- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.561
sonunda dolaba kemik suyu atabıldım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yiyiyor degıl aslında, zorla yedırıyorumYok bizimki beyfendi :) maaşallah senin bebik çoğu yemegi yiyor sen yazdıkça ben ozeniyorum
Benimde aynen ama söyleniyorum çok yemeyince bu defada agliyor sonra susturcam diye uğraşıyorum kısaca hem suçlu hem gucluyiyiyor degıl aslında, zorla yedırıyorumoyunla
bilmem neyle bir şekilde yedırıyorum. kırk takla atıyorum yesın dıye. bazen agzının üstüne vurasım bile gelıyor![]()
bende kzııyorum ama benımkı kaale almıyor pekBenimde aynen ama söyleniyorum çok yemeyince bu defada agliyor sonra susturcam diye uğraşıyorum kısaca hem suçlu hem guclu![]()
aa su da koymadım hiç. koyuluyordu dimi suSurrender surkoftenun icine biraz sut kat yumusacik oluyor
Ben su koymam hic sut koyarim cafe ci arkadas vardi o soylemisti oyle yapiyorum yumusacik oluyoraa su da koymadım hiç. koyuluyordu dimi su![]()
bi dahaki sefere denerım. cok kuru oldu yaaa.Ben su koymam hic sut koyarim cafe ci arkadas vardi o soylemisti oyle yapiyorum yumusacik oluyor
Ekmek yerine bulgur koy istersenaa su da koymadım hiç. koyuluyordu dimi su![]()
Ziyan olmasin yeyiver gitsinkızartınca olmadı
yemegı guzel olur beee![]()
yok kız ne zıyan olması. cocuga terbıyelı köfte yemegı yaparımZiyan olmasin yeyiver gitsin![]()
Illede yemicem diyon heyok kız ne zıyan olması. cocuga terbıyelı köfte yemegı yaparımkuru dedıysek kızartması olmadı. yemekte pamuk gıbı olur o
![]()
H hiuf a bağladım
Dayanamadım cevap yazcum..
Zaar bugün bi koyun boğazladın..
Ne o len..köfteler et suları
Ekmek içi sert yapar..sulandırarak pişit bari .yada üstüne domates koyda pişir
Bende kutban eti haşladım..
Ülen marifet gibi
Attım düdüklüye ...
Adamda kemikli et yedi..minnoşta. .
Kalan sular bizimdir bizimdir![]()
Olmaz mi canım salatası kisin çok güzel olur benim en sevdiğimLahana da var mı lahana![]()
Lahana osurtuyo beOlmaz mi canım salatası kisin çok güzel olur benim en sevdiğim![]()