2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım zipladi. Tamponları açmak için ılık suya oturtun dedi . Eve geldik biraz vakit geçti bir altını açayım dedim baktım tampon çıkmış . Kimse inanmadi sunnet olduna. Aynı saat sokağa çıktı. İç kişisel ay nazar degcek çıkarmayın dedi üstüne .
Canım bezin yapismamasi için pipiye denk gelen yerine krem sur yapismayi engeller.. düşebilir hatta morarabilir de çok az kanamisto bizimki

Olsun canım yaa üşümesin de napalım.
Eşine katılıyorum o zaman hem kendini üzme hem de zeynoyu rezil etme be şu kış günlerinde. Yaza kadar bekle en azından. Sonraki kışa kadar da daha da büyümüş olur cimcime. Ay kıyamadım yaa..

Biliyorum canim. Baligi donduracak ya tabiki balik taze olmayacak. Taze olmayan balikda bakteri daha fazla ureyebilir o zaman sit urunleriyle tuketilmesi riskli olur diye biliyorum. Yoksa bende dun yogurdun uzerinde palamut yedirdim
Tam tersi taze balikta bakteri hizla ürer ve baliğı kokuşturur.. Dondurduğun an bütün bakteriler ölür raf ömrünü 18 ay uzatirsin .. Çözdürdüğünde tazeliğini korur..
Bu arada annene gelelim.. Bizim kaynana da evinde bakmak istiyor kışın ..evi sobali.. Bizim ev gece gündüz kalorifer yaniyo Hayal kurma bakmak istemiyosan bakici bulurum dedim.. Blöf yapiyorum.. Bakiciya para versem çalistigimin bi kismi ona gider zaten.. Eger ki durumun müsaitse kreşe gidene kadar çalışma..

Bir kac ay daha ucretsiz izne devam et. İlkbahar yada sonrasi karar verirsin. Büyümüs olur.

İki ucu ....

Kiz sen gida muhendisimisin yoksa :) iyi oldu bilgilendirdigin, yediririz o zaman herseyi demin ayni blofu bende yaptim, bakiciya para versem zaten calismanin ne anlami kalacak? mecbur degilim ama calissam cok daha rahatlariz ya

Kaynanam 48 kayinbabam 51 yaşinda.. Kadin deli gibi kocasini kiskaniyor ve acayip trip atiyor..bende gazliyorum kaynanayi.. Bak aramadi seni yoksa başkasi mi var diyorum.. Kadin ayar oldu iyice

Ya is cokda istedigim tam gun calismamak. Oyle isi her zaman bulamiyorum

Kiz sen gida muhendisimisin yoksa :) iyi oldu bilgilendirdigin, yediririz o zaman herseyi demin ayni blofu bende yaptim, bakiciya para versem zaten calismanin ne anlami kalacak? mecbur degilim ama calissam cok daha rahatlariz ya
Evett yandalim gida mühendisliği... Gida firmasinda kalite kontrol vardiya sorumlusuyumtam yaptigim işle alakali olunca cevapladim..
O zaman calisma tatlim boşver tadini cikar bebeğinle gecirdigin vaktin.. Ben 2. Yi borcum bitince yapcam mesela sirf bu yüzden

Oyle tabide... Asil canimi sikan annemin 'ben gelirim' diyememesi.
Anne de olsa herkes her zaman rahatını bozmak istemiyo. Çok şükür çalışmak zorunda değilmişsin bak boşver hiçbişey için sıkma canını.
Tırnağın varsa başını kaşı. Anneannemin lafı. Daha ne deyim..

İnat ettim..o kotlar giyilecek...

İnat ettim..o kotlar giyilecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…