2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş dönmüşsün Lolla, dişler hayırlı olsun.

Ben İnci ile meşgul, diş sebebiyle artan huysuzluklarına teslim durumdayım. Bir yandan da beraber geçen her günün, her anın tadını çıkarmaya çalıştığım için sanırım, etrafı epeyi boşladım, sadece burayı değil, gezmeyi tozmayı, kalabalığa karışmayı da kestim son 1 hafta 10 gündür.

Böyle bir inziva hali mevcut yani, mevsim dönüyor diye mi bilmiyorum. Belki de hayatımda ilk defa çalışmak yerine evde ve tamamen başka bir şeye adalı bir hayat sürdüğümdendir. Hala garipsiyorum, sabah kalkınca işe gitmemek diye bir dünya da varmış. :21:

Tabii o toz pembe dünya daha küçük hanımın kahvaltısının ilk kaşığında başıma yıkılıyor, mız mız, iştahsız, pütürlü yemeyen, her tada burun kıvıran bir kızım var sağolsun, her öğün bir işkence bana :mad:

Sen nasılsın, nasıl geçti Anneanne yanındaki 2 hafta? Gelişme var mı Duru hanımda, yeme içme , yeni menüler filan?

Ay hiç bişey yoksa İzmir'i anlat valla, ne özledim...:KK200:
Zamann çok hızlı geçti valla
Bi de ikiye bölündüm kayınvalidemler de orda
Ama güzeldi .değişijlik iyi geldi.ama hiç gitmemiş gibi hissettim buraya dönünce
8 saat gittik 8 saat döndük.güzel geçti yolculuklarıkmız otobüsle gitmemize rağmen .uyudu duru yol boyunca
İki altta iki üstte dört dişi çıktı beşinci de yolda
Artık ellerini bırakıp duruyo daha uxum süre eskiyw göre.düşmeler kafayı kütletmeler azaldı eskiye göre
Güler yüzlü,neşeli bi bebsk şimdilik
Her geçen gün daha da bağlanıyorum ona
Geceleri yanımda yatıyo.sık uyanıyo emmek için ama emip uyuyo yeniden.
Sarılıyo ,yanağımı seviyo saçımı tutuyo uyurken.o anlarda dünyanun en mutlu insanı oluyorum sanurum.
Ek gıda işi iyi gidiyo sayılır.ayına uygun besinleri vererek ilerliyorum.acele etmiyorum hiçbir şry için.Arada kusmaları oluyo boğazına kaçıp ama yılmadan katı şeyler veriyorum.Yumurta haricinde iştahlı yiyo herşeyi.
İşe ikinci dönem başlıycam .şimdiden stres oluyorum.aslında başlamasam da olur ama..evde olunxa da sürekli amaçsız,bakımsız hissediyorum.işe başlayınxa yorucu olcak belki ama birax değişiklik olur .bi yanım da başlama ;kızınla vakit geçir doya doya diyo.kafam karışık
Bizde durumlar şimdilik böyle.
İZmir güzel ama burası da soğudu artık.bornovadayız çok rüzgarlıydı.evden çıkasım gelmiyo.yazın daha çok şey buluyodyk yapıcak
Görüşmek üzere piti
Başını şişirdim

hepinize çokk çokk teşekkür ederim..içim sevindirik olmaya başladı bile :KK200::KK45: emzirme muhabbetleride başladı kesmek istemiyorum oğlumuu bileniniz var mı napıcam şimdi
Oziii çok tebrik ederim sağlıkla al kucağına
Emzir bebişini emzirebildiğin kadar.bi süre spnra yorucu oluyo(kuzenimden biliyorum ) ama seni ne kadar emerse o kadar iyi.tandem emzirme diye geçiyo bildiğim kadarıyla
Planlı mıydı kazara mı oldu merak ettim :)
Yeni grup bulyp bizi unutma
Keyfini çıkar hamileliğin

bana gore de Pembedon5 Pembedon5 nazar degdırdı :KK70:
len pembe nerdesın? anan gıdelı ugrayamaz oldun :KK53:
:tokat: götümün üstüne anca oturdum..
Salonda adım atacak yer yok..100 lü renkli top aldım ve evin heryerindeler:işsiz:
Mutfağımı topladım anca..
Çamaşır asılacak :işsiz:
Annem gitti şu halimize bak..ışık kapalı kpcamla birer koltukta takılıyoruz:işsiz:
Bugün düşündüm,buranın kışı soğuk ..oğlana bot almalı oğlana pantol almalı kışlık oğlana.... Derken ebebekten bpmbili kozmonot aldım..ayağında ayakkabı mümkün değil tutturmuyo:işsiz:
Masraf masraf..iyi oldu..kar yağar ıslanmaz hem..kabanından sırtı açılıyor indir kaldır:işsiz:
Dizlerim titriyo be nene gibi:kahve:
Dün 1 adet aldıım uyku tulumu gecenin bi vakti elinden bıraktıramadığım ve içmediği devam sütü ile yıkammış.
Uyudu hamaktan alıcam her yaannnn yaş aklım cıka yazdı:işsiz:
E tabi soyarken kikirdedi güldü kudrdu:işsiz:
2 saat öyle karanlıkta takıldık..
:tokat: atoma ben nie nazar ediyom hem:tokat:
Sütünü hayırseverlik damarı ile ihtiyacı olana verecrkti nanda o ara üye olmadan takip eden biri demiştir
Hınaaaa :KK57:
Diye:tokat:
Hem seni özledim ben:tokat:

:tokat: götümün üstüne anca oturdum..
Salonda adım atacak yer yok..100 lü renkli top aldım ve evin heryerindeler:işsiz:
Mutfağımı topladım anca..
Çamaşır asılacak :işsiz:
Annem gitti şu halimize bak..ışık kapalı kpcamla birer koltukta takılıyoruz:işsiz:
Bugün düşündüm,buranın kışı soğuk ..oğlana bot almalı oğlana pantol almalı kışlık oğlana.... Derken ebebekten bpmbili kozmonot aldım..ayağında ayakkabı mümkün değil tutturmuyo:işsiz:
Masraf masraf..iyi oldu..kar yağar ıslanmaz hem..kabanından sırtı açılıyor indir kaldır:işsiz:
Dizlerim titriyo be nene gibi:kahve:
Dün 1 adet aldıım uyku tulumu gecenin bi vakti elinden bıraktıramadığım ve içmediği devam sütü ile yıkammış.
Uyudu hamaktan alıcam her yaannnn yaş aklım cıka yazdı:işsiz:
E tabi soyarken kikirdedi güldü kudrdu:işsiz:
2 saat öyle karanlıkta takıldık..
:tokat: atoma ben nie nazar ediyom hem:tokat:
Sütünü hayırseverlik damarı ile ihtiyacı olana verecrkti nanda o ara üye olmadan takip eden biri demiştir
Hınaaaa :KK57:
Diye:tokat:
Hem seni özledim ben:tokat:
ayy o toplardan bende aldım. 10 tane koydum oyun bahcesıne sadece. sonra azalttım 3-4 oldu o :D
virüs gibi nereye baksam ordalar.
bak bak hemen suçu at başkasına:KK67:
bak ozor hamıleymıs :KK53:

Oziii çok tebrik ederim sağlıkla al kucağına
Emzir bebişini emzirebildiğin kadar.bi süre spnra yorucu oluyo(kuzenimden biliyorum ) ama seni ne kadar emerse o kadar iyi.tandem emzirme diye geçiyo bildiğim kadarıyla
Planlı mıydı kazara mı oldu merak ettim :)
Yeni grup bulyp bizi unutma
Keyfini çıkar hamileliğin
Amin canimm insallah bende oyle gittigi yere kadar emzirmeyi planliyorum..Tamamen plansizzz canim:anne:

Amin şuan bıl canimm insallah bende oyle gittigi yere kadar emzirmeyi planliyorum..Tamamen plansizzz canim:anne:
belkıde 1 ay daha emzırıp kesmelısın. sonucta hem hamıle olacak hem emzıreceksın
vucut, bagısıklık için zor olur.şuan emzırdıgımız ıcın bile sacımız dökülüyor ve bebekler her seyı alıyor bızden..

ayy o toplardan bende aldım. 10 tane koydum oyun bahcesıne sadece. sonra azalttım 3-4 oldu o :KK70:
virüs gibi nereye baksam ordalar.
bak bak hemen suçu at başkasına:KK67:
bak ozor hamıleymıs :KK53:
O toplara bide saç yapışıyo ya:işsiz:
Nefret ediyorum nefret..ay evet daha okudum alıntı yapamadım..
Valla tebrikler be:KK14:
Bi ara ölümden dönmüş gibi vazgeçtim ben:KK70:
Şimdi şoktayım..ya olsaydı:KK67:
Az duradursun..musayı bi kurtarayım:KK70:

Amin canimm insallah bende oyle gittigi yere kadar emzirmeyi planliyorum..Tamamen plansizzz canim:anne:
Karnındaki bebeğin daha korumasız canim. Emzirme işini mustakbel bebegi düşünerek birakmalisin.

Bir de hemen folbiol alıp baslamani, ve sıcak su ile banyo yapmamani tavsiye ederim.

Yanindaki bebegine de hamilelik nedeniyle hasta olsan bile belli etme, hep saglikliyim mesajı ver. Karnin büyümeye başladığında da... Çocuklar hamile annelerinin değişen vücut şekilleri nedeniyle endişe duyar anneme birşey olacak korkusuna kapilabilirlermis. Mesaj hep "annecim ben çok saglikliyim, seni bırakmam"...

Ayyy ne güzel ya...
Hamile olmak... bebek sahibi olmak...
Sukurler olsun iki kez yaşadım bu lezzeti...
Sıra sende ;)

Back
X