- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.281
Genel anestezi ile mi oldu@cemre29 ,@Pembedon5 sagolun kizlar. Cok şükür iyi gecti. İster istemez insan geliyor. Dunden beri uykusuz gece inledi. Ayakta sallaim hep. Ystten iki dişi çikiyor bayagi belli oldu. Bide o eklendi. Cok hareketli oynuyorum dikkatini dagitiyorum. Arada salliyorum.
Lokal cok zor bu ayda . Durmuyor cunku. Genel anestezide tam degil kisa sure hafif uyutup uyandirdilar .Maske ile oksijen verdiler.Genel anestezi ile mi oldu
aman bişi olmaz yaa. yeşil mercımek candırYok ya oyle degil. Bizede gaz şiskinlik yapiyor. Bebeklerede rahatsizlik yapar hareketli olsalarda onu kasteddim
ben dokgumdan sonra sadece bantları çıkattırmak ıcın gittim. onun dısında ne tahlılKendi tahlillerimide erteledim biraz. Tsh im yukselmis. Ondan kilo vermisim. Bi iyi yani o oldu. Tsh yükselince kolesterollerde yükselmiş. D vitaminim düsük geldi. B 12 de eh iste idare eder. Bir iki kez başim donuyordu. Geciktirmiyim dedim tahlili daha fazla. Yavrularimiz degerli. Fakat kendimizi de ihmal etmeyelim.
çok çığlık atıyor demek ki.M MazeGuase06 benimkinin de sesi kisik kulak burun bogaza götürdü babasi.. Doktor normal demiş bu aylarda sesi kisilabilor endişelenmeyin demiş..bugün daha iyi
içiliyor maalesefCanim istemiyo diyodum daha dune kadar, simdilerde geceleri 1 tane sigara yakar oldum. Insallah devamini getirmem
tek oldugumda bende öyle uyutuyorum. diş sorunu olmasa uyku problemı de olmaz bence.uyuma problemini adım adım çözdüm gibi..gece uyutmaya zor geçiyordu bizim adam,,mememin üstünde dönüp duruyordu yetmiyormuş gibi ayaklarımda sallıyordum..üç gcedir yanıma yatırıyorum biraz emziriyorum ,yanına uzanıp bekliyorum..yatakta kendini bi oraya bi buraya ata ata uykuya dalıyor..üstüme çıktıkça yastığına koyup sırtına masaj yapıyorum..bu gece daha kolay daldı maşallah..artık böyle...iki gündür ellerini bırakıp taytay durmaya başladı..biraz ürküyor ama merak ta ediyor,,parmaklarından tutup güven veriyorum...dişler hala yok..yüzümüze bakıp iiiiiiii diye bağırıyor iletişim kurmaya çalışıyor,sürekli ilgi istiyor ve bu bizim çok hoşumuza gidiyor..bardakla su içmeye geçtik iyice..
geçmiş olsun. lokal bence imkansız olurduLokal cok zor bu ayda . Durmuyor cunku. Genel anestezide tam degil kisa sure hafif uyutup uyandirdilar .Maske ile oksijen verdiler.
Senin yine uyiymos canım benim birdaka bile durmuyor bensiz bırakmam ama iki yasnda ise baslayacam boyle olursa nasl olacak diye düşünüyorum bana çok bağlandıCanim ben bunu arastrdm yaninda babasi bile olsa ben odadab cikinca agliyo bu aylarda bebek annesi gidincr geri gelmicegini dusunurmus o yuzden aglarms odadan cikcaksam ona gozukmeden çıkıyorum tabi bi 10 dk snra felan farkedip agliyo odadan cikiyo hemen beni ariyo sipa
Canım çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah benim pasa da bir yasında olacak@cemre29 ,@Pembedon5 sagolun kizlar. Cok şükür iyi gecti. İster istemez insan geliyor. Dunden beri uykusuz gece inledi. Ayakta sallaim hep. Ystten iki dişi çikiyor bayagi belli oldu. Bide o eklendi. Cok hareketli oynuyorum dikkatini dagitiyorum. Arada salliyorum.
yok yahu ne edebiyatıEdebiyatci misin sen ya da sair ruhlu
Blw'ciler size uydum pankekle kahvaltı yaptırayim dedim..
Önce minik minik elimle besledim. Sonra sıkıldı yemek istemedi. Eline vereyim dedim belki yer..
Sonuç: mıncık mıncık edilmiş yemek. Kafa göz pijamalar sandalye yerler batık. Üstelik mideye bişey gittiğinden de şüpheliyim
Bu ne agidiş yaoww. Allah size kolaylik versin H hiuf ve diğer blwci anneler..
kıyamam....Ay aglatcaksn ama gozlerim doldu bile hemen
hadi maşallah@cemre29 ,@Pembedon5 sagolun kizlar. Cok şükür iyi gecti. İster istemez insan geliyor. Dunden beri uykusuz gece inledi. Ayakta sallaim hep. Ystten iki dişi çikiyor bayagi belli oldu. Bide o eklendi. Cok hareketli oynuyorum dikkatini dagitiyorum. Arada salliyorum.
Buyumesinler ya boyle coktatlilaryok yahu ne edebiyatı
severim ama
sağol tatlım
ah bi de yese feda olsun
hiç umrumda değil
dün gittim sırf onun için alışveriş yaptım
hazırladım
bir tek lokmacık bile yemedi ya
kıyamam....
ama gerçekten artık böyle hissediyorum
lohusalık süreci hepimizde olduğu gibi bende de çok sancılı geçti
o dönemin bitmesini geçmesini çok istiyordum
şimdi daha çok yoruluyorum o zamanlara göre
ama biliyorum ki geri gelmeyecek
o yüzden artık zamanın hızlı akıp gitmesi beni ürkütüyor
sormuyorum artık kimselere ne zaman büyür
ne zaman rahatlarız diye...
hadi maşallah
kurtuldunuz ikinizde
acil şifalar
darısı başımıza artık...
Sagol cnm. Bugun nasil gececek diyodum. 6 da kalkti her zaman ki gibi . Ogleden once bir saat uyudu ondan sonra hic uyumadi. Uykusuzluktan huysuzlasti. Sokuluyo uyumak icin. Bir annem ayagina alip salliyo bi ben donusumlu yok. Digru durust birseylerde yemedi. Salyalar akti bugun agzini sapurdatiyor. Dis sanirim ya. Bide bugun ıkındı cok. Yapti nihayetinde. Simdi ayagimda salliyorum. Hep disten degil . Uykuya kolay dalamiyor .
Kesin birsey soylemezse , sana zor olmayacaksa cocuk dr gidersin . İclerinde iyi dr da vardir. Ama bizimkine egzema icin ilac yazdiracaktim. İki saat anlattim. Ne oldugunu muayenede anlamadi. Gozunun kasintisi allerjik , bana yara yapmis diyo. Kasimaktan yara yapti da asıl sorun goz allerjisiydi. Bilmiyorum sahsi gorusum . Alaninda uzman birinin bakmasi fark ediyor.
İnşallah üşütmekle ilgili değildir
Sen ihmal etme...
Mutlaka danış sağlık ocağına
Ay hiuf yaa gidemedik kaldı p.tesi ye
Küçük kaplarda yaptım
Tepsiye koyup fırına attım
Fırın çalışmıyo
Yoğurt hemen bozulmadun diye böyle bir seferlik kaplara yaptım
Ben de oğluşun yoğurdunu ayrı minik cam kavanozlara yapıyorum.
Sekte vardı gördüm
Ama sütaşı aldım
Bir dahakinede seki denerim canım sağol
Bu atafa sen demiştin dimi
Pastorize daha iyi diye
Matkette yine aklıma geldi de :)
M MazeGuase06 benimkinin de sesi kisik kulak burun bogaza götürdü babasi.. Doktor normal demiş bu aylarda sesi kisilabilor endişelenmeyin demiş..bugün daha iyi
Selam kızlar benim pasa bana bitişik yapışıyor arkami dönmeden ağlıyor ya tuvalete bile gudemuyorum yurutecte durmuyor oyuncaklardan skliyor boyle ne zana kadar sürecek aksama kadar bazen çok bunaluyorum sizin bebslerde boyle mi
Bende başıma gelmesinden korkuyorum.Tabak elinde çocuğu peşinde gezen annelere çok kızardım eskiden..
Kimseyi kınamam bundan sonra
İşe yarar İnşaallah.Ya sayfalari hizli hizli okudum. Biri lavanta koycam basina yazmis, saracoglunun dedikleri daha once cok isime yaradi diye isik hiziyla esimi arayip aldirdim koydum simdi basina, bakalim ne olacak...
Geçmiş olsun mismommySur, hiuf , nesli ankara cok sagolun. İnsallah sizde kolaylikla atlatirsiniz. Sur haric tabiiGeciktirmeden yapmak daha iyi. Kalkmaya calisiyor. Keske onceden yaptirsaymisim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?