2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın.aslında benimde ihtiyacım var.fazla kilo alıyorum sanırım.
Canım ben bugün gidersem yaZarım sana gitmek mantık yada mantıklı değil diye ama en azından şuanki durumumuzdan daha mantıklı olacağını düşünüyorum çünkü ben ceviz bebeğime yararlı diye deli gb ceviz yiyorum sonra midemi bozuyorum işte aslında bu sorunlarımdan kurtulmak istiyorum neyi ne kadar yiyeceğim ayarlayamıyorum abartıyorum yada hiç yiyemiyorum ;(

evet canım yaz bende ona göre besleniyim.ya ben pek öle ceviz falan yiyemedim.canım hiç istemiyor.ama dün mesela pide aldım sıcak annem ve eşim için ama oturup tereyağı sürüp yedim.eşim bu pide bize yetmez yarısı bitmiş diyip tekrar pide aldı

Canım geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım ağladım ve nasıl bir korku sonunda anlatamam cok sukur bir şey olmadı ama şunu farkettim aglayinca direk oramiz kasildigi için kasilmaktan sanci yapıyo demekki[/QUOTE]

Yaa sende yasadin demek cok sukur bisey olmamis.... Ama cok korktum resmen aglama uzulme dedi yavrum hissettim

Ya napcaz bu doktor işini kızlar??
Ben de hala emin değilim. Pendik Şifa Azize Turhana'a başlamıştım. Medipol'den aldım bugün. Bilmiyorum. Hayırlı insanlar çıkarsın Rabbim karşımıza..
sanırım istanbul'da dr sayısı çok fazla olduğu için kafa çok karışıyor.ama illaki her şehirde başı çeken dr lar vardır.ben onlardan birini seçtim.hiç riske atmadım.amin cnm inş iyi dr bulabilrnsz..sadece iyi olması yetmiyor. olumlu konuşması da çok önemli bence..ve arayınca ulaşabilmek..

Canım geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım ağladım ve nasıl bir korku sonunda anlatamam cok sukur bir şey olmadı ama şunu farkettim aglayinca direk oramiz kasildigi için kasilmaktan sanci yapıyo demekki
dün akşam ki ben[/QUOTE]
Dun aksam ucumuzde kotu seyler yasamisiz sendede agri oldumu kuzum

İlk doğumumu Feriha uygurda yaptım. Muhteşem ötesi bir doktor. Hatta psikolog aynı zamanda :)
Ama o zamanlar yunus emre de çalışıyordu şimdi ise özel olduğu için doğumda hastane ayrı doktor ayrı zor olacak diye tercih edemedim onu. Ama sanırım hala onun tarzını arıyorum. O yüzden eksik geliyor şimdiye kadar gittiğim diğerleri.

devlet hastanesi mi istiyorsun.bence ona gitmelisin.

devlet hastanesi mi istiyorsun.bence ona gitmelisin.
Hayır hayır. Özele gidiyorum şuan zaten. Pendik Şifa'ya. Yarın da Medipol Koşuyolu Mine Kaymakçı'dan Randevu aldım.

Feriha Hanım artık hastaneda çalışmıyor. Özel muayenehane olduğu için de doğum zamanı hastane ayarlamak vs ekstra bir sürü şey. Özel hastane

heee muayenehane bende sevmiyorum ya..haklısın..

İnşallah yarın gideceğim Mine Kaymakçı içime siner. İnşallah hayırlı olur. O kadar sorun yapıyorum ki yaa inanamazsın

bayan dr mu tercih ediyorsun? belki ondandır memnun kalamaman.. sorun yapma canım allah iyilerle karşılaştırsın.

Hala benim gibi migdesi bulanip istiğfar eden varmi bazi akşam çok şiddetli oluyor mesela dun aksam
Olmaz mi ben de çok kötüyüm , sabah başlıyor geceye kadar bulantı ve gün içinde istifra, bazi geceler salonda oturarak uyumaya calisiyorum, gece uyuyamayinca yorgunluk bulantısı tetikliyo, uyudugum günler mutluyum, bulansin kusayim önemli değil diyorum, sadece mercimek çorbası sabah kalkınca 3,4 kaşık bi de akşam, başka bisi yiyemiyorum, bi bardak suyu bi saatte yudum yudum içi yorum, burda şunu yedik bunu yedik diyorlar çok ozeniyorum, yiyememek çok kotu,,

Mide bulantısından nefes alamaz oldum . Sürekli bulanıyor sadece yemek yerken idare eder oluyor. Oturduğum yerde bile sürekli öğürüyorum. Nezaman geçicek yaa. Bi arkadaşta 12. haftada bile geçmiyor demiş korktum valla. Birinci hamileliğimde 4.ayın başında geçmişti sanki ama. bundan korkuyorum. Farklı gibi geliyor. Eşimde dalga geçiyor. sen unutmuşsun diyor Kaan dada aynı böyleydin diyor.

çok şükür benim bulantım kusmam yok. şu ana kadar 2 kere aynı şey(!) in kokusu yüzünden bulantım oldu. eve almadık sokmadık ta eşim dışarda yeyip geliyor. inşallah ta bulantım olmaz ya. ablamla annemde de öyleymiş ama

Dün canım bişey istedi iftradan sonra yakında bir pastane var oraya gittik yemeye,ordada bitmişş. 4 km yol yürüdük yicem diye. Eşim kızıyor arabayla da cıkmamstık yürümekten helak olduk.Aşerme değildi sanırım ama cok canım istedi. Normaldede hiç sevmem.Sonumuz hayrolsun bakalım. Ama ben 1.oğlumda hep tatlı yiyip dururdum sürekli cikolatalar pastalar yemeden gün geçmezdi. Bunda tatlıdan tiksindim desem yeridir çayı bile şekersiz içmeye başladım . Şekersiz içenlerle dalga geçerdim başıma geldi.hamile oldugumu öğrendiğimden beri ilk kez tatlı yedim oda sütlü çok hafif bişey.
Bu kız mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. Kendimi şartlamakta istemiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…