2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

8 Ay 26 gunluk kontrolumuzu olduk. Boyumuz kilomuz iyi. Zaditen bir ay daha devam . Egzemalar , goz kaşıntısı yok ama sonbahar gecis donemi oldugu icin bir ay daha kullanacağız. Bingildak kapanmak uzere çok az kalmış.

Kansizlik belirtisi yok. Demir ilacini degistirdik. Kan 1 yaşinda bakılacak.

Ana yemeklere bir tutam tuz eklenecek. Taneli yemege alisacak . Hala taneli yemiyor. Taneli yedirmeye ugrasacagim bu hafta. İnsallah olur. Sur un yaptigi gibi yanlis hatirlamiyorsam Sur du. Cubuk makarnayi parcalara bol ver dedi. Sabah kahvalti tek tek. Oyle seyler. 10. Ay ortu ser. Tabagina bol. Elinden tutup bir iki defa agzina gotur sonra o kendi yapsin dedi. 10 ayi kacirirsan 4 yasina kadar taneli yiyemiyebilir dedi.Bagimli ve agresif oluyorlarmis. Taneli yemege alustir dedi. Asi yok bizde. Saglik bakanligi 1. Yas ve ilkokul birdeki kizamik asisi var onu yaptircam.

yine biriful bir yazı

Maşallah minnoşa...
Şu suriyelilerden sebep vurulacak aşıyı mı vurmadı
Sen mi istemedin dr mu yapmadı

Taneli yedirmeyi denedn mi ben arpa sehriye yildiz sehriye corbssi yapyrm veryrm yutuyo ayni sekilde pilav bulgur pilavida sulu yemekleri kendim yedtyrm oburlerini onune koyuyorm makarna havuc patates ekmek yutablyo kolayca basla bence smdiden

Maşallah oğluna mis
Bize 9. Aydaki ikinci dozu da Sağlık Bakanlığının kampanyasi olarak anlattılar.. bilemedim.

Maşallah minnoşa...
Şu suriyelilerden sebep vurulacak aşıyı mı vurmadı
Sen mi istemedin dr mu yapmadı
Taa onceki kontrollerde sormustum. Dr herkese yapmiyo dedi. Kizamik salgini ilk baharda oluyormus. Ocakta kizamik asisi olmus oluyor zaten. Esimlede gorustum. Zorunlu degilse yaptirmiycam. Suriyelilerle temasimiz yok. Sonucta biraz daha buyusun yurt dusina kisa aralikli gezmeyede gidebiliriz. Ordada aşi yaptirmam gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…