2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kilosu ayina gore normal degerde fakat aylik kilo alimi onemli. Kiloya bakma fazla olanda az olanda kendi capinda degerlendirilir. 100 gr aylik cok dusuk. Buyume ve gelisme acisindan hizlilar. Dis huysuzlugu meme reddi olabilir pes etme. Pozisyon degistirerek emzir. Sutunu sag dolaba koy. Kahvaltisina koy . Ek besin aliyordur 9. Ay bitti. Diger ogunlerine kat fazlaligi. Kani git gide dusmesin. Beslenemedigi kanindandan belli dusukse
Evet canim cok az kilo aldi malesef.hatta 6 ayliktan 9 aylik arasinda 3 ayda tam 1 kilo almis.kilosu cok iyiydi bizim kizin.ne yapcam boyle bilmiyom psikilojim nozuldu iyice emmedikce.birakcak diye korkuyom.ilk oglum 2 yasinda ben kesmistim memeden.ama bu kiz hic emmiyo ;(

ince bulgurlu, tavuk sulu ıspanak yaptım cadıma. ilk defa soganları kavurdum ve az salça koydum. artık yemegın tadına bu şekilde alışması gerek.

Kasikla vermeyi hic denemedim sutumu bide oyle bi deneyim ben ya belki alir.cok pisman oldum ama kan damlasini kullanmadigima.10bucuk cikti degeri az dedi ebe.insallh dusmez dahada.artik bugunden itibaren basladim kan damlasina
Sen stres yaparsan emmez. Herkes ek gidaydi emzirmeydi herkes başka türlü uğraşıyor. Değişik değişik taktikler deneyip emzirmeye calis olmadi biberona alistircan. Dönem donem huylari degisiyor. İnsallah emer tekrar sutune yazik olmasin. Ama ugrasmanada ragmen emmiyorsa ek gidayla gideceksin yediklerine koyarak. İnsallah kasikla icer.

Sen stres yaparsan emmez. Herkes ek gidaydi emzirmeydi herkes başka türlü uğraşıyor. Değişik değişik taktikler deneyip emzirmeye calis olmadi biberona alistircan. Dönem donem huylari degisiyor. İnsallah emer tekrar sutune yazik olmasin. Ama ugrasmanada ragmen emmiyorsa ek gidayla gideceksin yediklerine koyarak. İnsallah kasikla icer.
Insallah canim kasikla olsun alir.dun gittigimde ebe bosuna ac birakma.emmek istemiyosa almaz.ac kaldigi bosuna cocugun diyo.bende ac birakiyomki meme alir diye ama inadi inat bu sefer ac duruyo yavrum :(

İyi akşamlar hanımlar.
Herkes iyidir umarım. Dün akşam günümüz vardı. Gün sahibinin akrabası olan kız, oğlumun gözlerini çok beğendi. İki üçtür, ay ne güzel gözleri yaa.. dedi. Sonuncu da Maşaallah dedi ama bu sabah kalktığnda oğlumun gözü baya şapaklanmıştı. Hiç olmazdı öyle. İlk gözüne birşey mi oldu dedim ama sonra o kızın dediği aklıma geldi. Nazardan olmuştur diye düşünüyorum.

Bu arada kan değerlerine baktıran var mı aranızda? Özellikle kan ilacını vermeyenlerden yaptıran var mı merak ettim. Ben 26 sına randevu aldım. Bakalım ne olacak.
canım ben baktırdımdemir damlası vermiyordum d vitamini de vermiyordum doktor onu da ayrıca istedi.ama ben 3 buçuk atıyodum değerler düşük çıkarsa eşim rezil ederdi ama şükür bütün değerleri çok iyi çıktı.ay nasıl sevindim anlatamam

Bugün çorbasıni icmedi yoğurdunu yemedi uyumadi sadece emmek istiyor

Ah bu dişler
Dün akşam babasıyla mandalina yedi hem yiyor hem yüzünü kiristiriyor çok komikti

Sanırım kızımın da üst dişleri çıkacak gece boyunca sürekli uyandı bir haftadır düzeni bozuldu iyice bu ara kk iyice sakinleşti H hiuf Pembedon5 Pembedon5 Surrender Surrender pitipitikare pitipitikare @Atom heart mother @nebileyim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar neredesiniz sizsiz olmuyor buralar sanırım minnoslar nefes aldirmiyor

Selam, aynı şekilde diş mesaisindeyim, üst iki dişi 2 gün arayla çıkardı, zor geçiyor valla, buraya bakmaya vakit bulamadım.
İnşallah senin bebiş kolay çıkarır, Allah hepimize güç kuvvet versin, her gün daha fazla ve daha kaliteli bir bakım&ilgi gerektiriyorlar Minnoşlar. :anne::KK200:

Back
X