2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

beyaz kokusuzsa pek önemli değil diyorlar ama yine de olmasa keşke ya aklım kalıyor hep
Canım senle haftamız aynı sayılır bende de o akıntı var hatta bugün öyle bi geldi ki allah korusun kanama oldu sandım. Ve bazen idrarın ardından peçeteyle sildiğim zaman görüyorum ve farkettim ki idrarın rengiyle karışıyo yani afedersin tiksinmeSen eline al biraz bak peçetede durduğundan daha acık renk hatta beyaz olduğunu gördüm. Belki rengi konusunda farklı olur rahatlarsın biraz.

Aaaa onu hangi değerden anladın Zaten doktorum hiç yorum bile yapmadıı buz gibi bi adam da neyse
Ya herkes erkek bebeğe benziyo bu diyo zaten senden de duyunca heycanladım
aynen minimoyun dediği gibi :) bf hcg değerin 14küsür. 50 altı olduğu için erkek ihtimali yüksek :)

Huhuuuu biz geldik
Bebisim 12 haftadaymis benim hesabima gore 3 gun ondeyiz sata uyumluymus ama cok sukur....
Ense kalinligi 1.27 mm sanirim boy uzunlugu oluyo crp 50.65mm cikti..
Pzt gunu ikili test sonuclarini alicaz insallah..
Bel agrisi normalmis crinon jeli bitir daha kullanma dedi cok şükür kurtuldum ondan

Ayrica gebelikten beri 2bucuk kilo almistim 3 kilo vermisim 20gundur
Decavit verdi tiroid ilacina ayni devam et dedi
Amaaa cinsiyet demedi bidahaki kontrol 16.haftada bakalim belki o zaman der
Buda fotomuzz

Eklentiler

• 20150620_142346.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 122
evet zaten su gibi hep ben de idrarla karışıyor mu diye düşündüm ama peçetede sarı görünce insan bi irkiliyor olacak sanırım bu haftalarda canım cevabın için teşekkürler biraz içim rahatladı bi akıntı bile neler düşündürüyo insana Allahım sağlık versin

maaşallah ne kadar tatlı öyle

maşallah darısı başımıza inşallah

Püüüüüh maşşallahhh teyzesi dötünü yesinn, ben pipi gördüm sanki bana mı öyle geldiiii. Ah nasıl kocaman olmuş maşşallahhhhh :) Rabbim sağlıkla koklamayı nasip etsinn innnnşallah :))

minimoy catlovers Arnavutgelinii
Tesekkur ederiz teyzeleriiii
Arnavutum yaa erkekmi diosun doktor hicbisey demedi bende cok zekiyim sormadim unuttum gorunce yinee:)
Ben basindan beri erkek hissediyorum esim kiz bence diyo hep ama bakalim 1 ay sonra belli olsun artik :)
Birde boyle hareketleri yuzuyo gibiydi nasil desem poposunu kaldiriyodus sanki hafif hafif ay ne seker oluyo bu sipalar yaa

Ha bu arada ben doktoruma da sormuştum normal dedi. Zaten daha önce çok ağır bi sistit geçirmiş biri olarak iltihaptan kaynaklı akıntıyı anlarsın diyebilirim. Çünkü o zaman idrara çıkmak tam bi eziyete dönüyo oakadar kötü bi yanma oluyo ki dayanabilmek mümkün değil. Aslında okadar kurcalamamak lazım diyorum ben de ama en ufak farklılıkta ödümüz kopuyo. Bende de bugün değişik bi bel ağrısı var ona taktım şuan

Masallah cnm cok sevindim senin adina kocaman olmus bebislerimiz

Kizlar mrb doktordan geldim ben nurtopu gibi idrar yolu enfeksiyonum olmus gecen haftadan beri gece idrara cikamama sikayetim vardi ama ne yanma ne agri baska hicbirsey yok 2 tane antibiyotik verdi moralim bozuldu biraz gebelikte sik oluyomus prospektuste ozellikle yaziyo gebelikte kullanimi guvenli diye ama icim hic rahat diil boyle iste dikkat edin kendinize az bi yanmaniz falan olursa ihmal etmeyin bu arada benim idrar tahlolinde hic birsey cikmadi ayrintili ultrasonda cikti

Gecmis olsun bol bol su ic canim oda fayda eder

Canım çok geçmiş olsun şu içmeyi ihmal etme.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…