- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.341
Efenim uykuma devam edicem sonra günaydınlaşırızGünaydın millet
Ben devam edemedimEfenim uykuma devam edicem sonra günaydınlaşırız
Şart...Hayırlısı olsun hiufcum napalım. Ama kardeş olmalı bence..
hemen mı?
öyle deme ikiz olaydı bak 9 aylık olmuslardı :=) tek taşla 2 kuşkeşke bizim üçüz olaydı yaa
çok zordu ama bak zaman gecti len
Ben devam edemedim
Kaçtı gitti
Karnım aç
Koca kişisi 9,30 da gelir
Rejim yapmam lazım
Ama öküz gibi yiyom
Minnoşa bakınca umursamıyom gerçi kilo filan
Ama yine de vermrk lazım
Insallah yetistirebiliriz istediğimiz gibi cevremizdekiler karismasa ah ben biliyorum ki kariscaklar esimin ailesi esim tek sussun diye yaparlar her dediklerini ama taviz vermicem bu konudaHe yaaa...
Artık kendimize çok çeki düzen vermemiz gerekiyor
İstediğimiz gibi bir ebeveyn olamamaktan endişeliyim
Başka insanlarla dialoglarımız
Durumlara karşı tepkilerimiz
Hepsi hepsi
Artık gözlerime bakıyor
Tehlikeli yerlere emeklediğinde kızıyorum
Dönüp bakıyor...
Hatayı en başta yaptık demek istemiyorum
İyi evlat yetiştirmek bize borç
İyi evlat
İyi kul
İyi çocuk
İyi öğrenci
İyi arkadaş
İyi eş
İyi baba
İyi patron
Vs vs vs
Ah biz analar ne çok okumak gerekkk..
Canm bizim problem olmasa bem doğduğunda yaptırırdım vallahi
Hatta 1 hafta sonra hastaneden aramışlardı
Düşünürmüsünüz diye
Acı duymuyorlar şimdi demişlerdi...
Evet canım bendim
Yani benim oğlan :)
2 tane çocuk dr da genel cerrahi yönlendirdi
O da 1.5 yaşına kadar ufak bir operasyon olarak söyledi
Bi yumurtalığındada su var ayrıca...
Hala
Karnımdaykende vardı
Geçmedi
3 aydır dr gitmiyorum
Çok yanlış biliyorum sebepte yok
Offff
Anlatmam gerekenler var...
Kendi ciğerimi deldiğim yetmeli bence
Neyse
Masumlara zarar vermiyim
Tamam sustum
bencede..şu diş sorunları bitince daha rahat edeceğiz bence..tek oldugumda bende öyle uyutuyorum. diş sorunu olmasa uyku problemı de olmaz bence.
evet canım bizimkide yapışık,,bi organım gibi oldu...nette bir yaşına kadar bu bağımlılık sürecek diye okumuştum.Selam kızlar benim pasa bana bitişik yapışıyor arkami dönmeden ağlıyor ya tuvalete bile gudemuyorum yurutecte durmuyor oyuncaklardan skliyor boyle ne zana kadar sürecek aksama kadar bazen çok bunaluyorum sizin bebslerde boyle mi
Ah Şu eş aileleri var ya ...Insallah yetistirebiliriz istediğimiz gibi cevremizdekiler karismasa ah ben biliyorum ki kariscaklar esimin ailesi esim tek sussun diye yaparlar her dediklerini ama taviz vermicem bu konuda
hadi canımkiizlaaar bi ara bu topige cok takiliyordum. belki beni unutmussunuzdur
aranizda ikinciye hamis olan varmii
Sahiden ne diyorum biliyor musun?Ah Şu eş aileleri var ya ...
Ah ahhh
Yıllar sonra bir gün
Gelinim oluverirse
Benim için
Benim onlar için düşündüğümü
O da benim için
Düşünür mü acaba...
eşinde hazırsa yapın gıtsınYaw bebişler için iyi olurdu hemen olması arkadaşlık ederlerdi ama benşm için hiiiççç iyi olmaz
He yaa öyle hepsini birden doğursaydık olurdu mecbur bakcan napıcan dediğin gibi büyürlerdi bir arada
Kııızzz eşim mi bakıyo da hazır olcak. Ben hiç hazır değilim oouuwww yooooeşinde hazırsa yapın gıtsın
Aslinda bizde aralik anasiyizbu ne len kaç gündür kimse yok. sırf o yuzden girmiyorumulen aralık analarına takılcaktım ben yanlış yaptım
Siiii pemboss bi testte sen cakiver@Delorean_valla mı kıazzz...
Dün ablam kahve falı baktı..süpriz bebeğin olcak yine dedi
Saçmalama kadın dedim
Düşünemedim bile
Hayirli olsun :)sagolun kizlar, ikiz olmasini cok istiyordum. dogumdan hemen sonra istedik ama adet olmadim. adet olmaya basladiktan sonra hemen denemelere basladik
Ben gecen gun ciddi ciddi yapalim dedim, nasip olursa yine yapicaz zaten, boyle aklimda kulfet oluyo bana, yapalim buyusun oda kurtulalim dedim. 2. Bir zeynep dusunemiyorum evet cok zor. Ama araya zaman girerse benim icin daha zor olacak rahata alismadan bende istiyorum :) ama maddi yondende ben calismadigim icin bizi biraz kasar su anda. O yuzden esim pek sicak bakmiyor suan. Hani dedim 3-4-5 diyodunKııızzz eşim mi bakıyo da hazır olcak. Ben hiç hazır değilim oouuwww yoooo
Ben şimdiden başladım yürütecte gezerken biseyler sokuşturmayaBende başıma gelmesinden korkuyorum.
Kınamadım ama hep saçma ve yapmam ben yaa dediğim bir davranıştır. Bakalım ne olacak halimiz.
İşe yarar İnşaallah.
Bu arada @Mismommy geçmiş olsun. Rabbim damatlığını da göstersin.
Bizde yaşına girince olacağız galiba. Yumurtalıklarında bir hareket yok gibi.
Bu arada H hiuf sendin galiba. Oğlun yarı sünnetliymiş. Bir işlem gerekli demişler galiba sana. Benim oğlanda yarı sünnetli ama bize bişey demedi. Ne çocuk doktoru ne de cerrahı.
Bizde de yumurtalıklar yukarda. Hemde ikisi de. 1 yaşına kadar beklemedeyiz o sebeple. Sonuç ameliyat.
Bence insan kendini anneliğe hiç hazır hissetmiyor, ya bir surpriz, ya zamani geldi yasim geçiyor dusuncesi, ya da toplum baskisi (haydi bir tane daha yap)...@Delorean_valla mı kıazzz...
Dün ablam kahve falı baktı..süpriz bebeğin olcak yine dedi
Saçmalama kadın dedim
Düşünemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?