2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o sekılde yarım saatte yıyor bana gına gelıyor. bu sekılde hem hepsını yıyor hem de zamandan kazanıyorum
Sör bak böyle yapma..sonra kahvaltı için ayırdıgında yemez..ayrı tattır..musa haşlama yunurta sarısını yerken damağa yapışıuo ama vazgeçmedim ..yanına meyve suyu ile veriyom..artık kahvaltıyı birleştirme bence tabi..

iyi işte ver mutfağı ateşe al sana yemek

yumurtlama testi al. Her gün yorulnana gerek yok

Mis yaa

Uyudum canim cok şükür 2 saat uyumusuz cok iyi geldi ruh gibiydim çünkü
Maşallah bebisine
2saat uyuyan çocuk nasıl ola ki? bayag bildiğimiz 120 dakika?
15i aşıp 20yi bulursak oh iyi dinlendim diyorum

Parka götürdüm..kimse yok..sallandı tabi minderde götürdüm
Bende parkta yemeğini yedirdim. Çocuklara köpeklere baktı. Sonra yürüyüş yapıp madam cocoya uğradık ona oyuncak için sepet aldım da çamaşır sepetimi kurtardım. Eve gelince içine girip oynadı çılgın Bu arada 19tl kocaman kumaş sepetler herkese tavsiye ederim.

Bende mavi beyaz puantiyeli aldım yuvarlak izmirdeyken tabi..burda madam coco yok
İnt bornoz sipariş edecektim ama dokusunu bilemeyince kaldı

Bende mavi beyaz puantiyeli aldım yuvarlak izmirdeyken tabi..burda madam coco yok
İnt bornoz sipariş edecektim ama dokusunu bilemeyince kaldı
Bende krem beyaz puantiyeli yuvarlak
Başka var mı bilmiyorum ama benim gördüğüm bornozlar çok inceydi. Bide hani böyle suyu emmeyip üstünde bırakan havlular varya uyuz uyuz. . onlardandı sanki.

öyle cok az yıyor ama yaaa
Ee musada az yiyiyo öyle..40 dk sonra meyvesini 30 dk aonra yoğurdu 1 saat sonra minik kase çorba 2-3 saat sonra balık yada sebze öğünü..meyve yine..
Sonrada kaşık maması ve uyku..ve aonra uyanmalar emmeler...
Bu ara hiç blw yapamadım..yarın havuc armut vs önüne birşeyler koyayım...
Ben cevizi bile biriki damla sütle yada su ile kuruluğunu alıp veriyom..
Uzun sürüyo ama ilerde sıkıntı olmayacak.
Tek sıkıntım haşlanmış yumurta ardından labne yedirmek yada meyve suyu içirmek ..
Haydi sör tembellik etme

düşünmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…