2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende otomatık sallanan beşik almasaydım kafayı yemıstım heralde
annem 13 gün kalıp gitti. 15 gunden sonra gazı basladı
kabus gunlerdı yaaa. uykuya hasrettım, süt için uyku gereklıydı.
Benimki emerken çok iyiydi,emer uyurdu. Emmeyi bırakınca uyumaz oldu. Salla dur..

Olablr canim hava bi iyi bi kotu insan bunaliyo

valla oyun parkında şuan az duruyor. yürütec en yakın arkadası
ya tv acık olacak, ya da onunla oynayacaksın . yere koyuyorum her yere saldırıyor
tuvaletım geldı ya da karnım acıktı diyelım, hemen oyun bahcesıne koyuyorum
içim rahat sekılde halledıyorum işimi. fena ne kelıme 3 aylıkken sinirlenince dönüyordu
asla kolda yatmaz
koluna yatır kıyamet kopar. kesınlıkle kucagındayken kendıne dogru degıl dısarı dogru bakacak. şuan bile oyle tutmaya calıs hemen ıttırıyor nereye gıdecekse çok pasif ve agır hareket eden bırı ona bakamaz
zor bı cocuk

Yok ya ayaklandi derken emekliyor gidiyor tutup kalkiyor. Emeklemeyide begenmiyor . Tutunup kalkiyor. Oynarken bana tutunup duruyo ayakta hep. Gec yurusun. Erken yurumesini istemiyorum. Ana kucagindanda kurtarmis kendini yuzu koyun yerde kaciyordu ana kucagindan . Uzerine devirmedi sukur. Onada koymaya korkar oldum. Poposunu cekerek ksldiriyo kendini. Gunduz yapisigiz. Oyun oynuyoruz dans ediyoruz. Odadan cikinca basiyo aglamayi son surat pesimden emekliyo

Koy yürütece sen onu. Benimki pat küt duvarlara vura vura koşuyor :)

Koy yürütece sen onu. Benimki pat küt duvarlara vura vura koşuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…