- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.461
annen niye nazlanıyor?Iste kimseye minnet etmicezya... (Esimle ben) kafama sicayim... Bekledim zamanini. Sonuc sifir
Şu an yaşadıkların sana bir nimetBir hiuf'luk yapasim var. yapmayacagim
Kuzum mavi hametan sür bol bol demedimi..beze yapışmasın diye..yani sarımıydı o yoğun yağlı hametanZipladi mi . Bardak koyuyorum oraya biraz şiş gibi. Dr bezi bagla dedi sadece. Ama Bez baglayinca degince aciyir ittiriyor. Kafayi kaldirip bakiyor. Atakta yuruse iyi. Oturunca basinc veriyorsun alta sisiyo. Disi kulagi bir yandan. Kafasina vurup sacini cekiyor. Hangisinin agrisina üzülcem bilrmedim.
Tam olarak bende anlayamadim.. Gel haftanin 7gunu burda ol demedim sonucta..annen niye nazlanıyor?
Süt ürünleriyle baligin birarada tüketilip zehirlenme yapacaği fikri yanlıştır.. Eger ki balik bayat ve farkli bayat bi ürün tüketilirse vücuttaki histamin orani artar ve zehirlenmeye neden olur...
Ayrica çözdürülmüş balikta vitamin kaybi cok fazla değildir
eltinin anası nerde? cocuk kac yasında?Tam olarak bende anlayamadim.. Gel haftanin 7gunu burda ol demedim sonucta..
Cok canim sikkin... gundemde is var, pazartesi gorusecegim, hersey tamam aslinda, annem haric... Eve gelmek istemiyor, onumuz kis... Hergun bebek sabahin korunde nasil cikacak? Yari sizde yari bizde oluruz dedim, ona bile olur diyemedi... Ki tam gunde calismayacagim.. 3gibi gelecegim eve. Esimde diyorki; siktir et calisma, canini sikma. Uzulme... Biz bize bakarizz... Ruh halimi anlatacak smiley bulamadim
Şu an yaşadıkların sana bir nimet
Çünkü zeynep genç kız olduğunda
Kendine yolunu aydınlatacak bir idol aramayacak
Sana bakması yeter
Çünkü sen ona çok güzel baktın...
Kalbini açık tut
Aydınlığa
İyi düşücelere....
Gebelik bulantısı
Doğum korkusu
Gaz sancısı
Diş ağrıları
Gibi bunlarda geçicek atommm
Heyhat...
Bir gün bitecek
Bitene kadar acısını değil
Sefasını sür....
Sefası nerde deme
Cevap çok açık
Yavruna sarıl
Bir gün iyi ki diyeceksin...
İyi ki o gün (bugün için) böyle olmuş
Ve biz bu noktaya gelmişiz diyeceksin...
Mesajlara dikkat
Herkes calisiyor :) cocuk buyuk ama okula goturulup getiriliyoreltinin anası nerde? cocuk kac yasında?
Evet bende dusunmeden edemiyorum canimkib yaparsam 3 gün dinlenirsin
Hayırlısı be atom kadın..yine herşey evlat için..ama düşündürücü
kv haksızlık yapıyor o zaman. kocana az şikayet et anasını. onunkıne bakmıs bakacagı kadarHerkes calisiyor :) cocuk buyuk ama okula goturulup getiriliyor
Şunu susturun yoksa kapıp cebime koyucamŞu an yaşadıkların sana bir nimet
Çünkü zeynep genç kız olduğunda
Kendine yolunu aydınlatacak bir idol aramayacak
Sana bakması yeter
Çünkü sen ona çok güzel baktın...
Kalbini açık tut
Aydınlığa
İyi düşücelere....
Gebelik bulantısı
Doğum korkusu
Gaz sancısı
Diş ağrıları
Gibi bunlarda geçicek atommm
Heyhat...
Bir gün bitecek
Bitene kadar acısını değil
Sefasını sür....
Sefası nerde deme
Cevap çok açık
Yavruna sarıl
Bir gün iyi ki diyeceksin...
İyi ki o gün (bugün için) böyle olmuş
Ve biz bu noktaya gelmişiz diyeceksin...
Mesajlara dikkat
Ülen gece geceeltinin anası nerde? cocuk kac yasında?
soruyoruz ona göre bişi dicez heraldeÜlen gece gece
Şahsen kv bakmasını ben asla kabul edemem..büyük konuşma kapında sözü eşliğinde..Allah muhtaç etmesin..kv haksızlık yapıyor o zaman. kocana az şikayet et anasını. onunkıne bakmıs bakacagı kadar
azcık da sizinkine baksın.
soruyoruz ona göre bişi dicez heralde
Terremycin yada fucidin sari renk ilaclar ilik oturma banyosundan sonra sur dedi. Alt tarafi kaldirirken bile elimi tutuyoEziyet ettim yavruya diye dusunuyorumKuzum mavi hametan sür bol bol demedimi..beze yapışmasın diye..yani sarımıydı o yoğun yağlı hametan
mecbur kalınca baktırırsınŞahsen kv bakmasını ben asla kabul edemem..büyük konuşma kapında sözü eşliğinde..Allah muhtaç etmesin..
Kocan ve hayatının 2 kadını aynı evde
Eymenta hariç o başedebiliyor..
Zor be..zor be..
rüyanda mı
...
Zaten keyfim yok.atarlıyım dünyaya..2 bira ve sigara içtim
Tarihi murat köprüsüne götür dedim eşime..ağladım ,küfürler savurdum..dindim ..geldim..
Şuan herşey boktan..yollarda ölmüş kediler gördüm..
Ölmüşler ..
Babam
Dünya ..
Anlamsız
Kötü
Kirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?