2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İstiyorum ama ev yapımı tarhanam yok. Bulmam lazim

Makarnalütfen sitesinde 2 çeşit bebek tarhanası var, ben Kızıma oradan aldım, bir bak istersen.

Bende ayni durumdayim yerlerde yiyoruz

Bizde de aynı durum, Mama sandalyesi oyalanmak için var, yemek yemek için değil :işsiz:

Bosa mi alindi o mama sandalyeleri :KK70:

Sayılır, yemek haricinde her işe yarıyor, yemeği anakucağında sallana sallana yiyor hanım abla :KK46:

Biz ne yesek onu yiyiyo

Ben de seneye düşünüyorum.
Bu arada az önce turşu yaptım ınş.tutar:dua:

Eline koluna sağlık Biricik, inşallah güzel olur. Ben de bugün pazara gittim, Allahım neler aldım neler. Yarın ben de turşu kuracağım, çok heyecanlıyım.:halay:

Kızım hayatımıza girdiğinden beri herşey daha tatlı, daha emek verilesi.
Eskiden haftada 4-5 gün dışarıda yemek yiyen ben şimdi yemek yapıyorum, kavanoz konserve yaptım bir sürü domatesten, turşu kuruyorum filan.
Adam etti valla bu kız beni :hamarat:

Icine bi avuc nohut at canim cok lezzetli oluyo kutur kutur disrdan aldigimiz tursular gbi bide ben suyunu kaynatiyorm soguyunca koyuyorum

Yaa, nohutu ıslayıp mı koyuyoruz, yoksa kurudan mı? Nohutun maya vazifesi gördüğünü başka şeylerden de bilirim ama turşuya da konulduğunu hiç bilmiyordum.

:kahve:

Eline koluna sağlık Biricik, inşallah güzel olur. Ben de bugün pazara gittim, Allahım neler aldım neler. Yarın ben de turşu kuracağım, çok heyecanlıyım.:halay:

Eskiden haftada 4-5 gün dışarıda yemek yiyen ben şimdi yemek yapıyorum, kavanoz konserve yaptım bir sürü domatesten, turşu kuruyorum filan.

Yaa, nohutu ıslayıp mı koyuyoruz, yoksa kurudan mı? Nohutun maya vazifesi gördüğünü başka şeylerden de bilirim ama turşuya da konulduğunu hiç bilmiyordum.

Aynen oyle bende hergun yemek yapar oldum. Yogurt mayaliyorum:hamarat:. Bizde ona ayak uydurduk. Bizde sebze yemege basladik:KK48:

Makarnalütfen sitesinde 2 çeşit bebek tarhanası var, ben Kızıma oradan aldım, bir bak istersen.

Bizde de aynı durum, Mama sandalyesi oyalanmak için var, yemek yemek için değil :işsiz:

Sayılır, yemek haricinde her işe yarıyor, yemeği anakucağında sallana sallana yiyor hanım abla :KK46:
Bizde ya benm kucamgm yada oturma odasnda yerde eline kasik felan veryrm oyanirken yediriyorm :D

Yok canim yıkayıp direk icine atiyorum gecen senede oyle yaptim bu senede kütür kütür olmus dışardan aldgimuz tursular gbi

Bide salataliklari delmiyorum hic

Yurumesin daha dursun 8 aylik daha ben tam 8 aylik yurumusum babasi 9 aylik ortanca abisi 9 aylik yurudu buyugude kaynim cok pis dusurdugu icin yasinda yurudu erken yurumesi cok zor gercekten dengesini saglayabiliyor ama bakalim ne zaman yurur
benimki yürüdü canım,ama çok düşüyor

Back
X