2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi tahlillerimide erteledim biraz. Tsh im yukselmis. Ondan kilo vermisim. Bi iyi yani o oldu. Tsh yükselince kolesterollerde yükselmiş. D vitaminim düsük geldi. B 12 de eh iste idare eder. Bir iki kez başim donuyordu. Geciktirmiyim dedim tahlili daha fazla. Yavrularimiz degerli. Fakat kendimizi de ihmal etmeyelim.

ben dokgumdan sonra sadece bantları çıkattırmak ıcın gittim. onun dısında ne tahlıl
ne bişi.

tek oldugumda bende öyle uyutuyorum. diş sorunu olmasa uyku problemı de olmaz bence.

Senin yine uyiymos canım benim birdaka bile durmuyor bensiz bırakmam ama iki yasnda ise baslayacam boyle olursa nasl olacak diye düşünüyorum bana çok bağlandı

Canım çok geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah benim pasa da bir yasında olacak

Edebiyatci misin sen ya da sair ruhlu
yok yahu ne edebiyatı
severim ama

sağol tatlım
ah bi de yese feda olsun
hiç umrumda değil
dün gittim sırf onun için alışveriş yaptım
hazırladım
bir tek lokmacık bile yemedi ya

Ay aglatcaksn ama gozlerim doldu bile hemen
kıyamam....
ama gerçekten artık böyle hissediyorum
lohusalık süreci hepimizde olduğu gibi bende de çok sancılı geçti
o dönemin bitmesini geçmesini çok istiyordum
şimdi daha çok yoruluyorum o zamanlara göre
ama biliyorum ki geri gelmeyecek
o yüzden artık zamanın hızlı akıp gitmesi beni ürkütüyor
sormuyorum artık kimselere ne zaman büyür
ne zaman rahatlarız diye...
hadi maşallah
kurtuldunuz ikinizde
acil şifalar
darısı başımıza artık...

Buyumesinler ya boyle coktatlilar

Allah kolaylık versin mis.

Bugün gidemedim p.tesi ye kaldı

M MazeGuase06 benimkinin de sesi kisik kulak burun bogaza götürdü babasi.. Doktor normal demiş bu aylarda sesi kisilabilor endişelenmeyin demiş..bugün daha iyi

Ay içimi rahatlattın. Allah daha iyi etsin inşallah.

Aynen öyleydi şimdi bir tık daha iyi. Wc ye mecbur gidiyosun Öyle bir ağlıyodu ki sanırsın etlerini koparıyolar gırtlaktan çığlık çığlığa yani yanından ayrılır ayrılmaz böyleydi. Biraz oynatarak biraz ağlatarak yerde oynamaya oyalanmaya alıştırmaya çalışıyorum dediğim gibi bir tık daha iyi şimdi.

Ah mis geçmişler olsun. Çok korkuyorum ben de. Kırkı çıkmadan yaptırmak istiyodum doğumdan önce öyle düşünmüştüm ama kendim zor toparlandım nasip olmadı yani. Napcam şimdi bilmiyorum. Sanki büyüyünceye kalacak bizim sünnet
M Mismommy

Sagol cnm. Hayirlisiyla sizde atlatirsiniz insallah.

Tabak elinde çocuğu peşinde gezen annelere çok kızardım eskiden..

Kimseyi kınamam bundan sonra
Bende başıma gelmesinden korkuyorum.
Kınamadım ama hep saçma ve yapmam ben yaa dediğim bir davranıştır. Bakalım ne olacak halimiz.

Ya sayfalari hizli hizli okudum. Biri lavanta koycam basina yazmis, saracoglunun dedikleri daha once cok isime yaradi diye isik hiziyla esimi arayip aldirdim koydum simdi basina, bakalim ne olacak...
İşe yarar İnşaallah.

Bu arada M Mismommy geçmiş olsun. Rabbim damatlığını da göstersin.
Bizde yaşına girince olacağız galiba. Yumurtalıklarında bir hareket yok gibi.

Bu arada H hiuf sendin galiba. Oğlun yarı sünnetliymiş. Bir işlem gerekli demişler galiba sana. Benim oğlanda yarı sünnetli ama bize bişey demedi. Ne çocuk doktoru ne de cerrahı.
Bizde de yumurtalıklar yukarda. Hemde ikisi de. 1 yaşına kadar beklemedeyiz o sebeple. Sonuç ameliyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…