2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki artik temizletiyor. Epeydir yapmiyordum zor temizliyorum diye. Serum fizyoloji sıkıyordum. Gecen gun burnu cok kasinti. Temizleyince aspiratorle rahatlayinca sevindi. Yaptiriyor artik
Ay ne güzel maşallah oğluşa:nazar:
Bizim işlem savaş gibi geçiyor. Ben başını yanlardan tutuyorum babası aspiratorle çekiyor. Ama işkenceye uğruyor gibi çığlık kıyameti görsen sanki testere filmi çekiyoruz :olamaz:
:KK48:

Gece 12 de uyudu ben 2 de. Gece uyanmalarını saymıyorum. Sabah 8 de kalktı. Uyku diye ölüyorum. Annemi aradım nolur gel diye sen buraya gel dedi. Ben oraya gidene kadar yolda ölürüm zaten uyku diye. Gönülsüzce tamam dedim yine de. Aç ve uykusuzsam çok sinirli olurum. Benim sinirim de öyle böyle değil korkutucu yani bilirler. Sonra bişi demek için 2dk sonra tekrar aradı annem. Benimki de altını değiştiriyorum diye yırtınıyo o sırada. Anneme kızdım bi yaralı parmağa işesen nolur dedim ( anneannemin lafı ) Gelmiyorum ben birazdan da torununu gırtlaklıcam dedim korkuttum. Az önce geldi. Uyucam.

Tehdit süpermiş yalnız :KK48:

Spiral mevzuu geçmiş..
Doğum yaptığımda 40 gün sonra kontrole gel dediler. Ben de bizim yakındaki hastaneye gittim. Dr dedi spiral takılacak di mi ? Ben korku ve dehşet içinde hayıııırr dedim. O zaman niye geldin bi problemin mi var dedi yoo dedim 40 gün sonra kontrole gel dediler ondan geldim. Adam dedi ki tamam işte spiral takmak için çağırıyolar dedi. Yoo hayırrr istemiyorum bana öyle bişey diyen olmadı dedim. Adam güldü taam dedi hadi gelmişken bi ultrasonla bakalım dikişlerine falan dedi. Baktı. Kaçtım..
Bah bah bah söylemiyolar da spiral için çağırdıklarını beni katakulliye getirtip taktırtacaklar. Yer miyim ulen ben.
Taktıramam. Çok korkuyorum..

Spiral mevzuu geçmiş..
Doğum yaptığımda 40 gün sonra kontrole gel dediler. Ben de bizim yakındaki hastaneye gittim. Dr dedi spiral takılacak di mi ? Ben korku ve dehşet içinde hayıııırr dedim. O zaman niye geldin bi problemin mi var dedi yoo dedim 40 gün sonra kontrole gel dediler ondan geldim. Adam dedi ki tamam işte spiral takmak için çağırıyolar dedi. Yoo hayırrr istemiyorum bana öyle bişey diyen olmadı dedim. Adam güldü taam dedi hadi gelmişken bi ultrasonla bakalım dikişlerine falan dedi. Baktı. Kaçtım..
Bah bah bah söylemiyolar da spiral için çağırdıklarını beni katakulliye getirtip taktırtacaklar. Yer miyim ulen ben.
Rahim toplanmiş mi bi problem var mi diye bakiyorlar . Bide smear testi yapildi. Yara izine bakildi. Dikişsizdi benimki. Sezeryan benimki . Normal dogumu bilmiyorum. Spirali sordu. İstemedim bende. Normal beze kasinti tutuyor mantar enf sık gecirdim dedim hamilelikte. Tmm o zaman dedi. Geri kaciyo bilmem ne oluyo tekrar yerlestiriyorlar hic ugrasamam. Kadin dogum dr na gitmeyi hic sevmiyorum

Rahim toplanmiş mi bi problem var mi diye bakiyorlar . Bide smear testi yapildi. Yara izine bakildi. Dikişsizdi benimki. Sezeryan benimki . Normal dogumu bilmiyorum. Spirali sordu. İstemedim bende. Normal beze kasinti tutuyor mantar enf sık gecirdim dedim hamilelikte. Tmm o zaman dedi. Geri kaciyo bilmem ne oluyo tekrar yerlestiriyorlar hic ugrasamam. Kadin dogum dr na gitmeyi hic sevmiyorum

Benim de sezeryan. Evet dikiş yoktu da dediğin gibi ameliyat yerine baktı ultrasonla rahmi inceledi iyi toparlanmış sıkıntı yok dedi. Smear testini ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım. Tekrar yaptırmadım o yüzden.

Spiral mevzuu geçmiş..
spiral bana çok saçma gelıyor. bana nıye takıyorlar, adama taksınlar :KK14:
valla ben hiçbişi kullanmıyorum kendı korunuyor

Back
X