- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.781
Hergün blendırı daha az yap. Bende öyle yapıyorum. Artık çok az blendır yapıyorum. Şehriye çorbası vs yiyor.Evet agzini kitliyor blender yapiyirdum. Oyle gun gun demiycem. Yogurtla ekmek yedirdim simdi
Bencede basta oyle vermek gerekiyor. Alistimi zor oluyor. Bebekken refluden dolayi boguluyordu . İki kez ciddi bogulmasi oldu morardi. Onun etkisi sanirim korktum eline birsey vermeye. Cok yanlis kaciriyo ya.Ben bayadir taneli yediriyorum alıştı yaninda oluyorum bakıyorum hep hic blendr kullanmadim once ben pütürlü ezdim verdim simdi de taneli yiyor herşeyi korkma ver ben sende
İnsallah pembe . Allah duani kabul etsin. Gönlunuze gore hayirlisiyla versinYa ağzı dualı yok mu?
Şu enişteme pazartesi günü muş cıksın..
Allah için bi dua edin be..
Yüksekova şemdinli kızıtepe..
Heryeri yazdı...
Allah için be..
Bi dua edin..ağlamaktan eridim ya..
Anneler mümünin mümine duasıdır..
Hiç bmyle olmadım..
Ne olur içten bi ah diyin bize
Bağırsaklarını sorunlu demek ki yavrucağın, benim de bir ömür öyle geçti, hep sindirim problemim vardır. Hamilelikte iyice artmıştı, ben de ona göre besleniyorum. Mesela kuru kayısıyı sıcak suda bekletip püre yapsan versen? Muhallebisini yulaf unu ile yapsan? Yoğurdunu prebiyotik olması açısından her defasında yeni maya ile mayalamaya çalışsan? Ben öyle yapıyorum, daha iyi gidiyor sanki.Sebze meyve ve yogurdunu eksik etmiyorum hic. Dogdugundan beri kabiz.40 gunlukten sonra. Demirde kullaniyoruz bi turlu normal olmadi. Cok az bir kac gun normal yapti. O yuzden demir ilaci degisti.
Çok istemişsin, Allah gönlüne göre versin inşallah Pembe, böyle bir şeyi çok isteyen gördüğüm zaman hep dilerim, Allah gönlünce versin diye. İnsanın istediğinin olması nasıl bir ödül, nasıl bir mutluluktur bilirim çünkü.Ya ağzı dualı yok mu?
Heryeri yazdı...
Allah için be..
Hiç bmyle olmadım..
evet onu kapalı salıncaklardan canım..salıncağın hiç bir aksamına dokunmadı bile dertop oldu..korkunca geri indirdim hiç hoşuna gitmedi sallanmak ,halbuki hafifte sallamıştımönü kapalı salıncaklardandı dimi? ben ona bıldırdım
inşallah pembe,allahım gönlüne göre versin...vallahi ta yürekten dua ettim,inşallah kabul olurYa ağzı dualı yok mu?
Heryeri yazdı...
Allah için be..
Hiç bmyle olmadım..
Pembeee hakkınızda hayırlısı canım....Ya ağzı dualı yok mu?
Heryeri yazdı...
Allah için be..
Hiç bmyle olmadım..
Ah ah neler yapmiyorum. Evet sadece ek gidaya gecince olmadi. Anne sutude az aldi . Mamalarda kabiz yapiyor ama bazi bebekte yapmiyor. Bunyesi oyle demekki. Sindirim sorunu olacak . Muhallebisini yulaf unuyla yaparim iyi fikir. Muhallebi bir kere yaptim . Kabiz diye yapmiyordum princ unutla yapiliyor diye. Armut ise yaramiyo kayisiyida denerim . 10 gun demir ilacina ara vercez digerini basliycam sonra , daha iyi olur o zaman. Fark eder belki. Misir unu veriyorum. Bal kabagi vercemBağırsaklarını sorunlu demek ki yavrucağın, benim de bir ömür öyle geçti, hep sindirim problemim vardır. Hamilelikte iyice artmıştı, ben de ona göre besleniyorum. Mesela kuru kayısıyı sıcak suda bekletip püre yapsan versen? Muhallebisini yulaf unu ile yapsan? Yoğurdunu prebiyotik olması açısından her defasında yeni maya ile mayalamaya çalışsan? Ben öyle yapıyorum, daha iyi gidiyor sanki.
Kaptırma kendiniBugn yemeyim ben en iyisihamilyken bile daha az yiyodm valla
Sevindim ne güzel kurtuldunuz bi aşıdanTaa onceki kontrollerde sormustum. Dr herkese yapmiyo dedi. Kizamik salgini ilk baharda oluyormus. Ocakta kizamik asisi olmus oluyor zaten. Esimlede gorustum. Zorunlu degilse yaptirmiycam. Suriyelilerle temasimiz yok. Sonucta biraz daha buyusun yurt dusina kisa aralikli gezmeyede gidebiliriz. Ordada aşi yaptirmam gerekmiyor.
Harikaa olurKesinlikle pazartesi sabahtan gelecek öğlene kadar tüm işi yapıp gidecek. Haftaiçi sadece süpürürsün gün aşırı. Bebekler büyüyene kadar düşünülmeli bence. İki haftada bir tam gün geleceğine her hafta yarım gün daha mantıklı. Ev hep temiz kalır.
2.ye olabilir diye ne zamn der dr çok merak ediyorumMecburi sezeryan
Ne ekmeği kullanıyosun minnoşaEvet agzini kitliyor blender yapiyirdum. Oyle gun gun demiycem. Yogurtla ekmek yedirdim simdi
Halk ekmekten ruşeymli yada tam bugday. İcini veriyorumKaptırma kendini
İnsan yedikçe doyucam sanıyo
Ama yedikçe yemek istiyo...
Sevindim ne güzel kurtuldunuz bi aşıdan
Harikaa olur
2.ye olabilir diye ne zamn der dr çok merak ediyorum
Hiç gitmedim kontrole
Ne ekmeği kullanıyosun minnoşa
aynen öyle oluyo yemek olmazsa illa abur cuburKaptırma kendini
İnsan yedikçe doyucam sanıyo
Ama yedikçe yemek istiyo...
Sevindim ne güzel kurtuldunuz bi aşıdan
Harikaa olur
2.ye olabilir diye ne zamn der dr çok merak ediyorum
Hiç gitmedim kontrole
Ne ekmeği kullanıyosun minnoşa
Aaa süperHalk ekmekten ruşeymli yada tam bugday. İcini veriyorum
Yeme ya yemeaynen öyle oluyo yemek olmazsa illa abur cubur
Yemedim valla aksamda az yerim insallahYeme ya yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?