2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tarifi verirmisin ben de yapiyim
meyve de koyuluyor ama ben koymuyorum. muz kullananlar koyabılır.
bende yenı yapmaya basladım deneme yanılmayla yapıyorum. tarıf verırım ama ölçü veremem :D
ceviz, tam bugday unu beyaz un, yumurta sarısı, yogurt, 1 çay kaşığı irmik, peynir.
tereyaglı tavada cevırdım. kıvamı sen ayarlayacaksın. yumusak olmasına dıkkat et. kendıme de yaptım sertlerı ben yıyorum

Surrender Surrender
Kız valla çok yoruluyorum. Dün on kişiden fazla misafirim vardı. İş ikram çocukları uyutma derken tüm dokuntuleri toplama bulasiklari toplama sililp süpürme bu güne kaldı. Yeni bitirdim işimi dinleneyim diyorum çocuklar bırakmıyorlar bir o b.k yapiyo bir diğeri. Bir onu temizle bezle bir diğerini. Bir onu doyur bir bunu..... :KK47:Bitmiyor anacım kendime hiç vakit ayiramiyom. Küçüğün emmesine guveniyom bi de bize yaptığım herşeyi veriym. Valla ayrıca bise yapmaya ne gücüm kaliyo ne vaktim
Ay ne dert yandım ha.
Yine de hamdolsun bugunumuze şükür:dua:

Surrender Surrender
Kız valla çok yoruluyorum. Dün on kişiden fazla misafirim vardı. İş ikram çocukları uyutma derken tüm dokuntuleri toplama bulasiklari toplama sililp süpürme bu güne kaldı. Yeni bitirdim işimi dinleneyim diyorum çocuklar bırakmıyorlar bir o b.k yapiyo bir diğeri. Bir onu temizle bezle bir diğerini. Bir onu doyur bir bunu..... :KK47:Bitmiyor anacım kendime hiç vakit ayiramiyom. Küçüğün emmesine guveniyom bi de bize yaptığım herşeyi veriym. Valla ayrıca bise yapmaya ne gücüm kaliyo ne vaktim
Ay ne dert yandım ha.
ooo senın başın baya kalabalıkmış allah yardımcın olsun :=)

Surrender Surrender
Ay ne dert yandım ha.

Kolay gelsin biricik:) ben de ikinci cocugu dusunemiyorum su an:) aklim hep bunda ;) yoruculugundan hiiicc suphe yok zaten,ben suna zor yetisiyorum bitane daha nasi yapcaksam hah

Surrender Surrender
Ay ne dert yandım ha.
Canım ben tek çocukla yapamiyorum ayrı sen iki çocukla yine iyisini maşallah 2 yaşına gelince dusunuyum bebek diyorum ama çok zor ya ik çocuk :duduk: bazen de diyorum simdi bqnq bağlı kardeşi olsa oynar falan hayaller :KK47: cevizli erişte yaptım yoğurtla yedirdim :kk77:paşaya sevdi şükür utu ve çamaşır beni bekliyor yapasim yok :kusmuk:

Csyrc asure yaptın mi çok canım istiyor ya komşulardan yapan da yok ben yapacam artik :KK70:

Hehe evet yeni kapadim altini,guzel olmus ya ikinci yapisim ama takdir ettm performansimi. Kiz kuccuk tencerede yap canin istemis bak etkilenme uzulurm o_O ins yakin zamanda yapip veren olur komsularindan

Back
X