- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.581
Yurutec almadim kararsizim. Devirirse korkuyorum. Benimle yastiklarla bogusan bir cocuk. Pıt pıt sürmez onu. Ana kucagindan da cikinca esimde annemde alalim diyor. Pesinden gelir. Orasi supheli . Yurutecle ucar gider. Yeni sunnet oldu zaten . Ama suan tek koyabilecegim yurutec kaldiKoy yürütece sen onu. Benimki pat küt duvarlara vura vura koşuyor :)
Acil karar ver yakında yürüyecekler :) bende durmaz diyordum dandik bişey aldım hatta o yüzden. Ama çok sevdi,koşturuyor akşama kadar. Peşimden gelip bacağıma yapışıyor beni al diye :)Yurutec almadim kararsizim. Devirirse korkuyorum. Benimle yastiklarla bogusan bir cocuk. Pıt pıt sürmez onu. Ana kucagindan da cikinca esimde annemde alalim diyor. Pesinden gelir. Orasi supheli . Yurutecle ucar gider. Yeni sunnet oldu zaten . Ama suan tek koyabilecegim yurutec kaldi
Aynen insallah eksik cikmaz vermedk o kadarbence de mecbur . yaptıralım da kurtulalım
Ebebekte çok ucuza vardı ben onu aldım çok işe yaradı :) dene bence sever.Bak şimdi çıkıcam almaya
Yapmayın böyleee
Bizimki sevmedi simdi alsak sever mi acabaBak şimdi çıkıcam almaya
Yapmayın böyleee
Hİuf alacam sanirim yalnizken koyacagim birsey yok. Sandalye yada ana kucagina koyup mutfaga aliyorum yanima kucak istiyo. Devamli bir aglama. Ana kucagina tek birakamam. Emeklerken sandalyelere tutup kalkiyo kafayi vurur. Tv de unitenin ustunde duvara vurulacak daha. Uniteye tutup kalkiyor.Bak şimdi çıkıcam almaya
Yapmayın böyleee
Bende düşünüyorum ama ne kadar kalacak ki onun icinde benim oglan cok aceleci 1 2 aya kesin yururHİuf alacam sanirim yalnizken koyacagim birsey yok. Sandalye yada ana kucagina koyup mutfaga aliyorum yanima kucak istiyo. Devamli bir aglama. Ana kucagina tek birakamam. Emeklerken sandalyelere tutup kalkiyo kafayi vurur. Tv de unitenin ustunde duvara vurulacak daha. Uniteye tutup kalkiyor.
Simdi tam zamanlari bayilirlar kesinBizimki sevmedi simdi alsak sever mi acaba
Uyanikken yapabiliyorsan ne mutlu. Hem kucakta hem ev isi olmuyorArda bey uyanikken yemegimi yaptm camasirlari katladim karnimida doyurdum insallah uyursa bende uyucam ama hic oyle gözükmüyo
Bende düşünüyorum ama ne kadar kalacak ki onun icinde benim oglan cok aceleci 1 2 aya kesin yurur
Genelde islerimi uyanikken yapyrm uyuyunca dinleniyim diye sadece evi uyurken supuruyorm sesinden korkyo kucagima gelmek istyo smdi mutfaga yanima getrdm koydum yere plastikleride koydum onune yaptm yemegimiUyanikken yapabiliyorsan ne mutlu. Hem kucakta hem ev isi olmuyor
Hic blmyrm kp soyleyip duruyo alin diye ben bakiyim dedi daha bakcakSimdi tam zamanlari bayilirlar kesin
çıkarsa da hemen toparlarlar yaa bişi olmazAynen insallah eksik cikmaz vermedk o kadar
Et,yumurta,pekmez sıkça tüketiyorsa çok düşük çıkmaz. Diş varmı diş :)çıkarsa da hemen toparlarlar yaa bişi olmaz
bana eksık cıkacak gibi gelmıyor nedense
görücez bakalım
Her gun pekmez veryrm ise yariyo mu blmemçıkarsa da hemen toparlarlar yaa bişi olmaz
bana eksık cıkacak gibi gelmıyor nedense
görücez bakalım
Ben e bebekteki en ucuz olanın dahada ucuzunu alıcamEbebekte çok ucuza vardı ben onu aldım çok işe yaradı :) dene bence sever.
Hiç ilgi duymadığı oyuncağı kaldırmıştımBizimki sevmedi simdi alsak sever mi acaba
Vallahi koymadım koymadımHİuf alacam sanirim yalnizken koyacagim birsey yok. Sandalye yada ana kucagina koyup mutfaga aliyorum yanima kucak istiyo. Devamli bir aglama. Ana kucagina tek birakamam. Emeklerken sandalyelere tutup kalkiyo kafayi vurur. Tv de unitenin ustunde duvara vurulacak daha. Uniteye tutup kalkiyor.
Hergun dusunecegime birgun cile cekip yaptiririm dedim, gozumu karartip yaptirdim valla. Pisman degilimferromixin piyasadaki en verilebilir demir ilaci bence bu arada..
Bu arada dun gece uyumayan bebekler listesinde benimkide mevcutdogru duzgun uyumadigi gibi 5.30 da gozlerini acmisti gene. Yanima aldim gene uyumadi. Ne geceymis arkadas dolunay mi vardi neydi su andada ayagimda direniyor yemegini ne zaman yapicam yetistiricem belli degil
Kızlar ellerim çok kötü bise fayda etmiyor vazelin sürdüm aynı
Bise önerir misiniz
Yurutec almadim kararsizim. Devirirse korkuyorum. Benimle yastiklarla bogusan bir cocuk. Pıt pıt sürmez onu. Ana kucagindan da cikinca esimde annemde alalim diyor. Pesinden gelir. Orasi supheli . Yurutecle ucar gider. Yeni sunnet oldu zaten . Ama suan tek koyabilecegim yurutec kaldi
Aynen katılıyorumBende istyrm ama esimle cok problemlerimiz var smdilik kalsn bi kosede 2. Bi cocugu hakettiğini dusunmuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?