2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bayadir taneli yediriyorum alıştı yaninda oluyorum bakıyorum hep hic blendr kullanmadim once ben pütürlü ezdim verdim simdi de taneli yiyor herşeyi korkma ver ben sende
Bencede basta oyle vermek gerekiyor. Alistimi zor oluyor. Bebekken refluden dolayi boguluyordu . İki kez ciddi bogulmasi oldu morardi. Onun etkisi sanirim korktum eline birsey vermeye. Cok yanlis kaciriyo ya.
Denerim kizlar verdiginiz bilgileri

Ya ağzı dualı yok mu?
Şu enişteme pazartesi günü muş cıksın..
Allah için bi dua edin be..
Yüksekova şemdinli kızıtepe..
Heryeri yazdı...
Allah için be..
Bi dua edin..ağlamaktan eridim ya..
Anneler mümünin mümine duasıdır..
Hiç bmyle olmadım..
Ne olur içten bi ah diyin bize

İnsallah pembe . Allah duani kabul etsin. Gönlunuze gore hayirlisiyla versin

Sebze meyve ve yogurdunu eksik etmiyorum hic. Dogdugundan beri kabiz.40 gunlukten sonra. Demirde kullaniyoruz bi turlu normal olmadi. Cok az bir kac gun normal yapti. O yuzden demir ilaci degisti.
Bağırsaklarını sorunlu demek ki yavrucağın, benim de bir ömür öyle geçti, hep sindirim problemim vardır. Hamilelikte iyice artmıştı, ben de ona göre besleniyorum. Mesela kuru kayısıyı sıcak suda bekletip püre yapsan versen? Muhallebisini yulaf unu ile yapsan? Yoğurdunu prebiyotik olması açısından her defasında yeni maya ile mayalamaya çalışsan? Ben öyle yapıyorum, daha iyi gidiyor sanki.

Çok istemişsin, Allah gönlüne göre versin inşallah Pembe, böyle bir şeyi çok isteyen gördüğüm zaman hep dilerim, Allah gönlünce versin diye. İnsanın istediğinin olması nasıl bir ödül, nasıl bir mutluluktur bilirim çünkü.

inşallah pembe,allahım gönlüne göre versin...vallahi ta yürekten dua ettim,inşallah kabul olur

Pembeee hakkınızda hayırlısı canım....
Rabbim kalbindekini ömrüne hayırlı etsin inşallah...
Hayırlı.... iseeeee olsunnnnnn

Ah ah neler yapmiyorum. Evet sadece ek gidaya gecince olmadi. Anne sutude az aldi . Mamalarda kabiz yapiyor ama bazi bebekte yapmiyor. Bunyesi oyle demekki. Sindirim sorunu olacak . Muhallebisini yulaf unuyla yaparim iyi fikir. Muhallebi bir kere yaptim . Kabiz diye yapmiyordum princ unutla yapiliyor diye. Armut ise yaramiyo kayisiyida denerim . 10 gun demir ilacina ara vercez digerini basliycam sonra , daha iyi olur o zaman. Fark eder belki. Misir unu veriyorum. Bal kabagi vercem

Bugn yemeyim ben en iyisi hamilyken bile daha az yiyodm valla
Kaptırma kendini
İnsan yedikçe doyucam sanıyo
Ama yedikçe yemek istiyo...

Sevindim ne güzel kurtuldunuz bi aşıdan
Harikaa olur
Mecburi sezeryan
2.ye olabilir diye ne zamn der dr çok merak ediyorum
Hiç gitmedim kontrole

Evet agzini kitliyor blender yapiyirdum. Oyle gun gun demiycem. Yogurtla ekmek yedirdim simdi
Ne ekmeği kullanıyosun minnoşa

Halk ekmekten ruşeymli yada tam bugday. İcini veriyorum

Kızlar Merhaba
Kızımı bugün parka götürdüm gribi olduğu halde. ...

Evde ağlıyor balkona çıkiyoruz susuyor
Giydirip çıkardım nasıl seviniyor etrafa gülüyor

Sallandı kaydirdim birazda oturdum kucagimda etrafı inceledi çocukları herseyi..

Sonra pazara gittik yerli muz ve hamsi balığı aldık çıktık
iki tane orta boy kızarmış balık yedi maşallah
uzerinede muz yedirdim
annesine çekmiş büyük balık sevmiyor kizimmm

Ahh o kilolar veremiyorum kızıma eve yetisemiyorumki kendime çorba salata sebze yemeği hazırlayayim

Teyzemin kızının düğünü var kasımda bu gobekle ben nasıl elbise giycem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…