- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.621
Buradayimm =) küsmüştüm buralara taki beni merak eden biri çikana kadar =) şaka bir yana çok yogun bir donemdeyim benimki günduz uyumayan sürekli hareket eden bi bebis oldu..birde bana düstü benden iki adim uzaklasmiyo..=) gecici bir donem olmasinu bekliyorum..sen nasilsin herkes ve bebisler iyidir insallah =)
tercih meselesi tabii ki. ama bu cevreden duyulan bir şey degılHerkes dilediği gibi yapar elbette ama ben doktor önerisi dururken etraftan duyduklarımı referans almam.
Sen su sekil geyinirsin ben bu sekil geyinirim.tercih meselesi tabii ki. ama bu cevreden duyulan bir şey degıl
insanın kendı tecrube ettıgı bişi. ben yurutec kullanmak ıstedım ve kullandım
sen ıstemedın kullanmadın. ben istemeseydım ne derse desınler kullanmazdım mesela.
Sen su sekil geyinirsin ben bu sekil geyinirim.
Ya zaten buda hevesli surekli yurut beni diyo emeklemeyi birakti surekli tutunup ayaga kalkiyo elini birakiyo bi kac saniye sonra dusuyoBenim arda 9 aylik yuruyordu demedi.deme yurur
Aaa senin gibi bir forum gurusu nasil bilmezo ne kız
esprıyı kacırdımAaa senin gibi bir forum gurusu nasil bilmezyaz google amcaya yazini okuyunca o geldi aklima :)
İşte ben de istemiyorum ve kullanmıyorum zaten. İstememe sebebim de doktorumuzun açıklaması, yani yetkin ve yeterli bir tıbbi otoritenin bildirimleri. Yürüteç kullanılarak büyümüş nesil benim için bir referans olamaz, annemler filan da "biz sizi böyle büyüttük" diyor ama "ölmemiş , büyümüş olmamız bir neslin daha telef sebebi değil anne" diyorum.tercih meselesi tabii ki. ama bu cevreden duyulan bir şey degıl
insanın kendı tecrube ettıgı bişi. ben yurutec kullanmak ıstedım ve kullandım
sen ıstemedın kullanmadın. ben istemeseydım ne derse desınler kullanmazdım mesela.
kanguru kullandın mı?İşte ben de istemiyorum ve kullanmıyorum zaten. İstememe sebebim de doktorumuzun açıklaması, yani yetkin ve yeterli bir tıbbi otoritenin bildirimleri. Yürüteç kullanılarak büyümüş nesil benim için bir referans olamaz, annemler filan da "biz sizi böyle büyüttük" diyor ama "ölmemiş , büyümüş olmamız bir neslin daha telef sebebi değil anne" diyorum.
İyiyiz çok şükür, aşıydı, kan tahliliydi, dişti, ek gıdaydı derken deli bir hızla büyütüyoruz Ballı LokmalarıBuradayimm =) küsmüştüm buralara taki beni merak eden biri çikana kadar =) şaka bir yana çok yogun bir donemdeyim benimki günduz uyumayan sürekli hareket eden bi bebis oldu..birde bana düstü benden iki adim uzaklasmiyo..=) gecici bir donem olmasinu bekliyorum..sen nasilsin herkes ve bebisler iyidir insallah =)
Kullandım ama çok sınırlı, zaten onda da doktor 20 dakikayı geçmemeye özen gösterin demişti. Ben kanguruda bile kollarımla poposuna destek veriyordum, zaten öyle olunca da çok kısa süre sonra bir kenara attım kanguruyu. Kucakta taşıdım dışarıda filan.kanguru kullandın mı?
yürütece karsı olan onu da kullanmasın dıyecektımKullandım ama çok sınırlı, zaten onda da doktor 20 dakikayı geçmemeye özen gösterin demişti. Ben kanguruda bile kollarımla poposuna destek veriyordum, zaten öyle olunca da çok kısa süre sonra bir kenara attım kanguruyu. Kucakta taşıdım dışarıda filan.
Anlatamadım herhalde; senin demenle değil, doktorun demesiyle hareket ediyorum, o yüzden sen kendi bebeğine uygula dediklerini.yürütece karsı olan onu da kullanmasın dıyecektım
merak etme anladım ben. bana aynı mantık geldıgını söyledım sadece.Anlatamadım herhalde; senin demenle değil, doktorun demesiyle hareket ediyorum, o yüzden sen kendi bebeğine uygula dediklerini.
Aglamaktan helak oluyor. Yere koysam bir yere kafayi vuracak. Bende yurutec istemiyordim ama Bazi seyler sartlara gore degisiyor. Koyacagim 10 yada 20 dk zaten. Sabahtan aksama kadar durmayacak. Gec yurusun fark etmezAynen, biz de geçen Cumartesi baktırdık, çok şükür tek seferde buldu bebek hemşiresi. Zaten o hastanenin bebek hemşiresi meşhurmuş, ona da güvenerek yaptırdım gitti. Sağolsun eli hafifmiş. Ferromixin'e devam ediyoruz, böyle iyi çok şükür.
Uyandı geldi bizim zilli de, ne güzel çay demlenmiş, tatlı yapmıştım söylemesi ayıp, çerez filan takılyoruz Laptoplarda, uyandı bizim Müdire hanım.
Aldık kanepeye yanımıza oturttuk, anam sen misin oturtan! Bu bir başladı azar çekmeye, Allahım inanamazsın. İlk başta gülme krizinden akıl edemedim ama sonra baktım ki baya dolmuş yav bu kız, aldım telefonu çaktırmadan video çektim. tam 4 dakika eliyle koluyla hayali birini azarladı, ama görmen lazım , sinirden kaskatı kesiliyor, yumruklarını sıkıyor, ayakları ile tepiniyor filan. Tabii delikanlılığı uzun sürmedi, dışarıdan uçak sesi gelince tırstı hemen babaya bakıyor, "Ne oldu tüylü bamya, kuyruğu bacaklarının arasına aldın hemen" dedim, bakıyor boncuk boncuk, gülmekten öldük.
Neutrogena el kremi, tavsiye ederim, gerçekten işe yarıyor.
Bizim doktor yürüteç veya hoppala asla önermiyorum dedi. Yürümesini geciktirdiği gibi denge kurmasını da güçleştiriyormuş, ayrıca anatomik olarak da vücudun ağırlığını dengeleyemedikleri için duruş bozukluklarına sebep olabilir dedi. Zaten benim de pek alasım yoktu, kilo verir orada tepine tepine.
Bnde aliyim ondanbende hünnapın keçi boynuzu özünü verıyorum
Bendim canim o. Yanlis anlasilmasin d vitamini ise yarar. Alinan yerle alakali. Suphem vardi . DegistirdimAtom heart mother
Ben de hergün bir damla carlson veriyrm. Sanki bi ara burada ise yaramadigindan bahsedildi ondan sana sordum. Çünkü sen yakın bir zamanda doktora gittin bingildagi falan için iyi demislerdi
Hayirli olsun canim. Gule gule kullansinHeyooo..
Kızlar yürüteç aldımm
Acayip eğlendi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?