2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle pazartesi sabahtan gelecek öğlene kadar tüm işi yapıp gidecek. Haftaiçi sadece süpürürsün gün aşırı. Bebekler büyüyene kadar düşünülmeli bence. İki haftada bir tam gün geleceğine her hafta yarım gün daha mantıklı. Ev hep temiz kalır.

Taneli yedirmeyi denedn mi ben arpa sehriye yildiz sehriye corbssi yapyrm veryrm yutuyo ayni sekilde pilav bulgur pilavida sulu yemekleri kendim yedtyrm oburlerini onune koyuyorm makarna havuc patates ekmek yutablyo kolayca basla bence smdiden
Denedim yemiyo. Oburu kolayina geliyor. Yerken devamli tukuruk yada ciglik halinde oluyir bazen yanlis kaciyor. Dr ugrasacaksin dedi yemezse biraz bekleyip tekrar takrar verilecek acikinca yiyecektir mecbur dedi. Deniycem bende. Bu arada Kabuz oldugu icin patates yada princ birini yemege koymayacagim. Beyaz kabak haslamasida iyi geliyormus kabizliga . Birinden duydum. Sadece kabagi haslayip vercem.

Bamya çok iyi geliyor kabızlığa. Dolabında var mı bilmem mevsimi geçti ama varsa çok iyi gelir. Blendırla mı eziyorsun? Gün gün daha az ez mesela. Öyle öyle alıştır. Birdebire zor gelebilir. Pilav dene tane tane.

Eline versen bsyler belki alisir koparıp yedikce Benmki de pure yemiyo mesela pure verdgm zaman kuscak gbi oluyo

Evet agzini kitliyor blender yapiyirdum. Oyle gun gun demiycem. Yogurtla ekmek yedirdim simdi

Pirinç yerine bulgur vermeyi deneyebilirsin, daha lifli sonuçta. Bir de çorbasına sebze ağırlıklı koy, kabak, ıspanak, yerse pırasa. Bunlar bağırsaklarını yumuşak tutar. Yemeği pişip ılındıktan sonra da az bişey zeytinyağı ekle. Benim kızımda da sık sık kabızlık oluyor, böyle dengeliyorum.

Meyve olarak da erik ve armut işe yarıyor, bir de avokado.

disi patlamis sonunda

Gözün aydın hemşire

Sebze meyve ve yogurdunu eksik etmiyorum hic. Dogdugundan beri kabiz.40 gunlukten sonra. Demirde kullaniyoruz bi turlu normal olmadi. Cok az bir kac gun normal yapti. O yuzden demir ilaci degisti.

Ben bayadir taneli yediriyorum alıştı yaninda oluyorum bakıyorum hep hic blendr kullanmadim once ben pütürlü ezdim verdim simdi de taneli yiyor herşeyi korkma ver ben sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…