2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canımya kıyamam bulantı nedir onuda çok iyi biliyorum ama bulantıyı ağzına şeker atsan bişi yesen çiğnesen bi nebze geçirebiliyosun. Baş ağrısına ilaçtan başka bişi fayda etmiyo ve ilaç alamıyosun

Dün gece kasık ağrısından uyuyamadım en sonunda doktorun verdiği parol den içtim.tam kesmedi sadece biraz hafifletti.Ağrım hala devam ediyor çıldıracak gibi oluyorum.Dün doktor ağrın olacak yapacak birşey yok dedi (myomdan dolayı) hep böyle olacaksa yandım düşünemiyorum bile

işe geldim, uzanamıyorum ama ayacıklarımı tabureye koydum buna da şükür gece 5'de uyandım 4 saat uyudum sadece, yorgunum :/ doguma kadar iş konusu çok yorucu olacak
Haklisin ben evde oldugum halde bas agrisi mide bulantisi zorlaniyorum RABBIM yardimcin olsun canim uzmeyelim tatli canimizi bebislerimizde etkileniyo

Bugun mide bulantısı gecsin diye dua ediyorum mutfaga giremiyorum iftara biseyler yapmam lazim nolcak bilmiyorum bugun cok uzun surdu bulanti....
Birde belki onceden konusu olmuştur ama sorayim dedim gogus etrafinda damarlar baya belirgin normal dimi kizlar ??

Haklisin ben evde oldugum halde bas agrisi mide bulantisi zorlaniyorum RABBIM yardimcin olsun canim uzmeyelim tatli canimizi bebislerimizde etkileniyo
Sagol canım evde olmak da zor, evde durdukça da ev işi yapası geliyor insanın, hafta sonları öyle oluyorum, dinlenmek kadınlara hamileyken bile zor yaaaa Allah yardımcımız olsun

Canım normal :) kafana takma herşeyiiiii, benim bi bakıyorum göğüsler yemyeşil 1 hafta sonra damar falan yok, değişiyo yani, ama şimdi şimdi daha çok belli olmaya başladı. Tam 11 hafta oldum bugün..

normal canım benimde aynı şekilde. süt bezleri gelişiyor artık birde göğüs şişiyor büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…