- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.441
Alışveriş yapmayı sevmeyen hatunAyyy görmedim ben yaa nasıl bişeydi normal giydirilen tulum mu torba tulumlardan mı ? Değerlendirmeni bekliyciim
Aklımda bulunsun sağol canım çıkınca bakayım. Ama ayaklı istemiyorum ayaksızı da vardır inşallah. Ah bi çıkabilsem alışverişe. Her haftasonu bişey çıkıyo gidemiyorum bi türlü. İnternetten de almak istemiyorum. Kışlık alışverişi yapmam lazım oğluşa nerdeyse hiçbişeyi yok kışlık
Normalde alışveriş yapmayı da pek sevmem aslında amaaa söz konusu oğlum olunca seviyorum bee
Bakarda eltilerimden birinin cocuga bakiyo oda suanda malesef..Kv bakmaz mi
iste insanin kendi annesinden bekledikleri oluyo.. Demekki beklememek lazimmis..Anne de olsa herkes her zaman rahatını bozmak istemiyo. Çok şükür çalışmak zorunda değilmişsin bak boşver hiçbişey için sıkma canını.
Tırnağın varsa başını kaşı. Anneannemin lafı. Daha ne deyim..
Heba etmedimOoo kınamak mı...
Kına bak kınaaa
Yarın nası dibinde buluyon
Amannnn..
Sakın sakınnn
Tulum artık iyi değil canım
Ben şöyle bişey düşünüyorum
Bir beden çok kalın çoraplı tulumlardan alıcam
Polarlıda olabilir
12-18 ay...
Normal standart giydirip
Sıcaklığa göre
Çıtçıtlı (kollu-kolsuz)
Altına pijama penye yada kalın pamuklu
Alta çorap çok soğukta patikli çorap
Yani standart kıyafet giydirip
Bunların üzerinede bi beden büyük ve kalın olan polar tulumu örtü niyetine üzerine...
Heaa
daam...
Meaşallah
Kendi mi yedi bıdıkkkk
Oyyy maşallahhhh
Yine mi cam sildin
Sildirdin
En güzelini yapıyorsun canımAy yok kinamiyorm en sevmedgm seydir basimiza ne gelcegi belli degil buyuk konysmamak lazm
Bu posta ben cevap yazmamalıyımCok canim sikkin... gundemde is var, pazartesi gorusecegim, hersey tamam aslinda, annem haric... Eve gelmek istemiyor, onumuz kis... Hergun bebek sabahin korunde nasil cikacak? Yari sizde yari bizde oluruz dedim, ona bile olur diyemedi... Ki tam gunde calismayacagim.. 3gibi gelecegim eve. Esimde diyorki; siktir et calisma, canini sikma. Uzulme... Biz bize bakarizz... Ruh halimi anlatacak smiley bulamadim
Beklenti...Bakarda eltilerimden birinin cocuga bakiyo oda suanda malesef..
iste insanin kendi annesinden bekledikleri oluyo.. Demekki beklememek lazimmis..
Bilirim bu duyguyu...Oyle tabide... Asil canimi sikan annemin 'ben gelirim' diyememesi.
ışte canım biz de tam da bu mantıkla küçüğü istedik. Şükürler olsun Rabbim de nasip etti. İyiki de oldu
AylavyuHeba etmedim
Bilirim bu duyguyu...
Daha da kotusu hem gelmeyip hem de sağda solda toruna bakıyorum demesi...
Univ.de ara.gor. olarak çalışıyordum, aynı zamanda doktora öğrenciliği, bulduğum bakıcı eylül basinda işi aniden bıraktı deli oldum ne yapacağım diye ilk bebeğim 1 yaşındaydı. Annem Sağolsun yarim ağız bile olsa birini bulana kadar ben bakarim diyemedi... Yalvardim... Sonuç ilk pazartesi bekliyorum annem gelsin de ise gideyim diye... Gelmedi. Aradım cevap: 30 kilo domates aldım kaynatiyorum, sen bugün ise mi gidiyorsun
Bakmak istemiyorsa anlarım. Birde üstüne herkese torun bakıyorum demez mi kahroluyorum.
instagramdan verıyorum. buradan almıyorum. buradakıler uçmuş. hepsı aynı yerden gelıyor sonucta. 18 aylık olandan aldım.Sagol canim
Siparis o kadar uzun surer mi. Kilosu kac kac beden siparis ettin.
Bulaşik deterjani kopuguyle siliyoruz
kv napıyordu?Cok canim sikkin... gundemde is var, pazartesi gorusecegim, hersey tamam aslinda, annem haric... Eve gelmek istemiyor, onumuz kis... Hergun bebek sabahin korunde nasil cikacak? Yari sizde yari bizde oluruz dedim, ona bile olur diyemedi... Ki tam gunde calismayacagim.. 3gibi gelecegim eve. Esimde diyorki; siktir et calisma, canini sikma. Uzulme... Biz bize bakarizz... Ruh halimi anlatacak smiley bulamadim
elti kapmıs kv :=) önce yapaydın senınkıne bakardıBakarda eltilerimden birinin cocuga bakiyo oda suanda malesef..
iste insanin kendi annesinden bekledikleri oluyo.. Demekki beklememek lazimmis..
Araba var mı? Eşin anneni alıp size getirse sabahları? Belki yoldan useniyordur.Bakarda eltilerimden birinin cocuga bakiyo oda suanda malesef..
Ozel bir sebebi var mi @eymentaa ve benim cevap vermemizi düşünmenin?Aylavyu
Atomun iletisini cevaplarken
Cevap vermesini düşündüğüm
İki şahısda
Cevaplamış
Eymenta ve sen...
Hayat herkese ayrı zor..
Girmiycem ben
Sabır
Hissediyo du tabii ben oğluşa alışveriş yapmaya başlayana kadarAlışveriş yapmayı sevmeyen hatuneşin çok şanslı hissediyordur kendini
benimde artık içimden kendime bakmak gelmiyor varsa yoksa kızçe.
Torba tulumlardan bizimki English Home.
Ayaklı ayaksiz her türlüsü vardı hm de.
Kahrolmamak elde degil...Bilirim bu duyguyu...
Daha da kotusu hem gelmeyip hem de sağda solda toruna bakıyorum demesi...
Univ.de ara.gor. olarak çalışıyordum, aynı zamanda doktora öğrenciliği, bulduğum bakıcı eylül basinda işi aniden bıraktı deli oldum ne yapacağım diye ilk bebeğim 1 yaşındaydı. Annem Sağolsun yarim ağız bile olsa birini bulana kadar ben bakarim diyemedi... Yalvardim... Sonuç ilk pazartesi bekliyorum annem gelsin de ise gideyim diye... Gelmedi. Aradım cevap: 30 kilo domates aldım kaynatiyorum, sen bugün ise mi gidiyorsun
Bakmak istemiyorsa anlarım. Birde üstüne herkese torun bakıyorum demez mi kahroluyorum.
Iste kimseye minnet etmicezya... (Esimle ben) kafama sicayim... Bekledim zamanini. Sonuc sifirelti kapmıs kv :=) önce yapaydın senınkıne bakardı
Araba varda canim, sabahlari oyle bir trafik oluyorki, hani cok uzun mesafe de degil ama inan gidip gelmesi 1,5 saati buluyor trafikten. Esim bu durumda ise gec gitmis olurAraba var mı? Eşin anneni alıp size getirse sabahları? Belki yoldan useniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?