- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.421
Evet canım zipladi. Tamponları açmak için ılık suya oturtun dedi . Eve geldik biraz vakit geçti bir altını açayım dedim baktım tampon çıkmış . Kimse inanmadi sunnet olduna. Aynı saat sokağa çıktı. İç kişisel ay nazar degcek çıkarmayın dedi üstüne .Zipladi mi . Bardak koyuyorum oraya biraz şiş gibi. Dr bezi bagla dedi sadece. Ama Bez baglayinca degince aciyir ittiriyor. Kafayi kaldirip bakiyor. Atakta yuruse iyi. Oturunca basinc veriyorsun alta sisiyo. Disi kulagi bir yandan. Kafasina vurup sacini cekiyor. Hangisinin agrisina üzülcem bilrmedim.
Olsun canım yaa üşümesin de napalım.Büyük oğluma kozmonot mont aldım . Sabahları yataktan çıkarıp bakıcıya goturuydm. Onu giydirince uyaniyodu ve yolda usuyodu. Bitliste yaşıyoruz haliyle çok. soğuk. Mont çok iyi oldu. Hemen yataktan çıkarıp usulca montaj koyuyodm uykusu bolunmuyodu ve usumuyodu. Yalnız içine ancak ince pijama giydirilebiliyor. Zira çocuk robot gibi oluyor hareket edemiyorum zaten bu da kötü yonu
Eşine katılıyorum o zaman hem kendini üzme hem de zeynoyu rezil etme be şu kış günlerinde. Yaza kadar bekle en azından. Sonraki kışa kadar da daha da büyümüş olur cimcime. Ay kıyamadım yaa..Cok canim sikkin... gundemde is var, pazartesi gorusecegim, hersey tamam aslinda, annem haric... Eve gelmek istemiyor, onumuz kis... Hergun bebek sabahin korunde nasil cikacak? Yari sizde yari bizde oluruz dedim, ona bile olur diyemedi... Ki tam gunde calismayacagim.. 3gibi gelecegim eve. Esimde diyorki; siktir et calisma, canini sikma. Uzulme... Biz bize bakarizz... Ruh halimi anlatacak smiley bulamadim
Tam tersi taze balikta bakteri hizla ürer ve baliğı kokuşturur.. Dondurduğun an bütün bakteriler ölür raf ömrünü 18 ay uzatirsin .. Çözdürdüğünde tazeliğini korur..Biliyorum canim. Baligi donduracak ya tabiki balik taze olmayacak. Taze olmayan balikda bakteri daha fazla ureyebilir o zaman sit urunleriyle tuketilmesi riskli olur diye biliyorum. Yoksa bende dun yogurdun uzerinde palamut yedirdim
Bir kac ay daha ucretsiz izne devam et. İlkbahar yada sonrasi karar verirsin. Büyümüs olur.Cok canim sikkin... gundemde is var, pazartesi gorusecegim, hersey tamam aslinda, annem haric... Eve gelmek istemiyor, onumuz kis... Hergun bebek sabahin korunde nasil cikacak? Yari sizde yari bizde oluruz dedim, ona bile olur diyemedi... Ki tam gunde calismayacagim.. 3gibi gelecegim eve. Esimde diyorki; siktir et calisma, canini sikma. Uzulme... Biz bize bakarizz... Ruh halimi anlatacak smiley bulamadim
İki ucu ....Cok canim sikkin... gundemde is var, pazartesi gorusecegim, hersey tamam aslinda, annem haric... Eve gelmek istemiyor, onumuz kis... Hergun bebek sabahin korunde nasil cikacak? Yari sizde yari bizde oluruz dedim, ona bile olur diyemedi... Ki tam gunde calismayacagim.. 3gibi gelecegim eve. Esimde diyorki; siktir et calisma, canini sikma. Uzulme... Biz bize bakarizz... Ruh halimi anlatacak smiley bulamadim
Kiz sen gida muhendisimisin yoksa :) iyi oldu bilgilendirdigin, yediririz o zaman herseyiTam tersi taze balikta bakteri hizla ürer ve baliğı kokuşturur.. Dondurduğun an bütün bakteriler ölür raf ömrünü 18 ay uzatirsin .. Çözdürdüğünde tazeliğini korur..
Bu arada annene gelelim.. Bizim kaynana da evinde bakmak istiyor kışın ..evi sobali.. Bizim ev gece gündüz kalorifer yaniyo Hayal kurma bakmak istemiyosan bakici bulurum dedim.. Blöf yapiyorum.. Bakiciya para versem çalistigimin bi kismi ona gider zaten.. Eger ki durumun müsaitse kreşe gidene kadar çalışma..
Ya is cokda istedigim tam gun calismamak. Oyle isi her zaman bulamiyorumOlsun canım yaa üşümesin de napalım.
Eşine katılıyorum o zaman hem kendini üzme hem de zeynoyu rezil etme be şu kış günlerinde. Yaza kadar bekle en azından. Sonraki kışa kadar da daha da büyümüş olur cimcime. Ay kıyamadım yaa..
Canim ben isten ayrildim direk. Suan baska bir is yeri ile gorusuyorum. Akar yok yaniBir kac ay daha ucretsiz izne devam et. İlkbahar yada sonrasi karar verirsin. Büyümüs olur.
Ne deyim ki atom çok zor be. Yawrun söz konusu olmasa ah..Ya is cokda istedigim tam gun calismamak. Oyle isi her zaman bulamiyorum
Evett yandalim gida mühendisliği... Gida firmasinda kalite kontrol vardiya sorumlusuyumKiz sen gida muhendisimisin yoksa :) iyi oldu bilgilendirdigin, yediririz o zaman herseyidemin ayni blofu bende yaptim, bakiciya para versem zaten calismanin ne anlami kalacak? mecbur degilim ama calissam cok daha rahatlariz ya
Oyle tabide... Asil canimi sikan annemin 'ben gelirim' diyememesi.Ne deyim ki atom çok zor be. Yawrun söz konusu olmasa ah..
Belli olmaz canım yaa sonra yine bulursun belki nasip..
Süt izninde olan annelere kolay kolay da iş vermiyolar ..Ya is cokda istedigim tam gun calismamak. Oyle isi her zaman bulamiyorum
Oyle olacak artik napalim...Evett yandalim gida mühendisliği... Gida firmasinda kalite kontrol vardiya sorumlusuyumtam yaptigim işle alakali olunca cevapladim..
O zaman calisma tatlim boşver tadini cikar bebeğinle gecirdigin vaktin.. Ben 2. Yi borcum bitince yapcam mesela sirf bu yüzden
Kv bakmaz miOyle olacak artik napalim...
Anne de olsa herkes her zaman rahatını bozmak istemiyo. Çok şükür çalışmak zorunda değilmişsin bak boşver hiçbişey için sıkma canını.Oyle tabide... Asil canimi sikan annemin 'ben gelirim' diyememesi.
Vay müdür nerdesinEger karinini pulunu ve solungacini temizleyip dondurucuya koyarsan daha uzun süre dayanir.. Burda bu işin müdürü var..
İnat ettim..o kotlar giyilecek...Kıaazz ben de eski kotumu giydim bugün aynen karnım çok sıkıştı be üst düğmesini açtım rahatladım
Marifetli kadın seni
Ayy tekrar geçmiş olsun mis allah şifa versin. Ayrıca görüşlerin için teşekkürler.
Ay kız maşallah hayırlı olsun darısı başımıza gari
İnat ettim..o kotlar giyilecek...Kıaazz ben de eski kotumu giydim bugün aynen karnım çok sıkıştı be üst düğmesini açtım rahatladım
Marifetli kadın seni
Ayy tekrar geçmiş olsun mis allah şifa versin. Ayrıca görüşlerin için teşekkürler.
Ay kız maşallah hayırlı olsun darısı başımıza gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?