- 30 Ocak 2015
- 19.730
- 27.701
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.321
Ay iyiki bogazina kacmamis kucuk yaramazlara bak sen ağzının tadini naslda bilmis bi kaseyr yakin yemisYemis canim ya bende anlamadim ama nohutu bugdayi yemis kucuk nohutlardandi herseyi yemis nar haric
Eder herhalde ama cig mi verceksn pisirip mi sert ya bilemedm etmeyeblirdecadıya ne yemek yapsam yaabugun pazar var. evde sadece kerevız var
aslında kerevızi yogurtla yapıp vermek ıstıyorum. el blanderı pürüzsüz eder mı yaa
elmayı etmıs mesela
Muhallebi vermiyorum kabiz diye piti yilaf unuyla yap dedi. Arada onunla yapacagim. Suyla yapiliyor. Devam sutuyle yapilan varsa devam sutu ekliyorsun. Yedigi kadar dokup iliktan biraz sicak suyla hazirliyorum . Tahilli kullaniyorum. Princ unlu kasik mamasi kabiz yapar diye onuda kullanmiyorum. İcine meyve katabilirsin. Princunlunun tadi yok. Digerlerine birsey katmiyorum.Mis kasik mamasını nasil veriyorsun yani içine birşey katiyormusun yoksa sade mi ilk defa vericem akşam yatmadan önce ama bilemedim
Sorma ya ilk defa yaptilar boyle biseyi ama bidaha yapamazlar herhaldeAy iyiki bogazina kacmamis kucuk yaramazlara bak sen ağzının tadini naslda bilmis bi kaseyr yakin yemis
Tesekkur ederim canım sütlü irmikli balli olanından aldim kahvaltısı na biraz koyuyordum severek yiyor ilk defa sade vereceğim umarim tok tutar çünkü anne sutu tutmuyor artık gece defalarca uyanıyoruzMuhallebi vermiyorum kabiz diye piti yilaf unuyla yap dedi. Arada onunla yapacagim. Suyla yapiliyor. Devam sutuyle yapilan varsa devam sutu ekliyorsun. Yedigi kadar dokup iliktan biraz sicak suyla hazirliyorum . Tahilli kullaniyorum. Princ unlu kasik mamasi kabiz yapar diye onuda kullanmiyorum. İcine meyve katabilirsin. Princunlunun tadi yok. Digerlerine birsey katmiyorum.
Bizim yediklerimizden veriyormuş bi de muzla hasalanmis yumurta gerisi emmece.Hic mi emiyormu sadece
Insallah canim bunlar cok fena gecen kv yogurt yediriyo nasl yiyo isthla ben verincede agzini kitliyo beyfendi bide mama sandalyesinde asla durmuyo yerlerde yediriyormSorma ya ilk defa yaptilar boyle biseyi ama bidaha yapamazlar herhalde
Balli mi aliyorsun bal yasak bir yasa kadar. Gece kasik mamasindan veriyorum ama uyaniyor. Gece gunduz kasik mamalari karisik veriyorum bende.Tesekkur ederim canım sütlü irmikli balli olanından aldim kahvaltısı na biraz koyuyordum severek yiyor ilk defa sade vereceğim umarim tok tutar çünkü anne sutu tutmuyor artık gece defalarca uyanıyoruz
Canim bende bi oneride bulunuyum gece muhallebisi aldm yatarken veriyodm ama yinede kalkiyodu 100 kere iki gundur pirin unundan muhallebinyapiyorm icine elma rendeliyorm kendi sutumden katiyorm yediriyorm 3 kez kalkmaya basladi yarim saatte bi kalkiyoduTesekkur ederim canım sütlü irmikli balli olanından aldim kahvaltısı na biraz koyuyordum severek yiyor ilk defa sade vereceğim umarim tok tutar çünkü anne sutu tutmuyor artık gece defalarca uyanıyoruz
Arada tarhana yap kiş da geldi iyi gelir ona.Bizim yediklerimizden veriyormuş bi de muzla hasalanmis yumurta gerisi emmece.
Büyük oğlum beni o kadar bıktırdı ki hiçbir şey yapasim yok
Çatalla eziyorum ben artık surrcadıya ne yemek yapsam yaabugun pazar var. evde sadece kerevız var
aslında kerevızi yogurtla yapıp vermek ıstıyorum. el blanderı pürüzsüz eder mı yaa
elmayı etmıs mesela
Bal evet biliyorum yasak ama mama da bir problem olmadığını söyledi dr arti ustunde 5.aydan itibaren yaziyor ben onu sevdiği için mecbur veriyorumBalli mi aliyorsun bal yasak bir yasa kadar. Gece kasik mamasindan veriyorum ama uyaniyor. Gece gunduz kasik mamalari karisik veriyorum bende.
İstiyorum ama ev yapımı tarhanam yok. Bulmam lazimArada tarhana yap kiş da geldi iyi gelir ona.
Alacak tabi ben tosun paşa doğurdum yiğit verdim kucaklarini doldurdum torun verdim alcaklar kıcımin kenarlari .. Yok yok kicim bile değileymenta olsa faydacılık güder kaynanasına bişiler aldırırdı ama malesef erkek evladı var
Ćok beklicez sôrlen pempe, siparişimi ne zaman göndercen
ne yıyor peki?Ben o kadar useniyrm ki hic özel bise yapmiyrm
çiğ kereviz canımÇatalla eziyorum ben artık surr
Blender kullanmıyodum gerçi
Süzgeçtwn geçiriyodum
15-20 gündür çatalla exiyorum
Hatta artık daha az eziyorum pütüre alışsın diye
Yesin minnoş kerwviz çatallla ez bence naçizane fikrim
Afiywt olsun şimdiden
çiğ. evet etti. pürüzsüz degıl ama idare eder yaniEder herhalde ama cig mi verceksn pisirip mi sert ya bilemedm etmeyeblirde
geçmiş olsun.biz ev ahalisi hep hastalanmıştık,,nasıl bir illetse hepimizi yatağa düşürdü
pazarlarda yumurta, yufka satanlar tarhana da satıyor. nette de varİstiyorum ama ev yapımı tarhanam yok. Bulmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?