- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.341
tembel şeyAlacak tabi ben tosun paşa doğurdum yiğit verdim kucaklarini doldurdum torun verdim alcaklar kıcımin kenarlari .. Yok yok kicim bile değil
Ćok beklicez sôr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tembel şeyAlacak tabi ben tosun paşa doğurdum yiğit verdim kucaklarini doldurdum torun verdim alcaklar kıcımin kenarlari .. Yok yok kicim bile değil
Ćok beklicez sôr![]()
Ay ben de çok severimçiğ kereviz canım
ben genelde kendımıze yaparım. kerevızı rendeler yogurtlarım. ona da yaptım :=) 7-8 kaşık yedi olsun başlangıc olarak süper bana görehem tarhana yedi hem de ondan yedi.
sağ ol canım. bizim üst damak baya kabarmıs. alt damak beyazlasmıs. bi ara ince belli bardakta su içiyorduAy ben de çok severim
Ohh afiyet olsun senin minnağa
Bnde seviyorum yogurtlu ama mayonezde katyrm ben bide ben yedirmeyi deneyimçi
çiğ. evet etti. pürüzsüz degıl ama idare eder yani
Bende ayni durumdayim yerlerde yiyoruzInsallah canim bunlar cok fena gecen kv yogurt yediriyo nasl yiyo isthla ben verincede agzini kitliyo beyfendi bide mama sandalyesinde asla durmuyo yerlerde yediriyorm
geçmiş olsun.
sağol canımgeçmiş olsun.
Bosa mi alindi o mama sandalyeleriBende ayni durumdayim yerlerde yiyoruz
1 adet yastik isi goruyorBosa mi alindi o mama sandalyeleri![]()
Valla bizimki o zamanda otrmuyo ayaga kalkip duruyo bgn kac kere dustu her yerden tutunuyo duvardan destek alip ayakta duruyo tek eliyle sonra onuda birakiyo sirt ustu dusuyo kafayi vuruyo1 adet yastik isi goruyorcok fenalar ya sadece biz yemek yerken oturuyor ona
![]()
Masallah onaOglum bugun tam 15 sn tek basina ayakta durdu
Aceleci canim tutunup kalkiyo sonra da elini kolunu cekiyor birak diye bugun izlemi vardi hemdire oturtamadi bi turluMasallah onabu ocak bebeleri aceleci sanirim
![]()
maşallah tosunaOglum bugun tam 15 sn tek basina ayakta durdu
Bizimde 28inde durur insallah kucuk dotunun ustundeAceleci canim tutunup kalkiyo sonra da elini kolunu cekiyor birak diye bugun izlemi vardi hemdire oturtamadi bi turlu![]()
Esimdr yurutme evin içinde yururse durduramayiz gec yurusun diyoYurumesin daha dursun 8 aylik daha ben tam 8 aylik yurumusum babasi 9 aylik ortanca abisi 9 aylik yurudu buyugude kaynim cok pis dusurdugu icin yasinda yurudu erken yurumesi cok zor gercekten dengesini saglayabiliyor ama bakalim ne zaman yurur
Zor canim ama yururlerse yuruyorlar hiic dinlemiyorlar bileEsimdr yurutme evin içinde yururse durduramayiz gec yurusun diyo![]()
Biz ne yesek onu yiyiyone yıyor peki?
Ben de seneye düşünüyorum.pazarlarda yumurta, yufka satanlar tarhana da satıyor. nette de var
aklımda kaldı almak ıstıyorum. 7 tahıllı tarhana :=) son anda aklıma geldı ben yapmak ıstıyordum
ama kurumaz dıye vazgcetım. önümüzdekı yıl kendı tarhanamı yapıcam inş.
Benimki de durdu üç gün öncr şaşırdım vallaOglum bugun tam 15 sn tek basina ayakta durdu