Kıızzlaarr. Benim oğlan bu aralar çok fena hepinizinkiler gibi ama şu son 2 gün korkunçtu. Gelemedim buralara. Düm gece yarım saatte bir uyandı. Sabah herzamanki gibi yedide kalktı tamamen. Öğlen uyudu dedim bu iki saat uyur gece uyumadı ya desim hemen ben de yattım. Yarım saate kalktı yine. Kayınvalidemi çağırmayı gururuma yediremedim eşime dedim. Aramış annesini maze bayılacak uykusuzluktan git oğlana bak biraz demiş tamam evimi toparlayım giderim demiş. Zaten ölüyorum desen dur ben evimin işini halledeyim gelecem öyle öl der. Neysse geldi bu ben uyudum 2 saat şükürler olsun oğlanı uyuttu gitti. Bizimki yarım saat sonra yine kalktı tabi.
Bardakla içiyo suyunu. Su verirken baktım bardak tıkırdıyo. Diş göremedim ama her su verdiğimde bardağa tık tık bişi değiyo. Sanırım patladı ilk dişimiz

Ondan uyuyamadı gece demek ki yawrum. Bu gece yatırdım yine 1 saat içinde 3 kez uyandı. Calpol verdim ağrısı varsa diye emzirdim yatırdım tekrar. Bakalım işe yarayacak mı. Bu arada dışarı çıkmıştık eşimle hep beraber eşimin iş arkadaşıyla karşılaştık. Oğluşun ağzında kaşkol sarılıydı adam dedi ay durun bebeğe bi bakayım dedi indirdi kaşkolu şaappp diye ağzından öptü yawrumu iyi akşamlar dedi gitti. Tabi ben şok ben dumur kalakaldım öylece. Bu ne rahatlık arkadaş deli mi ne ! Eve gelince ağzını yüzünü yıkadım çoocuun.