- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.101
Canım, bulantı kişiden kişiye, bebekten bebeğe değişir, kendini sakın şartlama :) ben 11 oldum bugün çok azaldı çoook şükür :) azıcık gez dolaş veya yakın birine git kal bir kaç gün. Emin ol iyi gelecek :))Mide bulantısından nefes alamaz oldum . Sürekli bulanıyor sadece yemek yerken idare eder oluyor. Oturduğum yerde bile sürekli öğürüyorum. Nezaman geçicek yaa. Bi arkadaşta 12. haftada bile geçmiyor demiş korktum valla. Birinci hamileliğimde 4.ayın başında geçmişti sanki ama. bundan korkuyorum. Farklı gibi geliyor. Eşimde dalga geçiyor. sen unutmuşsun diyor Kaan dada aynı böyleydin diyor.
Sana dun gece cevap verdim icin rahat etsin diye normalde uyumam gerekiyodu gerci bana cevap atmamisin ama canin sagolsun:)))bu sorunuda elimden geldigi kaar cevapliyim 2aydir icen biri olarak evet cok uyku yapar bas donmesi cok yapar tek kalmamaya calis dusa esin evde yokken girme mide bulantisida yapiyo ama en cok bas donmesi doktorumu aradim normal dedi icenlerse oluyomus vajinadan kullaninca olmuyomus ama onuda ben beceremiyodum gerci sonradan vajinadanda enfeksyon fitili almaya basladim gecmis olsun canim korkma hic Allah istesin bebegimizi yeterki..
Dun aksam ucumuzde kotu seyler yasamisiz sendede agri oldumu kuzumdün akşam ki ben
evet hatta simdi de var aslında hareket etmeyince yok, egilirken kasarken kendimi oluyor, dün yattım uyudum, şimdi de hafif var, noluyo kızlar valla nazar duası okuyalım hepimiz için
işe geldim, uzanamıyorum ama ayacıklarımı tabureye koydum buna da şükür gece 5'de uyandım 4 saat uyudum sadece, yorgunum :/ doguma kadar iş konusu çok yorucu olacakBugun yorma kendini uzanmaya calis canim...Aynen okuyalim valla Rabbim meleklerimizi korusun
Hamileliğin ayıbı olmaz kiii tatlım :) halini bildikleri için anlayışlı olacaklardirRamazan günüde kimseye gidilmezki ya. Çok isterdim aslında annemide özledim ama. Oruç tutuyorlar ayıp geliyor..
Çok geçmiş olsun canım allahim bu mübarek ramazan ayında bebeğini sana bağışlasin inş.Akşam kanamam oldu hastanede yattım dün gece. Bana dua edin kızlar düşmesin bebeğim
Bende hiç öle bişi olmadı ama ben gece tam yatarken alıorum belkide oyüzden yapmıo sende öle dene :))Canim yan etkisi varmi mide bulantisi gibi meselaben daha dun basladim ama doktor biraz bulanti yapabilir demisti
4 yaşında da bi kızım var onun da cinsiyetini ogrenmeden iki kere doğum yaptım ikisi de kızdı doğru
Ne karanlık ne ışık hiçbirşey fayda etmiyo. Benim migrenin falan yokya biranda başladı
Çôk çok çok geçmiş olsun, Rabbim şu mubarek ayda bebeğini sana bağışlasın' korusun kollasın inşallah..Akşam kanamam oldu hastanede yattım dün gece. Bana dua edin kızlar düşmesin bebeğim
Onu da isteme, baş ağrısından da mide bulanıyor, yemek yenmiyor. Ya sen çok zorlandın :/ Allah yardımcın olsun..Kızlar keske basım agrısada mıgdem bulanmasa 2 haftadıe dogru duzgun hıcbırsey yenedım sabır sabır dedım kendımı perısan ettım su an yıne asırı derecede bulanıyor istifra etmemek ıcın kendımı zor tutuyorum artık su bıle gerı gelıyor keske basım agrısa...
Cnm aradım doktorumu idrar tahlili yapılması gerekiyor dedibebek iyice yerleşiyor canım korkma bence. Kanama olmadığı sürece hiç korkulacak birşey yok. Yavaş yavaş bebek rahim üstünden yukarı doğru çıkıyormuş bu aralar. Rahim de iyice büyüdüğü için etrafındaki bağlar geriliyor. çok endişe ediyorsan doktoruna sor bence ama için rahat olsun benimde ouyor hafada 1-2
Evet kuzum vallahı cok kotu oluyorum ya yine şükrediyorum o kadar cok cocuk sahıbı olmak ısteyen anneler var kı cok sukur dıyorum ama yıne de kendımı kotu hıssedıyorum tam dıyorum gectı yıne baslıyor nefret eder oldum tum yemeklerden ben ki bir oturusta 3 tabak yemek yerdım sımdı corbayı zor bıtırıyorum Allah ım yardımcımız olsun su zor gunler gecsın artık hamılelıgımızın tadına varalımOnu da isteme, baş ağrısından da mide bulanıyor, yemek yenmiyor. Ya sen çok zorlandın :/ Allah yardımcın olsun..
kas sistemini bilmiyorum da canım bütün gün oturarak çalışıyorum ondan olabilir dediğin gibi yürümem lazımkas yapın zayıfsa olabilir benim de kalçamın üstünde oluyor, çok oturunca uyuşma başlıyor. Yürümeye başlamak lazım artık her gün yarım saat yürü demişti doktorum
Allah şifa versin Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsinAkşam kanamam oldu hastanede yattım dün gece. Bana dua edin kızlar düşmesin bebeğim
Çok geçmiş olsunAkşam kanamam oldu hastanede yattım dün gece. Bana dua edin kızlar düşmesin bebeğim
Medipolde kime gidiceksin canım? Ay ben asıl doktoruma 29temmuzda kavuşcam inşallahYa napcaz bu doktor işini kızlar??
Ben de hala emin değilim. Pendik Şifa Azize Turhana'a başlamıştım. Medipol'den aldım bugün. Bilmiyorum. Hayırlı insanlar çıkarsın Rabbim karşımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?