2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaw bebişler için iyi olurdu hemen olması arkadaşlık ederlerdi ama benşm için hiiiççç iyi olmaz

öyle deme ikiz olaydı bak 9 aylık olmuslardı :=) tek taşla 2 kuş keşke bizim üçüz olaydı yaa
çok zordu ama bak zaman gecti len

He yaa öyle hepsini birden doğursaydık olurdu mecbur bakcan napıcan dediğin gibi büyürlerdi bir arada

Insallah yetistirebiliriz istediğimiz gibi cevremizdekiler karismasa ah ben biliyorum ki kariscaklar esimin ailesi esim tek sussun diye yaparlar her dediklerini ama taviz vermicem bu konuda

evet canım bizimkide yapışık,,bi organım gibi oldu...nette bir yaşına kadar bu bağımlılık sürecek diye okumuştum.

Insallah yetistirebiliriz istediğimiz gibi cevremizdekiler karismasa ah ben biliyorum ki kariscaklar esimin ailesi esim tek sussun diye yaparlar her dediklerini ama taviz vermicem bu konuda
Ah Şu eş aileleri var ya ...
Ah ahhh

Yıllar sonra bir gün
Gelinim oluverirse
Benim için
Benim onlar için düşündüğümü
O da benim için
Düşünür mü acaba...

Ah Şu eş aileleri var ya ...
Ah ahhh

Yıllar sonra bir gün
Gelinim oluverirse
Benim için
Benim onlar için düşündüğümü
O da benim için
Düşünür mü acaba...
Sahiden ne diyorum biliyor musun?
Ne ekersek o..
Ağzımı açmak hiç istemiyorum..Allah büyüktür..

bu ne len kaç gündür kimse yok. sırf o yuzden girmiyorum ulen aralık analarına takılcaktım ben yanlış yaptım
Aslinda bizde aralik anasiyiz ayda bir yaziyolar ama onlar yazilanlarda pek ic acici degil zaten, su ocak 2016 analarindaki bilgelik kimsede yok

Kııızzz eşim mi bakıyo da hazır olcak. Ben hiç hazır değilim oouuwww yoooo
Ben gecen gun ciddi ciddi yapalim dedim, nasip olursa yine yapicaz zaten, boyle aklimda kulfet oluyo bana, yapalim buyusun oda kurtulalim dedim. 2. Bir zeynep dusunemiyorum evet cok zor. Ama araya zaman girerse benim icin daha zor olacak rahata alismadan bende istiyorum :) ama maddi yondende ben calismadigim icin bizi biraz kasar su anda. O yuzden esim pek sicak bakmiyor suan. Hani dedim 3-4-5 diyodun

Ben şimdiden başladım yürütecte gezerken biseyler sokuşturmaya

Dun aksam yemege kayinvalideye gittik, istek yemek palamut yaptirdik soylemesi ayip, minnosada tattirmak icin. Tabi nasil yapacagini soyleyen olmadi, oda her zamanki gibi misir unuyla yagda kizartmis, ben olmaz dedim, haslama bile olur ama kizartma olmaz dedim. Biz yerken minnos bakiyordu :) elinde ekmek parcasiyla babasi dayanamadi, ic bolumunden parmagiyla azcik yedirdi, hevesi kirilmasin diye ses etmedim. Yemekten sonra kayimvalidem elinde bayramlik paketli bir cikolatayi minnosa vermek uzereyken benim adam ordan sakin annr napiyosun dedi. Ic ses:aferin dedim. :) beni bagirttirmadi oda zaten oynasin diye verecekmis :) -acar onu agzina atar anne dedi bizimki. Hosuma gitti :) nedir bu cikolata seker verme sevdasi anlayamiyorum ya... Ki ben un, pirinc, bile cok nadir kullaniyorum kilo alimi iyi oldugu icin.. Biliyolarda bunu, inadina yapiyo bence

@Delorean_ valla mı kıazzz...
Dün ablam kahve falı baktı..süpriz bebeğin olcak yine dedi
Saçmalama kadın dedim
Düşünemedim bile
Bence insan kendini anneliğe hiç hazır hissetmiyor, ya bir surpriz, ya zamani geldi yasim geçiyor dusuncesi, ya da toplum baskisi (haydi bir tane daha yap)...
Buradaki anneler tek tek ikincilerin müjdesini vermeye başladıkça hazir hissetmeseniz dahi siz de düşüneceksiniz
En hayırlı zamanda gelsin bebeklerinizin müstakbel kardeşleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…