2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim alerjide devam maalesef. pazartesi yine kontrol var. Koldan bakacak yine. İnşaallah geçmiştir.
Diğer mesajları da okudum da, Benim oğlanda sadece cildinde kızarıklık yapıyor. Kaka normal. İlk gittiğimiz zamanlar var gibiydi ama sonra hiç olmadı şükür.
Canım bizim koldan çıkmadı o yüzden çok dirençli değil geçecek diye bekliyorum dedi

Yarışmaya nasıl katılıyorsun bazen oy için mesaj geliyor bakıyorum sponsor eşliğinde diyor
Ben çözemedim daha kk yine buranın dışında pek bakamıyorum
verılecek hediye bazen sponsorlu oluyor. ya da site sahıbı 1. olana alıp verıyor. seni baglayan bi durum yok yani :D yap yemegını katıl yarısmaya, kazanırsan hedıyenı alırsın :D

çok önemli bu fotolar. her kakasına bakarım ben. mukusu takmam ama bakarım. facede alerji ile yaşam platformu var, oraya da takılıyorum. bi sürü kaka görüyorum zaten :KK70:
Ahseninannesi Ahseninannesi o gruba katıl
O grubu gordukce bunalima girmistim dr kapat bakma oraya demisti bir cok seyi allerjiye bagliyorlar en son bebegin sacinin dolasmasini bile allerjiye baglayan vardi :oha::KK70:

Kız silme burnu yastığa..
Deli edicek beni bu oğlan..sığmıyor beşik yatağa..hiç sevmedim bu yatağı..hiç..dönmek isterken dönemiyor ağlıyor..petekler yanarda gece fena olmazsa içerisi beşiği atıp yere yatak yaptırıcam..
Gece uyanma sebebinin coğu bundan..
:KK67: arkadaş zamane bebeği bunlar dürüm gibi koyup sabah öyle almıyoruz..geniş yapın ya yatakları:KK67:
Benimkide sigmiyor besige ya... cok deli yatiyo kiz ya... dolayisiyla dedigin gibi cok fazla uyaniyor ya.. bu boyle olmayacak :110:

Hay maşallah...
Pıtır pıtır ayaklanmaya başladılar...
Ne hızlı akıyo zaman ya...
Mumyalanmış gibi duruyolardı daha dün bunlar...

Bizimkide aynı srnin ki gibi...
Benziyolar yani
O yüzden senin kızla benim oğlana tencere kapak dedim
Sonra gelin damat geldi aklıma
Sonra sende kaynana oldun

Fırtına yaptım bi an beynimde.

Yoruldum ya....

Hiuf bunu 97754871244 kere beğendi...

Sabah uyanıp temizlik yaptım...
1 saat anakucağında durdu
Sıkıldı bunaldı...

Düşündüm
Keşke dedim
Hepimizin bi yardımcısı olsa
Sadece temizlik işine baksa..

Bizde temizliğe harcadığımız gücü enerjiyi zamanı hepsini bebeklerimize versek....

Of ulan off

Kıyamam...
Allah yardımcınız olsun her ikinizinde...
Haydaa sabah sabah kaynana olduk iyi mi:KK70: @neslihan3434 duymasın. Kavga çıkar.
Ay ne itici bi kelime yaa "kaynana" :kusmuk:

:KK12: bakalım bi süre daha bekliycim..
Ben 6.aydan itibaren odasina koydum, uykudan baska gozu bisey gormuyodu, benide aramiyordu, gece de emmeyiyordu artik, 1,5 ay guzelce yatti 7,5 aya kadar. Ondan beri sikintiliyiz. Bende dayaniyorum ama bakalim nereye kadar.. devamli sikintisi var, bi donemiyo, bi yuzunu gozunu kasiyo, devamli uyanma halinde, ac da degil ne meme aliyo gece ne biberon. Su verdigimde bile 10-20 cc icip cekil diye kavga ediyo benle :) ama uykuya dalmasida cok guc oluyo, bazen yaninda koltukta bile uyuyakaldigim oluyo..

Mevzuya gel, annemdeyim hala, minnos hasta diye donmek istemedim iyilessin biraz oyle donerim... neyse yukardaki zencilerle ugrasiyoduk her gece, simdi alt kata da birileri tasindi, bunlarda gece bagira bagira fisfis yapmislar, esim diyoki iyiki yoktun burda olsaydin katardin burayi birbirine :işsiz: napicam ben biktik artik sesten ya :cry:

Ben 6.aydan itibaren odasina koydum, uykudan baska gozu bisey gormuyodu, benide aramiyordu, gece de emmeyiyordu artik, 1,5 ay guzelce yatti 7,5 aya kadar. Ondan beri sikintiliyiz. Bende dayaniyorum ama bakalim nereye kadar.. devamli sikintisi var, bi donemiyo, bi yuzunu gozunu kasiyo, devamli uyanma halinde, ac da degil ne meme aliyo gece ne biberon. Su verdigimde bile 10-20 cc icip cekil diye kavga ediyo benle :) ama uykuya dalmasida cok guc oluyo, bazen yaninda koltukta bile uyuyakaldigim oluyo..
Benimki uykuya hemen dalamiyor. En ufak sese uyaniyor hemen.Birde birden kalkiyor hic uyumamis gibi. Mamalardan zorsa zor daliyor. Bazen ayakta salliyorum . Hic oda ayrilacak gibi degil. Ayirmam uzunca bir sure.

Mevzuya gel, annemdeyim hala, minnos hasta diye donmek istemedim iyilessin biraz oyle donerim... neyse yukardaki zencilerle ugrasiyoduk her gece, simdi alt kata da birileri tasindi, bunlarda gece bagira bagira fisfis yapmislar, esim diyoki iyiki yoktun burda olsaydin katardin burayi birbirine :işsiz: napicam ben biktik artik sesten ya :cry:
Her apartmanda oluyo huzuru bozan tipler.

Back
X