2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hava guzellesiyo canim bursada yesil mis gibidir simdi aksamlari yuru..biz elit seyler cekioz teyzesi yanmis kahve calvin gibi pahali parfumler esim diyo milletyemek aserir sen koku:)
Hava çok güzel cnm aynen şimdi geldim eve minik adımlarla az buçuk geziyorum işte oooo bebiş havalı olcak elit takılıyor parfüm ne yaaa koptum valla hemde calvin resmen aşeriyon parfume sakın koklama yasakkkkkkk

Kızlarrrr yarın ne yapıyosunuzzzz ben bugun eşime hediye aldın bide bebişime zıbın şapka aldım cinsiyeti belli değil ama ben erkek hissediyorum diye mavi aldım bide mektup bide kahvalti....masaya hediye ile mektubu koyucam kahvaltinin yanina sandalyeyede bebisime aldigim elbiseyi bas koseye esimin oturdugu here

selam kızlar ya benim anlamadığım bişey var ultrason kağıdında doğum zamanım 26 ocak diyo ama burdaki hesaplamada 1 şubat diyo yüzde 100 hiçbizaman olmadığını biliyorum ama niye böyle anlamadım haftalar aynı tarihler ters

eşim şu an nöbette, sabah sekizde gelecek ve oruçlu olacak. gelince beni uyandırmadan yanıma uzanır... kapıdan girince hemen göreceği bi yere koyacam hediyesini... bi tşört bi de "benim babam bir bAŞKa " yazan tşörtü iç içe paketlettim :)

ben uzun suredır ev işi, yemek yapmıyorum
bı ben mıyım acaba yapmayan? hadi yemek neyse de.. ev işi?

Ben de bugün bütün gün evde olmama rağmen hiç bi iş yapmadım.ağrım filan da yok ama yattım bütün gün
canım ben uzun suredır iş yapmıyorum
yani 7. haftadan beri mide bulantılarından sonra
ama hiç istemıyorum yaa, eşim yavaş yavaş isyana basladı
yalan yok haklı
hiçbir şey yapmıyorum
ama ona soymeıyorum haklı oldugunu tabii

Masallah canm sizede..evet uc boyutlu usg.seninki de hareketli mi bizim ki cok hareketli.tam uc ayligiz.sata gore tam yuzde yuz uyumlu dedi.nasi buyumus ya herseyleri de var :)
Aynen masallah yaa
Ilk elleri hareket ediodu sonra durdu poposunu hafiften kaldirip kayar gibi yapti 3,4kez degisikti pek tarif edemiyorum ama sirt kismi oynadi
Ben kese gordugum zamanki dediğine gore takvim tuttum bugun 11+4tum ama doktor tam 12sin dedi satla uyumlu dedi sanirim aralik sonu olabilir dogum :)

Kizlaaar 3 kilo vermisim ben daha dogrusu aldigim kilo 2.5tu 3vermisim sanirim seftali nektarin kilo verdiriyo:))
Istahsizliktan bari meyve yiyim diyorum oda pek yaramamis sanirim...
Bunu emzirme isi bittikten sonra kilo veremessem deniycem

Esimde ultrason fotosuna bakip yavrum benim diyip opuyor bu erkekler bazen cok komikler

Kizlaaar 3 kilo vermisim ben daha dogrusu aldigim kilo 2.5tu 3vermisim sanirim seftali nektarin kilo verdiriyo:))
Istahsizliktan bari meyve yiyim diyorum oda pek yaramamis sanirim...
Bunu emzirme isi bittikten sonra kilo veremessem deniycem
Ayyy canım ne güzel benim iştahım o kadar açık ki kendimi hep durduruyorum yeme yeme diye o kadar 5 kilo aldım ve daha 9+4 üm... Valla ne yapacağım bilmiyorum dün diyetisyene gittim onunla görüştüm acaba çok mu yemek yiyiyorum biraz daha kendimi frenleyim mi diye Kadıncağız benim yediklerimi dinledi bunlar az dedi üzerine 2 öğün daha koydu üstelik yatmadan yarım saat öncede 1 dilim tam buğday ekmeyi 1 dilim peynir 2 çeri domates ve 1 Salatalık koydu ben doktorun dediklerini yesem heralde kapılardan geçeçemem... Ama benim tek sorunum düşük tehlikem olduğu için sürekli yatış halindeyim sanırsam ondan alıyorum

Bebeğin önden gidiyor benimki de öyle bu hesaptan 3-4 gün önde çıkmıştı

slm kizlar 5 hafta 6 gun luk benim ama akinti iki gunden beri devam ediyo pecete bulasio cok korkuyorum.. bole olan varmi

slm kizlar 5 hafta 6 gun luk benim ama akinti iki gunden beri devam ediyo pecete bulasio cok korkuyorum.. bole olan varmi
Selam canım hayırlı olsun bebeğin. Akıntı hepimizde var tengi koyulaşmadığı sürece sorun yok. Ben doktoruma sorma gereği bile duymadım çünkü normal bütün hormonlar denge değişiyo

Ya kızlar bu aksam cok kotu oldum yeni yeni agrılarım gecti.
Hamileligim cok rahat geciyor derken bu aksam iftar sırasında bir anda bıcak saplanır gıbı his olusmaya basladı. Sonra şiddetli karın agrısı, yanlarım falan da agrıdı ama eşim falan baya rahattı uzan biraz dediler , ilk basta o da gecirmedi agrıyı ama suan yok oldu eşim biraz ovdu belimi falan.
Normal midir sizce, doktorum falan da yok sabit, arayıp soramıyorum internete yazılanlar da her telden zaten..

Maşallah bebis ler büyüyo sesizce kipirtilar başlar yakında 2. Bebis ya benim onun için pek heyecan yok kusma lara mide bulantilarina devam akıntı 2 gündür bende de var bildiğin sumuk şu yapıda ve beyaz sanırım adet dönemin dedim ciddiye almadım bugün temizlik yapayım dedim belim felaket suan Yatamiyorum diyebilirim

Evet. Evet ayni hareketleri yapti bizimki de.sanki kaydiraktan kayiyordu.ben 12+2 yim su an.dr un dedigiyle tam yani.son adet tarihi ile de yuzde yuz uyumlu dedi .3 ocak dogum tarihi dedi canim aralik degil.sezeryan olursa kayar anca..

bende hergün var canım o ağrılar, bişey olmaz Allahın izniyle ama dayanılmaz olursa doktora danış canım

Iftar sofrasi derken oruc mu tuttun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…