Tebrik ederim
Ozoroski, demek ki böylesi hayırlı imiş senin için. Peki, şimdi doğum ne zaman? Temmuz başı mı? Artık seni
2017 Temmuz Anneleri'nden mi bulacağız yoksa?
Zamann çok hızlı geçti valla
Bi de ikiye bölündüm kayınvalidemler de orda
Ama güzeldi .değişijlik iyi geldi.ama hiç gitmemiş gibi hissettim buraya dönünce
8 saat gittik 8 saat döndük.güzel geçti yolculuklarıkmız otobüsle gitmemize rağmen .uyudu duru yol boyunca
İki altta iki üstte dört dişi çıktı beşinci de yolda
Artık ellerini bırakıp duruyo daha uxum süre eskiyw göre.düşmeler kafayı kütletmeler azaldı eskiye göre
Güler yüzlü,neşeli bi bebsk şimdilik
Her geçen gün daha da bağlanıyorum ona
Geceleri yanımda yatıyo.sık uyanıyo emmek için ama emip uyuyo yeniden.
Sarılıyo ,yanağımı seviyo saçımı tutuyo uyurken.o anlarda dünyanun en mutlu insanı oluyorum sanurum.
Ek gıda işi iyi gidiyo sayılır.ayına uygun besinleri vererek ilerliyorum.acele etmiyorum hiçbir şry için.Arada kusmaları oluyo boğazına kaçıp ama yılmadan katı şeyler veriyorum.Yumurta haricinde iştahlı yiyo herşeyi.
İşe ikinci dönem başlıycam .şimdiden stres oluyorum.aslında başlamasam da olur ama..evde olunxa da sürekli amaçsız,bakımsız hissediyorum.işe başlayınxa yorucu olcak belki ama birax değişiklik olur .bi yanım da başlama ;kızınla vakit geçir doya doya diyo.kafam karışık
Bizde durumlar şimdilik böyle.
İZmir güzel ama burası da soğudu artık.bornovadayız çok rüzgarlıydı.evden çıkasım gelmiyo.yazın daha çok şey buluyodyk yapıcak
Görüşmek üzere piti
Başını şişirdim
Estağfurullah Lollacım, ne de güzel anlatmışsın, ben de işe geri dönüş konusunda çok karmaşığım. Bir yandan İnci'yi asla bırakamayacağımı düşünüyorum, ama bazen de bunun sonsuza kadar süremeyeceğini hatırlatıyorum kendime, üstelik ekonomik özgürlüğüme uzunca bir süre veda edemem, bu beni ben yapan bir çok şeyi alır götürür benden diye korkuyorum. Çalışmak, yorulmak, kazanmak, aktif ve sosyal olmak bir müddet sonra benim arayacağım şeyler, şimdilik kızımla olmak herşeye bedel, ama elbet bir gün döneceğim iş hayatına, kimbilir belki ben de ikinci dönem dönerim, bilmiyorum.
İnci bugün 9 aylık oldu, akşam birşeyler almak için evden çıkmıştım, hava buz İstanbul'da, geçen kış hamile göbeğine göre aldığım kabanı giydim, geniş geniş, rahat rahat

Sonra hemen bir hüzün geldi yapıştı yakama, ah dedim, geçen kış bu kabanın altında kanguru misali birlikte gezerdik annecim, şimdi sen ve ben iki farklı insanız, ve hatta sen 9 ay benimle 9 ay da benden bağımsız yaşadın, büyüdün, bir beden, bir ruh, bir ömür sahibi oldun. Şimdi senin bu hayattaki 18. ayın, 1,5 yaşın, ben ise şekilden şekile sokulmuş, yoğurulmuş ve en nihayetinde kendinden minik bir beze vermiş bir hamur gibi hissediyorum kendimi. Olgunlaştım, mayalandım, dinlendim ve kıvama geldim; Anne oldum...
Kaşla göz arasında, markete giderken, İstanbul ayazında bunları düşünüp yürüyorum sokaklarda, hüzünleniyorum, seviniyorum, içim sevgi doluyor, koşar adım gidiyorum eve, işte ben de böyle bir deliyim