2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:deli: adam mağazasına gidince al al diyo..ama netten söylemle anlamıyo..
Ayakları ilr depti masasını..şii oğlım daha kardeşinde oynucak güzel oyna dedim:KK70:
Ne dese adam
Şii oğlum nazda oynucak dedi:KK70:
Yazık hiç isim koyma hakkı yok:KK30:
:)))
Hmmm... ...guzel bir gelişme... ...babası naz'in gelmesi fikrini icsellestirmis.
Ya gelen kenan olur da, o ben naz da istiyorum derse :))))

Erkekler zaten her isini biri yapsin ister, zannetmem ki cocuklarina konacak isim icin düşünsünler. Onlara isim sunarsin içinden seçerler (multiple choice)... ...biz ise acik uçlu soru (open ended) gibi düşünüp seçenekler hazırlarız onlar için. Aslinda cevabı bizce bellidir de... Maksat onlar da isim koyma sürecine dahil olsun :))))

Gorup begenip almayı ben de tercih ederim ne yalan söyleyim...
Güle gule kullansın yavru(lari)n ;)

sağ ol. evde degıl kendısı. hiç bişi söylemeden gidip kestırdım. bele kadar olan saçlarımı bu kadar kestırdım.
hatta model böyle bişi.
images
Cok iyi yapmissin...
Gule güle kullan...
Ben de isterdim kestirmek, ama kısa saça sekil vermek benim için çok zaman alıcı.

:)))
Hmmm... ...guzel bir gelişme... ...babası naz'in gelmesi fikrini icsellestirmis.
Ya gelen kenan olur da, o ben naz da istiyorum derse :))))

Erkekler zaten her isini biri yapsin ister, zannetmem ki cocuklarina konacak isim icin düşünsünler. Onlara isim sunarsin içinden seçerler (multiple choice)... ...biz ise acik uçlu soru (open ended) gibi düşünüp seçenekler hazırlarız onlar için. Aslinda cevabı bizce bellidir de... Maksat onlar da isim koyma sürecine dahil olsun :))))

Gorup begenip almayı ben de tercih ederim ne yalan söyleyim...
Güle gule kullansın yavru(lari)n :KK66:
:KK57: naaa...
Hınaaaaaa...
Haaannaaa...
Bundan böle ne alırsam yazıcam ülen:KK57:
Müthiş bir ileti:KK57:

Sağolasınız da yazıdığım için utandım be:stop:
Hava atar gibimi oldu acaba:KK64:
Ama ne bilem insan evladına bişiler alınca acayip mutlu oluyo:cool:
Güle güle kullansın oğluşun pembe. Niye hava atmak olsun canım. Ben gidip don bile alıp gelsem hemen annemlere fotoğrafını atıyorum sevinçten :KK48:
Kendime hamile kaldığımdan beri bişey almadım nerdeyse.

Back
X