2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben öyle seylerı besledıkten sonra verıyorum :) bızımle sofraya oturmasına bayılıyor.
blw mi yapıyordun sen?
Yok ben ortaya karisik genellikle sivi pure vs ben yediriyorum bazende eline veriyorum ama cogunlukla ben besliyorum parktayiz diye eline verdim yoksa o tarz seyleri eline evde vermem :)

Deneyelim bakalim insallah sever birazda onla oyalanir

60 tl olan vardı o mu :) bizde öyle birşey aldik bir kac ay için is görür
50-60 arası bişeydi pembe :) sevmez diye düşündüm ama sevdi valla. Dandik kırılır demiştim okadar vura vura geziyor hiçbişey olmuyor. Önünde az oyuncak var ama benimkinin oyuncakla işi yok,bazen yiyor okadar :)

Bende 45 almistim yetti de artti onunde telefon direksiyon iki dugme birde vites var

Biz hep yürüteçte büyümüşüz. 11 aylık yürümüşüm,bacaklarım çarpık değil,duruş bozukluğum yok. Gayet iyi olduğumu söylerler :)) sadece tehlikeli olabiliyor onun içinde önlem almak laxım.

Biz hep televizyon karşısında büyüdük, pirinç unlu mamalar ile beslendik, her türlü boyalı, kimyasallı paketli gıdayı yedik çocukken. Şimdi sen içine siniyorsa çocuğunu bizim çocukluğumuz gibi yetiştirebilirsin, ben doğrusu öğrenilmiş yanlışlarda ısrarcı bir anne değilim. Tarzlarımız farklı belli ki.

Atom heart mother
Ben de hergün bir damla carlson veriyrm. Sanki bi ara burada ise yaramadigindan bahsedildi ondan sana sordum. Çünkü sen yakın bir zamanda doktora gittin bingildagi falan için iyi demislerdi
bızım bıngıldak en son 3 parmaktı 1.5 cm olmus. bıngıldagı için etkili bence. ben ıkısınden de kullanıyorum

Ayy hif çok yoruldum. Anlatcak halim kalmadı kısaca kv kazığı diyelim. Bi de misafirlerim vardı bugün. Dün bu pok götüren evi baştan aşağı temizledim kırk posta çamaşırı hallettim hala da sepet dolu. Oğlan hiç durmadı kanguruyla sırtıma astım öyle süpürüp sildim evi. Gece de uyumadı. Sabahın köründe kalkıp yemekler yaptım. Kısaca pestilim çıktı

yaaa canını sıktığın şee bak...hem yorgunum hem gripim hem de üç çocuk grip hem de açım sinirlenmeye dermanım bile yok,,çok üşeniyom

Boncukluu çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Sayfaları okuyamadım ama gözüme ilişti bi yerde nebileyim de çok hastaymış geçmişler olsun allah iyilik versin.

yürüteçle ilgili bazı seyler hikaye bence. benımkı 2-3 sanıye ayakta duruyor
bu da yürüteç sayesınde.

Onun o boncuk gozlerini varya yerim yerim yerim yerrrr

Bazı şeylerde esneğim diyelim. Emeklemesindense yürüteçte olması taraftarıyım. Evimde televizyon kaldırıldı,yürüteçle bir tutmak manasız zarar bakımından.. organik tarımla ilgilenmiyorsan sırf pirinç unu vermiyorum çok iyi besliyorum kısmına katılmıyorum. Meyvenin,sebzenin ne olduğu belli değil. Oo taze süper diyoruz ama kimbilir ne ? Belkide biz bu anlamda çok daha sağlıklı büyüdük...

Atom heart mother
Ben de hergün bir damla carlson veriyrm. Sanki bi ara burada ise yaramadigindan bahsedildi ondan sana sordum. Çünkü sen yakın bir zamanda doktora gittin bingildagi falan için iyi demislerdi
Bingildak degilde, disi daha cabuk cikarabilir diye 3 gunde 1 olmak sartiyla 2 damla kullanacagim canim. 400 unitelik bi d vitamini carlson, kista gelsigi icin gunes gormeyecegi icin bu sekilde verebilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…