dönmeden ağlıyor ya tuvalete bile gudemuyorum yurutecte durmuyor oyuncaklardan skliyor boyle ne zana kadar sürecek aksama kadar bazen çok bunaluyorum sizin bebslerde boyle mi

Ay aglatcaksn ama gozlerim doldu bile hemen

Canim ben bunu arastrdm yaninda babasi bile olsa ben odadab cikinca agliyo bu aylarda bebek annesi gidincr geri gelmicegini dusunurmus o yuzden aglarms odadan cikcaksam ona gozukmeden çıkıyorum tabi bi 10 dk snra felan farkedip agliyo odadan cikiyo hemen beni ariyo sipa

Bende dun sabah yanima aldm ilk defa uzun bi sureden sonra uyanmadan 2 saat uyudu 6 bucktab sonra normalde 7 bucukta kalkar 8de kalkar bi dha uyumaz

Ama cok zevkli oluyo yaa tabi temizligi ayri bi dert gunde 3 kez mutfak sil supur mama sandalyesini temizle banyoya sok yika

Böyle canım böyle, aynen dediğin gibi yapışık. Bi süredir peşimden de ağlıyor odadan çıkınca. .

Bunalmak yok dünür yarın bi gün peşimizden ağlama bitecek başka şebeklikler başlayacakKoşturmaya devam..
Ama cok zevkli oluyo yaa tabi temizligi ayri bi dert gunde 3 kez mutfak sil supur mama sandalyesini temizle banyoya sok yika
Aman kalsın onun da zevki arada bi yaparım ama her öğün zor valla Allah kolaylık versin size bir de etrafı temizlerken uslu uslu bekleyen bebiş. Zira benimki beklemiyor

Benimki bezin arkasindan geliyo ben silerken bi gun eline vercem alda sil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…