- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #10.441
Canım maşallah çok güzel ve pozitif düşünmeni çok beğendim bununla geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına almayı nasıp etsin inşallah...Kızlar benim dün kanamam oldu çok korktum zaten birkaç gündür şiddetli ağrım vardı .birde üstüne kahverengi akıntı oldu ve sonrasında kanama pıhtı geldi.Pıhtıyı incelediğimde kan pıhtısıydı ama o korku insanı mahfediyor.Doktoru aradım anlattım.Acile git iğne vursunlar dedi.Gittik acile apar topar iğneyi vurdurdum.Ama doktorun gelmemesi usg kontrol etmemesi canımı sıkmıştı.Bugün dayanamayıp özel muayene gittim.İyiki de gitmişim.Bebeğimde sorun yok çok şükür.Miyomdan kaynaklı bir kanamaymış.Bu arada 2li testin usg sinede baktı yarın sabah gidip kan vericem.24 saati geçmemesi gerekiyor.Değerler normal hatırladığım ense kalınlığı 0.86 doktorum çok iyi dedi.1.5 saat bizimle konuştu usg görüntüsü aldı.Doktordan çok memnun kaldım.Riskli bir hamileliğim var ve bu doktorla devam edeceğim.Yaşayabileceğim bütün risklerden bahsettik ama hiç gerilmedim. Çünkü öyle güzel anlatıyor ki sizi rahatlatıyor.5 aya kadar düşük 5 ayda sonra erken doğum riskim var.Ama Allaha tevekkül ettim.Doğacağı yaşayacağı varsa doğar Rabbim onu bize verir. En azından doktor bulma derdim stresim son buldu.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder