2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Rabbim hayırlısını sağlıklısını ve uzun ömürlüsünü versin hepimize sonra herkesin Gönlündekini versin inşallah... Valla ne yapayım ben çok merak ediyorum ve heyecanlıyorum

Sıkma canını bol bol su iç benimde var enfeksiyon 3 4 lt den fazla su içmeye çalışıyorum. Hamilelikte çok sık görülüyor geçmiş olsun canım

Aaaa büyük şansızlık geçmiş olsun canım...

Canimmm telefinum kafayi yemis simdi gordum yazdiklatini bende grupta bi benim mi agriyo demistim cok zor kuzum az once camasir sepeti tasiyayim dedim 2aydan snra ama karnim suan kopacak gibi yatmaya devam ediyrm belim cok agridi..bende pkoluyum ondan mi acaba canim ck gecmis olsun ck zor ya ben kalbi durmasn diye korkuym hep ck agriyinca korkuyo insan sende morardin mi benim gibi kuzum ben patol iciyorum cok aciyo diye insallah kuzum minnoslarimiz bizimleolsun

Canim bendede oldu cok dikkat etmeme ragmen fitil verdi zorlq kullandm pek beceremedim ama cok su ictim deli gibi gecti masallah dieyimde korkma ama gecirmeye bak su ic erken dogumu sagliyomus cunku cok gecmis olsun

morarma yok canım ama ağrı çok fazla var progestan kullanıyorum düşük olmasın diye Allahım sağlıkla sıhatle minnaklarımızı kucağımıza alalım

Hava guzellesiyo canim bursada yesil mis gibidir simdi aksamlari yuru..biz elit seyler cekioz teyzesi yanmis kahve calvin gibi pahali parfumler esim diyo milletyemek aserir sen koku:)

canimmm masallahhh Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizimde sonuclarimizin iyi cikmasini nasip etsin buyumus bebis :) yuzu nasil belli yavrumun :) seninde gozun aydin kotu gunler geride kaldi insallah :)

canimmm masallahhh Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizimde sonuclarimizin iyi cikmasini nasip etsin buyumus bebis :) yuzu nasil belli yavrumun :) seninde gozun aydin kotu gunler geride kaldi insallah :)
Cok sagol canim evet insallah evhamli gunler geride kaldi :)
Gerci bizim endiselerimiz bitmez :)
Evet cok sukur buyumus yaa minicik gozunun yeri omurgasi falan ay dogsun hemen yaa opup kokliyim hemen :)
Sen ne zaman gidiosun canim doktora?

ya sarı akıntı koyulaştı hastaneyi aradım kahveye dönmediği sürece sorun yok ptsi doktorunuza görünün dedi ama benim içim rahat değil hiç kahveye döncek gibi hissediyorum yanma ağrı fln yok ama stresten mide bulantım tavan yaptı şu an

canimmmmmmmm nasi belli uc boyutlu sanirim goruntu masallah annesiii erkek mi :) sonuclar nasidi allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet cnm uc boyutlu :) amin insallah..cinsiyet bir ay sonra dedi dr.ikili test sonucu haftaya cikacak ama dr cok saglikli son adet tarihi ile uyumlu dedi canmmm.hadi sira sizde:)

Ay masallah canim ne kadar buyumusler yaa bende 12.haftaya girmisim sendemi öyle?
Sanki senin cihaz farkli gibi daha belirgin masallah
Masallah canm sizede..evet uc boyutlu usg.seninki de hareketli mi bizim ki cok hareketli.tam uc ayligiz.sata gore tam yuzde yuz uyumlu dedi.nasi buyumus ya herseyleri de var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…