2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bunun cinsiyetle bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
Bebekler zaman zaman ekmeyi farklı nedenlerle reddedebiliyirlar (orn yediklerimizle degisen sutun tadi, annenin değiştirdiği dus jeli, bebeğin ağrıyan bir tarafina baskı yapan tutuş şekli vb)...
Pes etmek yok. Farkli geleni bulup onu emmeye ikna etmek biz annelere dusen...
Olabilir canim ben çevremde gordugum kadariyla bi genelleme yaptm tabikide pes etmicez sutumuz varsa emmesi icin ugrascaz sonuna kadar

A
Kiz cocuklari emmeyi pek sevmiyo heralde arkadaslarimin da skntisi var bu yuzden resmen memeyle savasiyo deliriyo emmemek icin bi arkadasmn oglu var onds oyle bi sorun yok mesela hele bi arkadaşım bic bi zaman emmek istemiyo ben vermesem istemez verirkende ugrastryo baya diyo
Ayni beni anlatmislar vermesem istemez hic istemiyo.ama ben hata yaptim farkindayim
Oglum tam 6 aylik olunca ek gidaya basladim ozamana kadar anne sutunden baska hic bisey vermedim.bu seferde ek gidaya zor alisti.hala bile istahsiz.kizda bari boyle yapmayim dedim.biraz erken basladim ek gidaya.ondan sonra hep ek gida istedi anne sutu tatsiz geldi ona.yemek falan versem yiyo ama beni tamamen birakir diye vermiyom simdi

benim oğlan 3 kilo doğdu canım..o yaptırdığın aşı evet kızamık aşısı..aslında aşı takviminde yok,suriyelilerden dolayı yapıyorlar..ben istemedim..bende gündüzleri iki kere emziriyorum artık..24 saatte 3 kez emiyo ,,benim için önemli olan ek gıda..artık anne sütünün ne koruyuculuğu ne doyuruculuğu kalmadı sonuçta
Dogru diyosun aslinda artik ek gidaya agirlik vermeliyiz.bu arada 9 aylik bebek yuzde kac anne sutu yuzde kac ek gida almali bilen varmi.tam net bilgi yok nette her sayfada farkli yaziyo

Kıızzlaarr. Benim oğlan bu aralar çok fena hepinizinkiler gibi ama şu son 2 gün korkunçtu. Gelemedim buralara. Düm gece yarım saatte bir uyandı. Sabah herzamanki gibi yedide kalktı tamamen. Öğlen uyudu dedim bu iki saat uyur gece uyumadı ya desim hemen ben de yattım. Yarım saate kalktı yine. Kayınvalidemi çağırmayı gururuma yediremedim eşime dedim. Aramış annesini maze bayılacak uykusuzluktan git oğlana bak biraz demiş tamam evimi toparlayım giderim demiş. Zaten ölüyorum desen dur ben evimin işini halledeyim gelecem öyle öl der. Neysse geldi bu ben uyudum 2 saat şükürler olsun oğlanı uyuttu gitti. Bizimki yarım saat sonra yine kalktı tabi.
Bardakla içiyo suyunu. Su verirken baktım bardak tıkırdıyo. Diş göremedim ama her su verdiğimde bardağa tık tık bişi değiyo. Sanırım patladı ilk dişimiz :KK200: Ondan uyuyamadı gece demek ki yawrum. Bu gece yatırdım yine 1 saat içinde 3 kez uyandı. Calpol verdim ağrısı varsa diye emzirdim yatırdım tekrar. Bakalım işe yarayacak mı. Bu arada dışarı çıkmıştık eşimle hep beraber eşimin iş arkadaşıyla karşılaştık. Oğluşun ağzında kaşkol sarılıydı adam dedi ay durun bebeğe bi bakayım dedi indirdi kaşkolu şaappp diye ağzından öptü yawrumu iyi akşamlar dedi gitti. Tabi ben şok ben dumur kalakaldım öylece. Bu ne rahatlık arkadaş deli mi ne ! Eve gelince ağzını yüzünü yıkadım çoocuun.

Kıızzlaarr. Benim oğlan bu aralar çok fena hepinizinkiler gibi ama şu son 2 gün korkunçtu. Gelemedim buralara. Düm gece yarım saatte bir uyandı. Sabah herzamanki gibi yedide kalktı tamamen. Öğlen uyudu dedim bu iki saat uyur gece uyumadı ya desim hemen ben de yattım. Yarım saate kalktı yine. Kayınvalidemi çağırmayı gururuma yediremedim eşime dedim. Aramış annesini maze bayılacak uykusuzluktan git oğlana bak biraz demiş tamam evimi toparlayım giderim demiş. Zaten ölüyorum desen dur ben evimin işini halledeyim gelecem öyle öl der. Neysse geldi bu ben uyudum 2 saat şükürler olsun oğlanı uyuttu gitti. Bizimki yarım saat sonra yine kalktı tabi.
Bardakla içiyo suyunu. Su verirken baktım bardak tıkırdıyo. Diş göremedim ama her su verdiğimde bardağa tık tık bişi değiyo. Sanırım patladı ilk dişimiz :KK200: Ondan uyuyamadı gece demek ki yawrum. Bu gece yatırdım yine 1 saat içinde 3 kez uyandı. Calpol verdim ağrısı varsa diye emzirdim yatırdım tekrar. Bakalım işe yarayacak mı. Bu arada dışarı çıkmıştık eşimle hep beraber eşimin iş arkadaşıyla karşılaştık. Oğluşun ağzında kaşkol sarılıydı adam dedi ay durun bebeğe bi bakayım dedi indirdi kaşkolu şaappp diye ağzından öptü yawrumu iyi akşamlar dedi gitti. Tabi ben şok ben dumur kalakaldım öylece. Bu ne rahatlık arkadaş deli mi ne ! Eve gelince ağzını yüzünü yıkadım çoocuun.
Dun gece aynı şeyleri yasamisiz ve misafir mız vardı bugün de uyumuyor çok zormus bizim de ilk dismiz

Agzinin ortasina bi tane vuraydin :işsiz: gerizekali :KK11:

Dun gece aynı şeyleri yasamisiz ve misafir mız vardı bugün de uyumuyor çok zormus bizim de ilk dismiz
Allah kolaylık versin neslicim.
Agzinin ortasina bi tane vuraydin :işsiz: gerizekali :KK11:
Kız atom ben şoka girdim ya olayı bi algılayamadım inanamadım o arada gitti adam. Hiç beklemiyodum şappadanak elin çocuunun ağzından öpmek nedir yaa :KK67:
Hani yanaktan falan öpse yine neyse dicem :KK57:

aynı durumdayız. benımkı de patladı galıba ama dişin rengi gözükmüyor, bu sekılde oluyor sanırım
inş yanlış bişiler yoktur. bin kere kalktı bugun. calpol verdım şuan uyuyor
agrıyor demek ki.

aynı durumdayız. benımkı de patladı galıba ama dişin rengi gözükmüyor, bu sekılde oluyor sanırım
inş yanlış bişiler yoktur. bin kere kalktı bugun. calpol verdım şuan uyuyor
agrıyor demek ki.
Ben de dün bilemedim ne olduğunu. Bugün calpol verdim 3 saat kesintisiz uyudu. Şimdi uyandı emdi yatırdım. Ağrısı varmış sizin gibi demekki rahatladı yawrum :anne:
Yanlış ne oşsun kız sör ilk dişlerimiz çıkıyo inşallah şükür :KK48:

Bir kac yerdede okudum . Suan bile kaka yapinca " offf, pifff cok kotu " denmemesi gerekiyormus. Yuzumuzu burusturmamak gerekiyormus ki utanarak sıkılarak yapmasın diye.

Babasi pohunu yiriimmmm diyor ben de mmmm oh ohhh,sanirm tepkilerimiz ise yariyor ki her bezi masallah,hakkini veriyor her pampersin

Babasi pohunu yiriimmmm diyor ben de mmmm oh ohhh,sanirm tepkilerimiz ise yariyor ki her bezi masallah,hakkini veriyor her pampersin
:KK48:. Bende diyorum benimki kabız. Onunla birlikte ıkınıyorum. Eline birsey veriyorum durmuyor bazen unutuyor ıkınmayı. Soyleneni anlamasalarda mimiklerden, ses tonunundan iyi yada kötü sey soyledigimizi anliyorlarmis.

Back
X