- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.901
Darısı başımaSonunda regl oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başımaSonunda regl oldum![]()
:)))adam mağazasına gidince al al diyo..ama netten söylemle anlamıyo..
Ayakları ilr depti masasını..şii oğlım daha kardeşinde oynucak güzel oyna dedim
Ne dese adam
Şii oğlum nazda oynucak dedi
Yazık hiç isim koyma hakkı yok![]()
Cok iyi yapmissin...sağ ol. evde degıl kendısı. hiç bişi söylemeden gidip kestırdım. bele kadar olan saçlarımı bu kadar kestırdım.
hatta model böyle bişi.![]()
sağ ol canım.Cok iyi yapmissin...
Gule güle kullan...
Ben de isterdim kestirmek, ama kısa saça sekil vermek benim için çok zaman alıcı.
sağ ol. evde degıl kendısı. hiç bişi söylemeden gidip kestırdım. bele kadar olan saçlarımı bu kadar kestırdım.
hatta model böyle bişi.![]()
güle güle kırsın. güle güle bıksın minnoş![]()
E bebekten aldık kuzum..189 tlHahane kadara aldınız benm dedigimde 4 ayakli masa gbi oluyo katlaniyo heralde bondigo piyanolu aktivite yurutec adi bende ondan almayi dusunuyorm
Dimi ya..insan hiissediğiiYok canim gayet samimi bir şekilde yazmissin bana oyle geldi. Herseyimizi paylasiyoruz zaten. Hepinizi ayri ayri cok seviyorum. Bir gun girmesem aklim burda kaliyor.
Bakamadıktan kullanamadıktan sonra ne anlamı var kibenımkıde ıstemedı zaten. ama ben ıstıyorsam kusura bakmayacak. bakamıyorum da saca
Ene!Anne dedi bugün ilk defa.. Ennnne gibi bişi diyo annedir heralde![]()
Mercimek çorba..yoğurtlu kızartma(karışık)Ne yemek yaptiniz ya fikir verin bana![]()
:)))
Hmmm... ...guzel bir gelişme... ...babası naz'in gelmesi fikrini icsellestirmis.
Ya gelen kenan olur da, o ben naz da istiyorum derse :))))
Erkekler zaten her isini biri yapsin ister, zannetmem ki cocuklarina konacak isim icin düşünsünler. Onlara isim sunarsin içinden seçerler (multiple choice)... ...biz ise acik uçlu soru (open ended) gibi düşünüp seçenekler hazırlarız onlar için. Aslinda cevabı bizce bellidir de... Maksat onlar da isim koyma sürecine dahil olsun :))))
Gorup begenip almayı ben de tercih ederim ne yalan söyleyim...
Güle gule kullansın yavru(lari)n![]()
Güle güle kullansın oğluşun pembe. Niye hava atmak olsun canım. Ben gidip don bile alıp gelsem hemen annemlere fotoğrafını atıyorum sevinçtenSağolasınız da yazıdığım için utandım be
Hava atar gibimi oldu acaba
Ama ne bilem insan evladına bişiler alınca acayip mutlu oluyo![]()
Çok guzelms canim cabuk bikmaz insallah