- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.081
Canım ben bugün gidersem yaZarım sana gitmek mantık yada mantıklı değil diye ama en azından şuanki durumumuzdan daha mantıklı olacağını düşünüyorum çünkü ben ceviz bebeğime yararlı diye deli gb ceviz yiyorum sonra midemi bozuyorumgünaydın.aslında benimde ihtiyacım var.fazla kilo alıyorum sanırım.
oooff o çok kötü..Doktora ulaşcam sorucam ama doktora ulaşmak ne mümkün. Aklı olan çakmak erdeme gitmesinya
evet canım yaz bende ona göre besleniyim.ya ben pek öle ceviz falan yiyemedim.canım hiç istemiyor.ama dün mesela pide aldım sıcak annem ve eşim için ama oturup tereyağı sürüp yedim.eşim bu pide bize yetmez yarısı bitmiş diyip tekrar pide aldıCanım ben bugün gidersem yaZarım sana gitmek mantık yada mantıklı değil diye ama en azından şuanki durumumuzdan daha mantıklı olacağını düşünüyorum çünkü ben ceviz bebeğime yararlı diye deli gb ceviz yiyorum sonra midemi bozuyorumişte aslında bu sorunlarımdan kurtulmak istiyorum neyi ne kadar yiyeceğim ayarlayamıyorum abartıyorum yada hiç yiyemiyorum ;(
Canım geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım ağladım ve nasıl bir korku sonunda anlatamam cok sukur bir şey olmadı ama şunu farkettim aglayinca direk oramiz kasildigi için kasilmaktan sanci yapıyo demekki[/QUOTE]Canım ayni seyi geçen hafta bendeUOTE="Zeyneb21, post: 41439598, member: 656199"]Kızlar günaydın dun aksam biseye uzuldum agladim birazcik sonra bi 10 dakika kasik agrim oldu tam rahmin ustu agridi...Allah im cok korktum bisey olcak sandim...Dua ede ede bekledim gecmesini...Gecti cok sukur...Sizce bisey olmusmudur? Kendimi cok suclu hissediyorum...
sanırım istanbul'da dr sayısı çok fazla olduğu için kafa çok karışıyor.ama illaki her şehirde başı çeken dr lar vardır.ben onlardan birini seçtim.hiç riske atmadım.amin cnm inş iyi dr bulabilrnsz..sadece iyi olması yetmiyor. olumlu konuşması da çok önemli bence..ve arayınca ulaşabilmek..Ya napcaz bu doktor işini kızlar??
Ben de hala emin değilim. Pendik Şifa Azize Turhana'a başlamıştım. Medipol'den aldım bugün. Bilmiyorum. Hayırlı insanlar çıkarsın Rabbim karşımıza..
dün akşam ki ben[/QUOTE]Canım geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım ağladım ve nasıl bir korku sonunda anlatamam cok sukur bir şey olmadı ama şunu farkettim aglayinca direk oramiz kasildigi için kasilmaktan sanci yapıyo demekki
İlk doğumumu Feriha uygurda yaptım. Muhteşem ötesi bir doktor. Hatta psikolog aynı zamanda :)sanırım istanbul'da dr sayısı çok fazla olduğu için kafa çok karışıyor.ama illaki her şehirde başı çeken dr lar vardır.ben onlardan birini seçtim.hiç riske atmadım.amin cnm inş iyi dr bulabilrnsz..sadece iyi olması yetmiyor. olumlu konuşması da çok önemli bence..ve arayınca ulaşabilmek..
devlet hastanesi mi istiyorsun.bence ona gitmelisin.İlk doğumumu Feriha uygurda yaptım. Muhteşem ötesi bir doktor. Hatta psikolog aynı zamanda :)
Ama o zamanlar yunus emre de çalışıyordu şimdi ise özel olduğu için doğumda hastane ayrı doktor ayrı zor olacak diye tercih edemedim onu. Ama sanırım hala onun tarzını arıyorum. O yüzden eksik geliyor şimdiye kadar gittiğim diğerleri.
Yok canım kullanmıorum ekstradan onun içinde folik asitte var zaten..Bende en başından beri imom kullanıyorum canım ama bunun haricinde ayriyetten folik asit kullanıyomusun peki?
Hayır hayır. Özele gidiyorum şuan zaten. Pendik Şifa'ya. Yarın da Medipol Koşuyolu Mine Kaymakçı'dan Randevu aldım.devlet hastanesi mi istiyorsun.bence ona gitmelisin.
heee muayenehane bende sevmiyorum ya..haklısın..Hayır hayır. Özele gidiyorum şuan zaten. Pendik Şifa'ya. Yarın da Medipol Koşuyolu Mine Kaymakçı'dan Randevu aldım.
Feriha Hanım artık hastaneda çalışmıyor. Özel muayenehane olduğu için de doğum zamanı hastane ayarlamak vs ekstra bir sürü şey. Özel hastane
İnşallah yarın gideceğim Mine Kaymakçı içime siner. İnşallah hayırlı olur. O kadar sorun yapıyorum ki yaa inanamazsınheee muayenehane bende sevmiyorum ya..haklısın..
İnşallah yarın gideceğim Mine Kaymakçı içime siner. İnşallah hayırlı olur. O kadar sorun yapıyorum ki yaa inanamazsın
Evet bayan istiyorum özellikle. Amin inşallah hepimizi canımbayan dr mu tercih ediyorsun? belki ondandır memnun kalamaman.. sorun yapma canım allah iyilerle karşılaştırsın.
Canim yan etkisi varmi mide bulantisi gibi meselaBen en başından beri onu kullanıorum canım :)
Olmaz mi ben de çok kötüyüm , sabah başlıyor geceye kadar bulantı ve gün içinde istifra, bazi geceler salonda oturarak uyumaya calisiyorum, gece uyuyamayinca yorgunluk bulantısı tetikliyo, uyudugum günler mutluyum, bulansin kusayim önemli değil diyorum, sadece mercimek çorbası sabah kalkınca 3,4 kaşık bi de akşam, başka bisi yiyemiyorum, bi bardak suyu bi saatte yudum yudum içi yorum, burda şunu yedik bunu yedik diyorlar çok ozeniyorum, yiyememek çok kotu,,Hala benim gibi migdesi bulanip istiğfar eden varmi bazi akşam çok şiddetli oluyor mesela dun aksam
çok şükür benim bulantım kusmam yok. şu ana kadar 2 kere aynı şey(!) in kokusu yüzünden bulantım oldu. eve almadık sokmadık ta eşim dışarda yeyip geliyor. inşallah ta bulantım olmaz ya. ablamla annemde de öyleymiş amaMide bulantısından nefes alamaz oldum . Sürekli bulanıyor sadece yemek yerken idare eder oluyor. Oturduğum yerde bile sürekli öğürüyorum. Nezaman geçicek yaa. Bi arkadaşta 12. haftada bile geçmiyor demiş korktum valla. Birinci hamileliğimde 4.ayın başında geçmişti sanki ama. bundan korkuyorum. Farklı gibi geliyor. Eşimde dalga geçiyor. sen unutmuşsun diyor Kaan dada aynı böyleydin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?