- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.681
Ay bende mi spiral taktrsam ki
Spekulumu atlatınca acı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende mi spiral taktrsam ki
Spekulumu atlatınca acı yok
Yerinde mi değilmi kontrol et . Bide regl gunum uzarsa pedden dolayi kasinti oluyor . Hiç gozum kesmedi.Ay bende mi spiral taktrsam ki aciyo mu
Bende anneme geldim. Daha uyuyamadim . Evde iş cikiyor bir sey cikiyor boyle uyumasam bile dinleniyorum.ne şanslısın ayy,imrendim..
Yani demi dogru bak hayat onlara guzelGezerken dısarda kim resimleri çekiyor. Eşleri iste gunduz.
Ben daha hastada olmadim taktiramam heralde ya cesaret edipYerinde mi değilmi kontrol et . Bide regl gunum uzarsa pedden dolayi kasinti oluyor . Hiç gozum kesmedi.
Ay ne güzel maşallah oğluşaBenimki artik temizletiyor. Epeydir yapmiyordum zor temizliyorum diye. Serum fizyoloji sıkıyordum. Gecen gun burnu cok kasinti. Temizleyince aspiratorle rahatlayinca sevindi. Yaptiriyor artik
Gece 12 de uyudu ben 2 de. Gece uyanmalarını saymıyorum. Sabah 8 de kalktı. Uyku diye ölüyorum. Annemi aradım nolur gel diye sen buraya gel dedi. Ben oraya gidene kadar yolda ölürüm zaten uyku diye. Gönülsüzce tamam dedim yine de. Aç ve uykusuzsam çok sinirli olurum. Benim sinirim de öyle böyle değil korkutucu yani bilirler. Sonra bişi demek için 2dk sonra tekrar aradı annem. Benimki de altını değiştiriyorum diye yırtınıyo o sırada. Anneme kızdım bi yaralı parmağa işesen nolur dedim ( anneannemin lafı ) Gelmiyorum ben birazdan da torununu gırtlaklıcam dedim korkuttum. Az önce geldi. Uyucam.
Mobilya yatagin altini yuksek aldim gardrop haric cekme işi olmasin diyeBugn bi temzlk aski var ustumde yatak odasini temzledm bizim yatagi besigi cektm supurdum sildm altlarini banyo tuvalet yikandi smdi diger yerlerde sira sonraki yorgunluk nasl olcak bakalim
Rahim toplanmiş mi bi problem var mi diye bakiyorlar . Bide smear testi yapildi. Yara izine bakildi. Dikişsizdi benimki. Sezeryan benimki . Normal dogumu bilmiyorum. Spirali sordu. İstemedim bende. Normal beze kasinti tutuyor mantar enf sık gecirdim dedim hamilelikte. Tmm o zaman dedi. Geri kaciyo bilmem ne oluyo tekrar yerlestiriyorlar hic ugrasamam. Kadin dogum dr na gitmeyi hic sevmiyorumSpiral mevzuu geçmiş..
Doğum yaptığımda 40 gün sonra kontrole gel dediler. Ben de bizim yakındaki hastaneye gittim. Dr dedi spiral takılacak di mi ? Ben korku ve dehşet içinde hayıııırr dedim. O zaman niye geldin bi problemin mi var dedi yoo dedim 40 gün sonra kontrole gel dediler ondan geldim. Adam dedi ki tamam işte spiral takmak için çağırıyolar dedi. Yoo hayırrr istemiyorum bana öyle bişey diyen olmadı dedim. Adam güldü taam dedi hadi gelmişken bi ultrasonla bakalım dikişlerine falan dedi. Baktı. Kaçtım..
Bah bah bah söylemiyolar da spiral için çağırdıklarını beni katakulliye getirtip taktırtacaklar. Yer miyim ulen ben.
Taktıramam. Çok korkuyorum..
Benm alirken aklima gelmdi ya baza ya ama ayak aldirip taktircam esime cok agir bide buyuk yatak aksama kesin belim agricakMobilya yatagin altini yuksek aldim gardrop haric cekme işi olmasin diye![]()
Rahim toplanmiş mi bi problem var mi diye bakiyorlar . Bide smear testi yapildi. Yara izine bakildi. Dikişsizdi benimki. Sezeryan benimki . Normal dogumu bilmiyorum. Spirali sordu. İstemedim bende. Normal beze kasinti tutuyor mantar enf sık gecirdim dedim hamilelikte. Tmm o zaman dedi. Geri kaciyo bilmem ne oluyo tekrar yerlestiriyorlar hic ugrasamam. Kadin dogum dr na gitmeyi hic sevmiyorum
spiral bana çok saçma gelıyor. bana nıye takıyorlar, adama taksınlarSpiral mevzuu geçmiş..
Doğum yaptığımda 40 gün sonra kontrole gel dediler. Ben de bizim yakındaki hastaneye gittim. Dr dedi spiral takılacak di mi ? Ben korku ve dehşet içinde hayıııırr dedim. O zaman niye geldin bi problemin mi var dedi yoo dedim 40 gün sonra kontrole gel dediler ondan geldim. Adam dedi ki tamam işte spiral takmak için çağırıyolar dedi. Yoo hayırrr istemiyorum bana öyle bişey diyen olmadı dedim. Adam güldü taam dedi hadi gelmişken bi ultrasonla bakalım dikişlerine falan dedi. Baktı. Kaçtım..
Bah bah bah söylemiyolar da spiral için çağırdıklarını beni katakulliye getirtip taktırtacaklar. Yer miyim ulen ben.
Taktıramam. Çok korkuyorum..
Hamilesin o zaman